2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebelerinizi nasil uyutuyorsunz Allah askina benim minnak uykuya hic dalmıyor 10dk uyuyup ingaaaa ingaaa bagiriyor.kucskta yada memede uyumak favorisi..sizler nasil uyutuyorsunuz
Benimde öyle canım gece daha kötü gibi hatta. Napacağımızı şaşırdık. Benimki de meme de uyuyor yatağına koyduğum gibi uyanıyor. Herkes 40 ı çıkana kadar sabret idare et değişir düzelir diyor ama inanasım gelmiyor hep böyle gidecekmiş gibi Allah korusun

2500 kilo doğdu pespembe kılsız bir bebek 49 cm o kadar küçük ki emmeye mecali yok :)

aynen ultrasonla birebir çıktı çok küçük ve zayıf bir bebek ama sağlığında bir problem yok diyorlar.
Benim oglumda zayif dogdu cani icindeyse buyuyor daha tartilmadik bayramdan dolayi ama benim gordugume gore buyudu 25 gundeyiz darisi sana

Sancisi olmuyorsa verme canim sen tüket kimyon
Rezene masajla falan halledersiniz

2 ay bitince bi oh dedim o zaman degisti

Kizlar

Ben 2 sene sonra donmeyi dusunuyorum
Ben 1 yaşına doğru 10 aylikken falan düşünüyorum ama benim annem ya da kv bakacak durumda değiller. Kızımı bırakıp işe gitmeyi düşününce gözlerim doluyor

Selam kızlar doğum kilolarınızla aranız nasıl benim hiç gitmiyor sanki üstelik 20 kilo fazlalığım var diyete girsem sütüm azalacak ama böylede psikolojim çok kötü
benim planim 1 yil sonra donmek ama o zaman gelsin de bir gorelim diyorum.

Bizim kirkimiz cıktı daha değişmedi gunduz uykumuz yok.bklm bekliyoruz müsbet manada değişmesini

Benim dogum izni 5 kasim da bitiyor canim. 3 aylik olmus olacak. Ama bu donem ders almadigim icin bolum baskaninin musadesi ile subat donemine kadar gitmeyi düşünmüyorum. 5.5 6 ayinda ek gidaya geçtiğinde ise baslamayi dusunuyorum. Annemin yanina bakici bırakacam. Zira annem yasli, kadin 5 torun büyütmüş artik yuregi kalmadi ve agrilari cok. Bakici annemin gozetiminde baksin diye düşünüyorum. Insallah guzel olur

Valla ilk annelerdensin canim bize biraz tüyo ver..kundak ta nafile gliyor cogu zamn.
Beşik sallıyor musun?
Gündüz salliyorum besik gece sallamiyorum
Gunduz mutlaka kundakla sakinkesiyor
Uyusa bile sıçrayıp kalkmasini engelliyor
Akşam 8 de yatiriyorum kundaklayip ama gece ilk uyandiginda kundagi aciyorum tekrar sarmiyorum cok sicak oluyor çünkü

Merhaba kizlar, oglumu emzirdigimde sol gogusumde bir agri oluyor, emzirmeden once ve emzirirken agri yok ama emzirdikten sonra gogusum agrimaya basliykor, agri meme ucunda degil ama asagi tarafta. Neden oluyor bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…