2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusaliktan darlanmissin canim.. Bizim de kirkimiz cikmadi ama ben dışarı ciktim. Hastaneye saglik ocagina gitmiyor muyuz sanki. Hem evde ihtiyaçları görülmesi gereken bir cocuk daha var. Onun icin dahi olsa çıkmak zorundayız. 20 yi çıkardıktan sonra istediğin gibi cik sen de kafana takma. Öyle uzun soluklu gezmeler şart değil. Eşinle beraber yarim saatlik bir yürüyüş, bir market alışverişi dahi olsa kafan rahatlıyor inan ki. Aksam köy bebisini arabasına, geze geze gidin yakın bir yerde varsa pastane falan dondurma alın, geze geze yerken eve dönün.. ya da dedigim gibi markete beraber gidin. Kafan dağılır, uzulme gececek hissettiklerim rahatlayacaksin

40 çıkmadan dışarı çıkmak günahtır diyene, kaynağını sorsana. Hani nerde yaziyor... adamı sinir etmesinler hurafelerini de dine sokmasinlar

Canim bu KEHRİBAR takar takmaz mi gösterdi mucizesini, yoksa biraz zaman lazim mi

3 250 dogdu kilo 80 gram hastaneden ciktik 1 aylik kilomuz 4 400 kilo normalde 4 kilo olmasi beklenen kiloymus
Ben de 5 6 kiloyu buldunuz sandim. Ne obezi allah aşkına, mis gibi almis kilosunu. Bebeklikte alinan kilolar, dis cikarma zamani emeklerken gezerken hemen gidecek zaten. Sakin ay obez olacak diye bebegi emzirmemezlik etmeyesin. Bazi doktor tavsiye eder oyle sacma sacma cok emzirme falan diye. Istedikce ver saatli verme, aynen devam... hadi masallahiniz var canini sıkma

Bakıcı maalesef annem ve kv şehir dışında ve sürekli gelemeyecekler

Nasıl bulacağız bu bakicilari bir de eve kamera falan mı yerlestirmeliyiz

Ooy masallah. Bizimki de 40 i cikti gece 12 de uyumaya bsladi ve 4 saat uynmiyor 4 de uyanıp 10 dk emiyor 5 dk aktif.ac kalmaz dimi yaa kafam çok karışıyor hic bu kdr uyumazdı.sizde var miydi boyle birsey

Ben dışarı çıkıyorum canım, 3 4 kere sarılık falan nedeniyle hastaneye gittik ve en az 2 3 saatimiz hastanede geçti ki mikroplar açısından en tehlikeli yerlerden birisi hastane ama yapacak bir şey yok. Onun dışında 2 3 kere de hava aşmak için çoktum dışarı ve gerçekten bana çok iyi geldi. Sen de çıkabilirsin hem bebek rahatlıyor hem sen rahatlarsın ve Allah’ın izniyle de bir şey olmaz bebeğe. Sen iyi ol ki bebeğine de iyi bakabilesin

Dünyanın en zor kararı bu olsa gerek
evet. belli olmaz tabi ama hem yas hem de genel tercihlerimiz nedeniyle tek cocuk olacak. e hayatta bir kez anne olmusum, cocuguma o yasta baskasi baksin istemiyorum. 2 yasina kadar baksam sonra zaten krese gider diye de dusunuyorum bazen. 1yil daha calismamisim jariyeri cok etkilemez. Su anda arada yemek yemek, banyo yapmak icin kvye veriyorum onda bile hem ozluyorum hem kiskanuyorum.

Benimki de istisnasız her emme sonrası hıçkırıyor doktora sormadım ama annemde midesi genişliyor diyo. Çok sinirleniyo hıçkırmaya başlayınca iyice huysuzlanıyo.
bizimki de sık sık hıçkırıyor ama hiç oralı değil, yokmuş gibi. genelde meme verince kısa sürede geçiyor hıçkırığı.

Anneler 4 yasında ki oğlum öksürüyor ateşi de var
Cok moralim bozuldu kardesine geçecek diye ödüm kopuyor nasıl koruyacağım bilmiyorum gidip gelip kardeşimi öpcem sevcem diyor
Nasıl önlem alacağım cok küçüğüz henüz 17 günlük.

burada 2 haftalik olunca bebeğe d vitamini verin dediler biz de zeytinyağli damla aldik. kullanmaya başladıktan sonra bebekte sancılar, ağlama krizleri olmaya başladı ben de bıraktım, sancılar da geçti. emin olmak için dün tekrar verdim ve yine sancı oldu. zeytinyağı yapiyor sanirim.

benzer sorun yaşayan oldu mu? 1-2 ay beklesem sindirim sistemi mi gelisse yoksa açyçiçekginda, mct yaginda olanlardan filan mi denesek?

Ooy masallah. Bizimki de 40 i cikti gece 12 de uyumaya bsladi ve 4 saat uynmiyor 4 de uyanıp 10 dk emiyor 5 dk aktif.ac kalmaz dimi yaa kafam çok karışıyor hic bu kdr uyumazdı.sizde var miydi boyle birsey
Bizim simdi bile o kadar uykumuz yok cok nadir belki 8 yatip 4 saat uyuyor zaten ondan sonra saat basi kalkıyor
Acikimca kalkar müdahale etme demisti bana dr 20 ginlukken2gece uykusu önemli çünkü

Bizi de mahvetti zyagi bidaha tobe vermem
Biagail damka kullaniyoruz prebiyotik

Canım biz 40 dolmadan 40 kapı dolaştık diyebilirim. Bulunduğum şehirdeki 2 hastane arasında mekik dokudum. Yetmedi şehir dışına gittim. Orada iki hastaneye gittim. Kayinvalide, baba ocagi arasında mekik dokudum. Yetmedi oyuncak gibi muamele gördü beboşum. Avmye gitmek zorunda kaldık kaç kez. Babamız acemi şoför olduğu için. Ayyy neler çektim ben yahuu...
Ama şimdi şükür minnoşun 40 ini dün çıkardık. Biz de evde kalma yemini ettik
Bu kadar hareketli yaşama alıştı benim zilli beboş. Şimdi uyuyor uyuduğu halinde bile yatağında dört dönüyor.
Kisacasi kendine eziyet etme nereye istersen oraya git

Gecmis olsun biz de aynisini yasadik 2 hafta kadar once.bebegi ayri odada tutun.siz buyukle duzeninizi bozmayin.bebegin kucuk oldugunu ve ilac icemeyecegini o yuzden hastalanmamasi gerektigini vs anlattim hep.ise yaradi biraz.bir de doktora goturseniz iyi olur.hemen tedavi edilsin ki cigerlerine inmesin yavrunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…