2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef buyuk cocuk olan evlerde bu kacinilmaz. Helede cocuk okulada gidiyorsa hastalik hep evde. Ama ben sahsen sakinmam. Anne sütü onu korur bol bol emzireceksin. Sonucta ayni havayi soluyorlar ha sarilmis ha ayni odada durmus diye dusunuyorum. Hasta oldugunu anlamayacaktir buyugu ve hircinlasabilir sakinmaya kalkarsan.

Günaydın güzel anneler
Bu gece uyumadi doğru düzgün kuzum
Sürekli sancı çekti durdu sabah altını bir açtım bezden taşmış kakasi sorunu oymus meğerse. Ha sonra uyudu mu hayır

Günaydın sevgili anneler, yaklaşık bi 10 gündür takip edemiyorum forumu belki konusu geçmiştir. 2. Kez olacak kusura bakmayın. Ben ilçede oturuyorum. Süt yardımı için nereye başvurmak gerekiyor? Birde kamuda çalışanlar için Doğum raporunu kuruma vermek gerekiyor mu?
Teşekkürler

Nasıl bulacağız bu bakicilari bir de eve kamera falan mı yerlestirmeliyiz
Valla ben iş yerine haber saldım. Bizde genel bakıcı baktığı için en kolay şekli bu. Mahalle bakkalına duyuru asma fikrini vermişti bir arkadaş. Aynı semtten bakıcı rahatlık çünkü ama ben buna çok uygun bir muhitte değilim. Kamera kesinlikle şart, kayınvalidem de zaman zaman gelir diye düşünüyorum. Annemle çok uzak şehirlerdeyiz o mümkün değil. Birde kayınvalide kayınpeder ayrı benim. Kayınvalidem başka şehirde ama kayınpeder buralarda aralarda oda uğrar eve. Ben eve yeni taşındım komşuluk ilişkim Yok ama senin varsa onlarda kontrol edebilir zaman zaman

Ne kadar ugrasirsam ugrasayim.benim oglan memeyi red ediyor o kadar cok agliyor ki kiyamiyorum sagip biberonla veriyorum sutu mu kizlar bi sure ac mi biraksam acaba beni emmesi icin
Canim sen biberon verdikce seni reddeder maalesef kasikla vermeye calissan da biberonu unutsa olmaz mi

Ne kadar ugrasirsam ugrasayim.benim oglan memeyi red ediyor o kadar cok agliyor ki kiyamiyorum sagip biberonla veriyorum sutu mu kizlar bi sure ac mi biraksam acaba beni emmesi icin
Küçücük bebegi ac birakamazsin malesef biraz buyuk olsa ise yarardi. Bu kadar kucuk bebek memeyi reddetmez rahatsiz oldugu birsey vardir. Yatarak emzirmeyi denedin mi yada ayakta. Birde parfum deodorant kullanimin var mi?

Son düzenleme:
Dogum kilomuz 3250 kiloydu hastaneden cikarken 3 080 kiloya dústúk 1 aylik kilomuz 4400 kiloydu doktor normalde bizim bekledigimiz 4 kilo olmasi 1 aylikken dedi
Yavrucum ilk ay en az 800 ile 900 arasi almasi gerekir. Doktor sana alt siniri soylemis. Melikeyi cok besledim cok kilo aldi demeyesin, aynen devam

Dogum izni almaknicin kuruma vermis olman lazim zaten? Kamuda calisiyorsan sut parasi alamazsin. Dogum parasi icin dogum raporu ve kimliklerle aile ve sosyal politikalar bakanligi il mudurlugune gideceksin canim

Kac gunluk oldu bebos? Asm ne dedi kilo alimi icin? 3 gun sadece emzirecek misin?

Uyanık olduğu süre boyunca ağlıyor. Lütfen bana düzelecek deyin. Gaz sancısı çoksa meme emerken bile durup ağlıyor. sallamak filan kesmiyor bazen o kadar cildiriyor. Kucakta gezince anlik sakinlesmeleri oluyor.Öyle ters bişey de yemiyorum. Sab sipleks damla vermişti doktor. Çok etkisi olmaz kolik zamanları dediği için vermedim. Bugun düzenli kullanıma geçeceğim. Sakin anını yakalayamadığım için masajda yapamıyorum. Ağlama meme gaz bez kucak hayatımın özeti

Canim gaz damlasini duzenli kullanman lazim ise yaramasi icin sanci olunca vermekle ise yaramiyor maalesef bende senin gibiyim neredeyse evi b.k goturuyor birakipda bi is yapamiyorum gececek tabiki az daha sabir canim benim ya

Yaaa kreş için de çok küçük değiller mi? 2 yaştan sonrası uygun diye düşünüyorum. Sende Kocaeli de idin var mı aklında bir yer kreş için??
Bilgi küpü 0 yaş alıyor ve çok tavsiye ediyorlar daha gidip görüşmedim tanimadigim tek bir kişiye emanet etmek daha riskli senin bildiğin iyi kreş olursa bana yazarmisin

Kizlar benim bu yaramazim memeyi sipagetti gibi aliyir agzina nasil duzelticem ya sizin bebekler agzini kocaman aciyorda mi veriyosunuz agzina boyle yaparsa benim meme basim kokunden kopacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…