2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, oglumu emzirdigimde sol gogusumde bir agri oluyor, emzirmeden once ve emzirirken agri yok ama emzirdikten sonra gogusum agrimaya basliykor, agri meme ucunda degil ama asagi tarafta. Neden oluyor bilen var mi?
Sut kanalın tıkanmış olabilir mi? Elledigin zaman sertlik geliyor mu eline. Ağrıyı takip et kızarma morarma olursa mastit belirtisi olabilir

Bende gece sallamıyorum canım.gece uykusuna gec dalıyor artik.hergun yeni bir huy bu ara 40 i cikti ins.duzene girer artik

Alşam 8 de yatırınca kaçta uyanıyor bir daha?

2 ay bitince bi oh dedim o zaman degisti
Yaaa maşallah ne güzel. Nasıl değişti canım uykusu falan düzene girdi mi? Yada ağlamaları azaldı mı?
Bizim kirkimiz cıktı daha değişmedi gunduz uykumuz yok.bklm bekliyoruz müsbet manada değişmesini
Bizim de gece uykumuz yok siz yine büyük kısmını atlatmışsınız inşallah en kısa zamanda değişir.

İnşaallah her şey istedigin gibi olur kuzum çok zor bir karar hepimiz için

16 hafta iznim var , en iyi ihtimalle 6 aya kadar ücretsiz izin alıp evde durmayı düşünüyorum. Her geçen gün bitince üzülüyorum oğlumla beraber geçireceğimiz günler azalıyor diye

16 hafta iznim var , en iyi ihtimalle 6 aya kadar ücretsiz izin alıp evde durmayı düşünüyorum. Her geçen gün bitince üzülüyorum oğlumla beraber geçireceğimiz günler azalıyor diye
Hepimizde durum aynı yani:/ oglusa kim bakacak canım sen çalışırken?

İnş büyür de biraz ele avuca gelir.
Çok çabuk buyuyorlar merak etme benim oğlumda 2780 dogdu 2600 ile hastaneden ciktik.. gördüğüm en küçük bebekti.. ilk kucağıma verdiklerinde çok küçük bu nasıl büyüyecek dedim.. sonra ilk gün emme refleksi yoktu.. dilini dışarı dışarı yapıyordu parmak bile ememiyordu..dil bağı varmış kuzumun hemen müdahale ettiler sonra emme refleksi geldi ama bu sefer de benim göğüs ucum olmadığı için tutamadı şimdi silikon göğüs ucuyla emiyo.. 20 günlük ve 3450 olduk bile yanaklar falan doldu

Hiç mi uyumuyor geceleri benimki gğndğz uyumaz gece uyur

Hiç uyumuyo değil ama kısacık uyuyor derin uykuya dalamiyo ayak sesime bile uyaniyo...gündüz derin uyuyo gurultuden rahatsiz olmuyo üç saat sonra ben uyandiyorum bırakSam dahada uyur....

Emzirme danismanlari hastanede mi oluyor canim
Canim ben yurtdisindayim.. evet doğum yaptığım hastanede var..

Sünneti nasıl yaptın canım? Ben karar veremedim daha 2 aydan sonra narkozla sünnet ediyorlarmış 2 aydan önceside acaba çokmu erken olur diye düşünüp duruyorum
Canim benim oğlum hastaneden cikmadan oldu sunneti.. ilk görünce çok kötü oldum baya kızarıkti.. zaten küçük doğdu emme problemi vardı ben ne yaptım dedim ama o kızarıklık hemen geçti şimdi iyiki yapmışım diyorum hiç bir zorluğu olmadı 10 günlüktu iyileşti.. Bugün 20 günlüğüz göbegi sunnetinden daha çok ugrastirdi..

Bir gun gunduz az uyut bak gece nasil uyuyor bn oyle yaptim gece uykusu daha onemli buyume hormonu salgilaniyor cunku
Gündüz çok zor uyandiyorum babası ile baya uğraşıyoruz emip geri uyuyo...
Kizlar bebegim her mama veya emme sonasinda istisnasiz hickiriyor doktor bi sorun olmaz mide genislemesi olur dedo ama.her beslenme sonasi olmasi kafama takiliyor baska bu durumda olan var mi
Benimki de çok hickiriyo bide çok hapsuruyo ama hiç takılmadim...

Kizlar bebegim her mama veya emme sonasinda istisnasiz hickiriyor doktor bi sorun olmaz mide genislemesi olur dedo ama.her beslenme sonasi olmasi kafama takiliyor baska bu durumda olan var mi
Benimki de istisnasız her emme sonrası hıçkırıyor doktora sormadım ama annemde midesi genişliyor diyo. Çok sinirleniyo hıçkırmaya başlayınca iyice huysuzlanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…