2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebelerinizi nasil uyutuyorsunz Allah askina benim minnak uykuya hic dalmıyor 10dk uyuyup ingaaaa ingaaa bagiriyor.kucskta yada memede uyumak favorisi..sizler nasil uyutuyorsunuz
Ben de ikisini yapiyorum uykuya iyice dalincada yatagina yatiriyorum yada karnini doyurup babasina veriyorum oda tıpışlıyarak uyutuyor

Kizlar ben gaz ilacina başlamadım iyi mi ettim kötü mu ettim bilmiyorum ama icimden gelmiyor vermek oglumda sab simplex kullandik kolik bir cocuktu bi fayda vermemisti su an icin masalin gaz durumu cinardakine gore nur nimet boyleyken de tutup o ilaclari vermek istemiyorum. Kimyon icmeye basladim insallah iyi gelir masajlarla alt acmalarla gaz sancilarini cozmeye calisiyorum ama bi yanimda acaba versem daha mi rahat eder diyor karisti aklim..

2500 kilo doğdu pespembe kılsız bir bebek 49 cm o kadar küçük ki emmeye mecali yok :)
Gozun aydin ve gecmis olsun canim. Peki bebegin kilosu boyu nasildi? Ultrasondaki gibi mi cikti
aynen ultrasonla birebir çıktı çok küçük ve zayıf bir bebek ama sağlığında bir problem yok diyorlar.

2500 kilo doğdu pespembe kılsız bir bebek 49 cm o kadar küçük ki emmeye mecali yok :)

aynen ultrasonla birebir çıktı çok küçük ve zayıf bir bebek ama sağlığında bir problem yok diyorlar.
Maşallah. Benim oğlan 47 cm 3140 gramdı ona da zorla emziriyordum birisi de çenesine parmakla destek veriyordu. Bir iki güne toparlar kuzun

Maşallah. Benim oğlan 47 cm 3140 gramdı ona da zorla emziriyordum birisi de çenesine parmakla destek veriyordu. Bir iki güne toparlar kuzun
İnş çubuk kraker gibi bir bebek kat kat giydirerek emzirmeye çalışıyorum korkuyorum bir yerine bir şey olacak diye.

Canım gazini hic mi çıkarmıyor yoksa çıkardığı yeterli mi olmutor.bnm bir arkdsm bahaettin ilaçtan cok memnun.bnde maflor kullanıyorum.

Ben de oyle yapiyorum ama beyefendi yeni uyandığında hızlı hızlı içmek istiyor, eski memeyi beğenmiyor :) neyseki kilo alımı hızlanmış herhalde yağlı süte ulaşıyor artık.

Bir çocuk karnı toksa altı temizse gazını çıkarmışsa uykusuzsa...neden uykuya direnir huysuzlanır ağlar durur bebekler yerini yadırgar mı ya? Ne zaman yabancı bir yere gelsek böyle yapıyor
uykusuzsa derken eğer uyku saatini gecirirsen ve yorgun olursa maalesef daha zor uyuyorlar.

geçmiş olsun, belki süte degil de sizin yediginiz bir seye alerjisi vardir, diyetle cozulur. arkadasin bebegi hayvansal proteinlere alerjikmis, et vb yemeyi kesince duzelmisti.

Kızlar aranızda çalışmaya devam edecek olanlar var mı? Ne zaman işe geri döneceksiniz bebek kaç aylıkken ve bebeginize kim bakacak? Benim de böyle bir durumum var ama içim içimi yiyor bırakamayacağım galiba

Canım gazini hic mi çıkarmıyor yoksa çıkardığı yeterli mi olmutor.bnm bir arkdsm bahaettin ilaçtan cok memnun.bnde maflor kullanıyorum.
Kizim cikartiyor gazini ama dedigin gibi yeterli gelmiyor.
Canim oglum oyle cok gazli bir cocuktu ki belki faydasi oldu ama yeterli gelmedi o ilac ama biz cok cektik oglumda hemde oyle 40 i ciksin 3 ayi gecsin degil 1 yasina kadar gaz sancilariyla ugrastik

O konuyu hiç dusunmeyeyim diyorum ama benim de içim içimi yiyor. Annem ve kayinvalidem gelip bakarız diyor ama ne kadar bakacaklar En son bizimkilere bulunduğum şehirde esyali ev tutayim size dedim. Böyle uçuk fikirler :)))
Ben 2 kasımda başlayacağım calismaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…