2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya çok ilginçmiş , bütün çok şükür yapıyor kakasını ama bir daha sorun yaşarsak aklımda bulunsun

Bence kilosu gayet iyi, zaten doğduğunda ödem attıkları için kilo verip sonra almaya başlıyorlar, benimde 13 gün oldu 300 gr almış ebe gayet iyi almış dedi

Göbeği 10 gün falan oldu düşeli canım baya kuru, dün de doktor baktı iyi demişti göbeğine. Benim de korkum o aklıma binbir şey geliyor ben mi farkedemiyorlar diye

Devit3 damla. Yetersiz beslense kilo alamaz degilmi ? Koca insanlarin kani yok kucuk yavrunun nasil olsn. Yetersiz beslenmis dio ya moralimi bozdu esimde dio bosver sacma sacma konustu dio.
Devit3 D vitamini canim beslenmeyle alakasi yok. 15 gunden sonra bebeklerde D vitamini baslanir. Onun icin vermis. Ayrica kilosu gayet iyi... 140 gr gitmis olsa 13 gunde yaklasik 500 gr almis olur daha ne istiyorlar. Besleyememissin dediginde esas sen beceriksizsin diyedin, bi topuk kani alamamis uyuz

Göbeği 10 gün falan oldu düşeli canım baya kuru, dün de doktor baktı iyi demişti göbeğine. Benim de korkum o aklıma binbir şey geliyor ben mi farkedemiyorlar diye
Benim kızımda 14 günlük oldu kakasını da 4 5 saatte bi yapıyo ama her yapmasından sonra göbeğinde küçük damlalar şeklinde kanama oluyo bi sorun mu oluyo böyle olunca , ben normaldir tam kuruyana kadar diye düşünmüştüm

Bir an benim oglani anlatiyorsun sandim cok bilmis akrabalar uyuyan cocugun kollarini kundaga koymuslar arkadan bir ciglik koptu ne oluyo diye bi baktim bizim oglan kundaktan elleri cikarmaya calisiyor sonra akrabalar ayy bizde kollari dinlensin diye koyduyduk diyolar ben salagim ya bilmiyorum cocugun kolunu iceri koymayi ama cocuk istemiyor napiyim koydurmuyor

Yok yok evham yapma gazı vardır garibanın kaç günlük oldu birde kuşum. 10. Gün de ve 3 haftalık olunca bir huy değişimi oluyor zamanla oturacaktır. Onlar bize biz onlara alışacağız (yani öyle umuyorum)

Bir tane de bende var kollarına müdahaleden hoşlanmayan özgür ruh

Nasil.kahve canim filtre kahve mi

Benim doktorum dün ilk 15 gün kilo almamış olabilir bu normal dedi , bizimki 19. Gün yaklaşık 300 gram almıştı gayet iyi dedi . Bir de süt ile ilgili birini emzirirken diğerinden geliyorsa süt yetiyordur dedi

Vitamn ilacı olduğunu biliyoru cnm oyle dedigi icij sormadm. Sanki burda konusma olmstu kullanilmasn die fln ondan dedmm. Sarilik testi icin kan aldılar yine ayni sey olmustu 2 hmsire zor aldi dedm tamam 3 gunluk kan olmayabilir bugünde ayni sey ooldu iki hemsire aldi zorla kan cikiyor. sarilik testinde bldigin kan ckmiyordu smdi cikti kan demekki besleniyor... Ay cok sinirlndm bugun.. kadinin biride glms bu bebegn neyi var kucuck diyor dedm ya sabir yavrum agliyor onla ugrasiyorm cvp da vrmedm.

Benim doktorum dün ilk 15 gün kilo almamış olabilir bu normal dedi , bizimki 19. Gün yaklaşık 300 gram almıştı gayet iyi dedi . Bir de süt ile ilgili birini emzirirken diğerinden geliyorsa süt yetiyordur dedi
Bu durumda biz iyi kilo alms oluyoruz bu kadn nie nie boyle dedi .. beslenmeyle kanin bir alaksi varda bn mi blmiyorm acaba.

Yeni dogmus 13 gunluk yavru, ne kadar buyuk olabilirmis, kendileri afedersin öküz mu dogurmus... cok pis catasim var herkese kusura bakmayin. Devit3 icin icinde BHA diye bir madde var, kanserojen oldugu soyleniyor. Saglik ocaginin verdigi monovit tera falan hepsi oyle. Eczaneden yazdirmadan recetesiz wellcare alabilirsin canim. Bebegin hakkinda yorum yapanlara da en agirindan cevabini ver gitsin. Ne sen uzul.ne de bebegini uz bosversene

Koyma canim ya bebek istemiyorsa bizde de var onu kendine gorev edinmis bi kac kisi sinir oluyorum resmen bebek istemiyor iste zorla mi

Cok sagol cnm hmn alayim eczaneden. Normalde cvp vereyen biriyim geri kalmam ama o an bebegmden kan alıyorlardi parmağımı nasil tutmuştu yavrum onu sakinlestirmeye calisiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…