2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu durumda biz iyi kilo alms oluyoruz bu kadn nie nie boyle dedi .. beslenmeyle kanin bir alaksi varda bn mi blmiyorm acaba.
Onlar su falan içemediği için yetersiz beslenmede kan basıncı düşebilir nabzı zayıflaşır ama bu demek değil ki kan alamadı diye yetersiz beslenmiş oluyor , zaten damarları küçücük . Sen kendi çocuk doktorunun takibinde ol , kilo alımı gayet iyi görünüyor

Kızlar gaz için doktor bir havluyu ütü ile ısıtıp kıyafetinin üstünden karnına koyabilirsin demişti, hiç ayrılamadığımız için yapamamıştım az önce yaptım biraz fayda etti gibi baya gaz çıkardı, maşallah daha sakin gibi . Belki birilerine faydası olur

Son düzenleme:
Soyle cnm bm cocuk dr. Hic gtmedm ilk dogum olduğunda gelip cocuk dr.u bakti sıkınti yok dedi. İki gun sonra bayram tatili oldu. Bu süreçte bebekde herhangi bir problem olmadığı icin doktora da götürmedm goturmelimiyim ?

Kanroton yagids iyi gliyor cnm. Karni sertse anla gazi vardir yağdan sür faydadi oluyor.

Cok sagol cnm hmn alayim eczaneden. Normalde cvp vereyen biriyim geri kalmam ama o an bebegmden kan alıyorlardi parmağımı nasil tutmuştu yavrum onu sakinlestirmeye calisiyordum...
400luk alacaksin canim wellcare alacaksan yenidogan icin uygun doz o tek fis yapacaksim hergun :)

Koyma canim ya bebek istemiyorsa bizde de var onu kendine gorev edinmis bi kac kisi sinir oluyorum resmen bebek istemiyor iste zorla mi
Koymuyorum zaten ama ben koymuyosam benim.bir bildigim var demi ben onun annesiyim herkesten cok dusunurum evladimi ama yok ben anlamiyorum onlar iki cocuk buyuttu diye herseyi onlar bikiyor halbuki ben onlardan daha cok cocuk buyuttum meslegimden dolayi

Sağol canım sağlık ocagndan verdiklerini kullansam icim rahag etmez. Sonuçta alacagimda ayni islemi yapacak. Sen n kullaniyorsun cnm
Kizimdada oglandada wellcare aldim. Kullanimi kolay ve icerigi temiz. Fiyatida 30 tl civari herseye veriyoruz bu parayi dokptrun verdigi icin olumlu konusanda var olumsuzda icimde suphe kalacagina icim rahat.

Kizimdada oglandada wellcare aldim. Kullanimi kolay ve icerigi temiz. Fiyatida 30 tl civari herseye veriyoruz bu parayi dokptrun verdigi icin olumlu konusanda var olumsuzda icimde suphe kalacagina icim rahat.
Aynen cnm bnde böyle bir mevzu hatırladigim için sorma gereginde bulundum..

Benim kizda òyle 1 haftadir kundak yapamiyorum kollarini kundagin içine koydugumda gecenin bir yarisi bir feryelat kopariyo korkudan hemen aciyorum kundagi kollar disardaykende elleriyle sacini cekiyo yuzùne vuruyo kendini uyandiriyo bòyle idare edecez artik
Bir tane de bende var kollarına müdahaleden hoşlanmayan özgür ruh

İmkanın varsa götürebilirsin yapıldı mı bilmiyorum genel muayenesi yapılır , göbeği ne durumda ona bakılır ama bir probleminiz yoksa sağlık ocağına gitmişsiniz zaruri değil

İmkanın varsa götürebilirsin yapıldı mı bilmiyorum genel muayenesi yapılır , göbeği ne durumda ona bakılır ama bir probleminiz yoksa sağlık ocağına gitmişsiniz zaruri değil
Bizim göbek dun dustu 12.gun. dun doktrsd gttm muanem vardi sordum 20. Gunu bulabilir demisti ama dun dustu bugun de gösterdim hemsireye bi sıkıntı yok dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…