2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim genelde sabah 5 ten sonraki halimiz bu
Bi yere kadar yataginda uyuyo artik sonra koynuma gelecek ama bizde meme de acik memeye dayıyo yanagini oyle
Esim diyo artik 10 yildir ben bu kadar kullanmadim bu memeleri

Canım ara ara denedim onu da kıyamet kopardı yine de daha denerim teşekkür ederim

bnm böcügm altina bir damla yapsın yaygarayi basıyor. Uykusundan bu yuzden bile kalkıyor senin de oyle olabilir blki
Olabilir canım dikkat edeyim ama mesela az önce azıcık kala bulaşmış çilini de yapmış değiştireyim dedim değiştirip bitene kadar çatladı resmen ağlamaktan , of inşallah geçer bir sıkıntısı mı var gazdan başka bilemiyorum

Annem ebe benim. Az evvel telefonda banada aynısını dedi ciddiye almadım. Anne sütü şifadır yağ gibi kayar dedi ciddiye almadım kadını. Yapayım bari
Bana da kv demişti ben de ciddiye almamıştım ama dün doktor da deyince aynı şeyi şimşek çaktı

Canım ara ara denedim onu da kıyamet kopardı yine de daha denerim teşekkür ederim
Canım benim beboş gaz sancisindan kıpkırmızı hatta bazen morariyor. Ağlıyor ve sürekli emmek istiyor. Ben bugün bir damla denedim. Mommys Bliss diye. Şimdi mışıl mışıl uyuyor. Bakalım akşam da böyle rahat geçerse çünkü genelde aksamlari sancimiz daha yoğun oluyor bu damla bizde ise yaramış demektir. Eger problem gaz ise belki sizde de ise yarar.

Dün doktorun önerisiyle biogaia damla başladık biz de işe yaramazsa damlayı değiştiririz demişti umarım işe yarar, bu da aklımda bulunsun teşekkürler

Oyy maşalllah bu ne tatlılık :) onu da deneyeyim çok teşekkür ederim

Hasret bitiyor demek gözün aydın canım Ali nin kardeşiyle arası nasıl? Üzülmüştür gideceksiniz diye

İnşallah işe yarar canım bide kaka için makine kahvesi varya çekilmemişinden 3 tane eline al çocuğun burnuna yaklaştır hemen geri çek onu koklamasıyla kaka yapması bir oluyormuş bizde işe yaramadı ama kuzenin oğlunda baya işe yaramış

sagolun canlarim.bu topik olmasa,ben kendimi cok caresiz yanliz hissederdim.hepiniz iyiki varsiniz❤

Göbeği filan ne durumda cnm? Benimki göbek enfeksiyon kapınca çıldırdı, o ara kucağa da alıştırdık şimdi kayınvalidem ile pusette anakucağında gerekirse araba da filan eyleyip kucağı unutturmaya çalışıyoruz.

Allah askina bnm algi problemim mi var. Bebegimk sağlık ocağına götürdk topuk kani icin. Yinr kan çıkmadı zor cikti parcalanfi yavrum 3 kere igne vurdulur. Ebe iyi beslnmemjs dedi. Dedm bnm sutum gayet iyi emzirirken digeri taşıyor nasil yetersiz dedm yeyip icmeyle alakasi var mi dedim. Sende problem yok bebegin midesi ne kadar demeye başladı bu sfer. Kilosuds 3350. Doğduğunda 2940 bugun 13.gun kilosu nasil.. küçücük yavrufan kan fiskirmasini mi bekliyorlar. damla verdiler kullnmalimiyim ?

Herkesin kucağında duruyor mu yoksa sadece senin kucağını mı istiyor?
Şu an anne koynu isterler ki bu çok doğal bir süreç
Büyüdükçe bu azalacak

Ne damlası verdiler?
Hepsi farklı konuşuyor onların dr a danışmadan verme bence birşey
Bence çok güzel kilo almış
Benim kızım da ortalama aynı kiloyu almış bugün dr çok beğendi kilo alımını aynı şekilde devam et dedi
Kafanı hemşirelerin ne dediğine takma sakın

Herkesin kucağında duruyor mu yoksa sadece senin kucağını mı istiyor?
Şu an anne koynu isterler ki bu çok doğal bir süreç
Büyüdükçe bu azalacak
Valla kuşum hani göğsümde yatsa benim kucağımda anlayacam da bu hala dede baba kim gezdiriyorsa onu beğeniyor. Ama asıl sıkıntısı gaz, soğuk su içiyordum bakalım umarım iyi olur. Gezmeyi de gazdan istiyor çünkü yoksa 40 ı çıkmamış bebek ne gezmesi.

Devit3 damla. Yetersiz beslense kilo alamaz degilmi ? Koca insanlarin kani yok kucuk yavrunun nasil olsn. Yetersiz beslenmis dio ya moralimi bozdu esimde dio bosver sacma sacma konustu dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…