- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.501
Bebeğim yaşına girmeden döneceğim, 4 ay ücretli kısmetse 6 ayda ücretsiz izin kullanacağım. Ben bankacıyım yavrucum uzun yılların emeği var, dönmeme gibi bir şansım yok. Ama benimde içim hiç rahat değil bakıcı bulmam gerekecek bakacak kimsem Yok çünküKızlar aranızda çalışmaya devam edecek olanlar var mı? Ne zaman işe geri döneceksiniz bebek kaç aylıkken ve bebeginize kim bakacak? Benim de böyle bir durumum var ama içim içimi yiyor bırakamayacağım galiba
İmkanın varsa dışarı çık birşey olmaz ben 10 günlük bebeyle alışveriş yapmaya çıktımİYi akşamlar kızlar... içim bunaldı darlandım evden dışarı atmak istiyorum kendimi. Annem de 40 çıkmadan çocuk çıkmaz yirmi kırkı bari çıksın diyor. Çocuk enfeksiyona açık hasta edersin diye diyor ama çok daraldım ya. Bir de büyük kızım da geceleri uyumuyor eşim çalışıp geliyor gece o büyük kıza bakıyor ben ufaklığa. Bugün annene git olmazsa sende dinlen bende dedi. Annem gilde teyzem gilin arabasıyla Burdur’da akrabaya kahvaltıya gitmişti ordan Isparta’ya geçmişler kardeşime çeyizlik almaya bu saat oldu daha gelmediler sağolsunlar. Dün gelecektim aslında sabah kahvaltıya gidecekler diye gelmedim siz kahvaltıdan gelince geleyim dedim. saat 23.30 daha yoklar. Teyzemler ne zaman dönerse o zaman dönecekler mecbur. Çok zoruma gitti ya. Lohusa olduğum için belki bu kadar alındım bilmiyorum. Ağla ağla içim şişti bugün
Hasta ederim diye de korkuyorum ama bu gidişle şöyle çıkıp dolanacağım biraz. Geçenlerde bi markete çıktım bi tanıdık gördü sen niye çıktın 40 gün çıkılmaz günah dedi. Sıkıldım bu laflardan Ya . Eşim keşke gitmeseydin annene yarın gitseydin diyor . Puf arada kaldım ya. Kardeşim de bana laf sokarcasına anne çok yoruldun dimi iyi oldu gittin sana da değişiklik oldu diyor ben mi çok düşüncesizim anlamadım. Yarın gelecektim evde su borusu patladı mecbur geldik ama pişman oldumİmkanın varsa dışarı çık birşey olmaz ben 10 günlük bebeyle alışveriş yapmaya çıktım
Allah’ın izniyle birşey olmaz
Depresyona girersin Allah muhafaza daha mı iyi
Kim ne derse takma boşver al çocuklarını çık temiz hava almaya
Uzulme canim ya biri yan baksa kavga edecek haldeyim yada agliyorum lohusaliktan tabikiİYi akşamlar kızlar... içim bunaldı darlandım evden dışarı atmak istiyorum kendimi. Annem de 40 çıkmadan çocuk çıkmaz yirmi kırkı bari çıksın diyor. Çocuk enfeksiyona açık hasta edersin diye diyor ama çok daraldım ya. Bir de büyük kızım da geceleri uyumuyor eşim çalışıp geliyor gece o büyük kıza bakıyor ben ufaklığa. Bugün annene git olmazsa sende dinlen bende dedi. Annem gilde teyzem gilin arabasıyla Burdur’da akrabaya kahvaltıya gitmişti ordan Isparta’ya geçmişler kardeşime çeyizlik almaya bu saat oldu daha gelmediler sağolsunlar. Dün gelecektim aslında sabah kahvaltıya gidecekler diye gelmedim siz kahvaltıdan gelince geleyim dedim. saat 23.30 daha yoklar. Teyzemler ne zaman dönerse o zaman dönecekler mecbur. Çok zoruma gitti ya. Lohusa olduğum için belki bu kadar alındım bilmiyorum. Ağla ağla içim şişti bugün
Hasta ederim diye de korkuyorum ama bu gidişle şöyle çıkıp dolanacağım biraz. Geçenlerde bi markete çıktım bi tanıdık gördü sen niye çıktın 40 gün çıkılmaz günah dedi. Sıkıldım bu laflardan Ya . Eşim keşke gitmeseydin annene yarın gitseydin diyor . Puf arada kaldım ya. Kardeşim de bana laf sokarcasına anne çok yoruldun dimi iyi oldu gittin sana da değişiklik oldu diyor ben mi çok düşüncesizim anlamadım. Yarın gelecektim evde su borusu patladı mecbur geldik ama pişman oldum
Nasıl oldu memelerUzulme canim ya biri yan baksa kavga edecek haldeyim yada agliyorum lohusaliktan tabiki
Belli olmuyor 12 1 2 susadığı icinAlşam 8 de yatırınca kaçta uyanıyor bir daha?
Nerde yaziyormus gunah oldugu tobe yarrabbim hasta olacagina cik gez allahin izniyle hic bir sey olmazHasta ederim diye de korkuyorum ama bu gidişle şöyle çıkıp dolanacağım biraz. Geçenlerde bi markete çıktım bi tanıdık gördü sen niye çıktın 40 gün çıkılmaz günah dedi. Sıkıldım bu laflardan Ya . Eşim keşke gitmeseydin annene yarın gitseydin diyor . Puf arada kaldım ya. Kardeşim de bana laf sokarcasına anne çok yoruldun dimi iyi oldu gittin sana da değişiklik oldu diyor ben mi çok düşüncesizim anlamadım. Yarın gelecektim evde su borusu patladı mecbur geldik ama pişman oldum
Girer camim bizim 2 ay bitti birjac sum sonra yavas yavas duzelmeye basladiBende gece sallamıyorum canım.gece uykusuna gec dalıyor artik.hergun yeni bir huy bu ara 40 i cikti ins.duzene girer artik
3 250 dogdu kilo 80 gram hastaneden ciktik 1 aylik kilomuz 4 400 kilo normalde 4 kilo olmasi beklenen kiloymusBir ayda ne kadar kilo aldı bebeğiniz bizde Pazartesi gideceğiz bakalım kaç kilo olmuşuz
Millet bi yerinden uydurmuş işte Canım ya. Ama herkesten bu tür laflar duymak bunalttı beni. Şu kork gün bitse de kurtulsam ne 40 günmüş yaNerde yaziyormus gunah oldugu tobe yarrabbim hasta olacagina cik gez allahin izniyle hic bir sey olmaz
Millet takmış bi 40 gün kırk gün birse de bi kurtulsam . çok alıngan oldum farkındayım40 gün çıkılmaz günah bunu da ilk kez duydum
Kardeşinin dediklerine de takılma, sen şimdi lohusa olduğun için herşey sana batıyor ,normal zamanda olsa alınılacak bir durum değil çünkü
Bu gece yat uyu yarın sabah daha iyi olacaksın emin ol
Yeminle aynı Canım bende yan baksa kavga edicem ruhum daralıyor. Bir de sürekli meme kaka gaz döngüsü bunalttı sanırım allahım sağlık versin bu günler de geçecekUzulme canim ya biri yan baksa kavga edecek haldeyim yada agliyorum lohusaliktan tabiki
Bende şubatta başlayacağım benimde ailem şehir dışında bakıcıya güvenemiyorum kreş düşünüyorumBebeğim yaşına girmeden döneceğim, 4 ay ücretli kısmetse 6 ayda ücretsiz izin kullanacağım. Ben bankacıyım yavrucum uzun yılların emeği var, dönmeme gibi bir şansım yok. Ama benimde içim hiç rahat değil bakıcı bulmam gerekecek bakacak kimsem Yok çünkü
Hangi kitapta günah yazıyor diye sorsaydinHasta ederim diye de korkuyorum ama bu gidişle şöyle çıkıp dolanacağım biraz. Geçenlerde bi markete çıktım bi tanıdık gördü sen niye çıktın 40 gün çıkılmaz günah dedi. Sıkıldım bu laflardan Ya . Eşim keşke gitmeseydin annene yarın gitseydin diyor . Puf arada kaldım ya. Kardeşim de bana laf sokarcasına anne çok yoruldun dimi iyi oldu gittin sana da değişiklik oldu diyor ben mi çok düşüncesizim anlamadım. Yarın gelecektim evde su borusu patladı mecbur geldik ama pişman oldum
Benim kızım 13 günlük sahile de gittim avm yede gittim arabasına koyuyorum oto koltuğu olana üzerini de muslinle örtüyorumİYi akşamlar kızlar... içim bunaldı darlandım evden dışarı atmak istiyorum kendimi. Annem de 40 çıkmadan çocuk çıkmaz yirmi kırkı bari çıksın diyor. Çocuk enfeksiyona açık hasta edersin diye diyor ama çok daraldım ya. Bir de büyük kızım da geceleri uyumuyor eşim çalışıp geliyor gece o büyük kıza bakıyor ben ufaklığa. Bugün annene git olmazsa sende dinlen bende dedi. Annem gilde teyzem gilin arabasıyla Burdur’da akrabaya kahvaltıya gitmişti ordan Isparta’ya geçmişler kardeşime çeyizlik almaya bu saat oldu daha gelmediler sağolsunlar. Dün gelecektim aslında sabah kahvaltıya gidecekler diye gelmedim siz kahvaltıdan gelince geleyim dedim. saat 23.30 daha yoklar. Teyzemler ne zaman dönerse o zaman dönecekler mecbur. Çok zoruma gitti ya. Lohusa olduğum için belki bu kadar alındım bilmiyorum. Ağla ağla içim şişti bugün
Bu dure içinde hasteneye sağlık ocağına gtmedn mk. ? Gtmemiz gerekiyor ya sonuçta cikmis oluyoruz dışarıMillet bi yerinden uydurmuş işte Canım ya. Ama herkesten bu tür laflar duymak bunalttı beni. Şu kork gün bitse de kurtulsam ne 40 günmüş ya
Maşallah ayda 1 kilo alması gerekiyor galiba3 250 dogdu kilo 80 gram hastaneden ciktik 1 aylik kilomuz 4 400 kilo normalde 4 kilo olmasi beklenen kiloymus
Yok ya duzelmediler sadece bazen siddeti azaliuor gibi ama oda cok nadir. Esim diyor ki bizde emmeyi bilmryen buzagilara salak buzagi diyoruz bizim oglaninda darki yok diyor bu buzagi duzgun emmedikce hep olacak sanirimNasıl oldu memeler
Düzeldi mi birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?