2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şu an kreslere bakıyorum aslında madem ben bakamayacaksam en azından sosyal bir ortam olur bir şeyler öğrenebilir daha kaliteli vakit geçirebilir diye. Eve gelen kişi ne yapacak belli değil belki tv açıp önünde oturtacak tüm gün

Küçücük bebegi ac birakamazsin malesef biraz buyuk olsa ise yarardi. Bu kadar kucuk bebek memeyi reddetmez rahatsiz oldugu birsey vardir. Yatarak emzirmeyi denedin mi yada ayakta. Birde parfum deodorant kullanimin var mi?
Yatarak oturarak hepsini denedim.canim hic bisey kullanmiyorum sütüm gelmedigi ilk 4 gun biberon verdim malesef 2 gin once gunde 10 dakika emiyordu sadece somdi hic emmiyor biberon gibi cok gelmedigi icin red ettigini dusjnuyorum ben

Yatarak oturarak hepsini denedim.canim hic bisey kullanmiyorum sütüm gelmedigi ilk 4 gun biberon verdim malesef 2 gin once gunde 10 dakika emiyordu sadece somdi hic emmiyor biberon gibi cok gelmedigi icin red ettigini dusjnuyorum ben
Biberon çöp o zaman eger aktif emzirmek istiyorsan. Kasikla yada siringayla ver ve surekli meme teklif et bilhassa ilk etapta uyurken yada uykuluyken vermeyi dene sutun etkilenmesin. 4 gun uzun bir dure değil hemen toparlarsiniz. Birde o daha cok kucuk emme refklleksi gelismemistir o kadar ve guclu değildir. Benim oglanda memeyi alamiyordu 3-4 gun bende sagip biberonla verdim. Guclendi toparlandi memeden emiyor suan.

Yavrucum ilk ay en az 800 ile 900 arasi almasi gerekir. Doktor sana alt siniri soylemis. Melikeyi cok besledim cok kilo aldi demeyesin, aynen devam
Canim benim doktor alt sınırı 600 gram dedi turkiye kiz bebek standartlarinda 1 atlik liz bebekle genellikle 1 ayda 4 kilo okurlarmis normal kilo olarak boyle sòyledi cizelgeyede cizdi sinirin cok ústundesiniz gelisme olarak dedi

Yavas akan biberon basi al canim hizli gelmezse memeye de firsat verir bence

Aile hekimliginden destek alicam.bide belki de ben beceremiyorum bilemedim ama cok uzuluyorum emmedikce

Aile hekimliginden destek alicam.bide belki de ben beceremiyorum bilemedim ama cok uzuluyorum emmedikce
Neden beceremeyesin annesin sen sirf sirf icgudulerin bile yeter o bebegi bakmana hepimiz bu sureci sureci yasayarak ogreniuoruz. Bak benim ikinci ama ona ragmen hala ogrenmeye devam ediyorum ve hala acemiyim yeri geliyor lutfen lutfen kendine guven.

Neden beceremeyesin annesin sen sirf sirf icgudulerin bile yeter o bebegi bakmana hepimiz bu sureci sureci yasayarak ogreniuoruz. Bak benim ikinci ama ona ragmen hala ogrenmeye devam ediyorum ve hala acemiyim yeri geliyor lutfen lutfen kendine guven.
Desteğin icin cok teseklur ederim.canim insallah aile hekimliginden bi sonuç alabiliriz

Tecrubeli anneler ben hala beşik bulamadim alacak.kullanip memnun kalanlar bana bi tavsiye verebilir misiniz?
Almam gerekli hemen.mobilya besik mi anne yani mi yoksa park yatak mi alsam daha kullanisli olur.bi akil verin nolur sizler neler kullanıyorsunuz

Bizim simdi bile o kadar uykumuz yok cok nadir belki 8 yatip 4 saat uyuyor zaten ondan sonra saat basi kalkıyor
Acikimca kalkar müdahale etme demisti bana dr 20 ginlukken2gece uykusu önemli çünkü
Zaten 4 saat uyursa artik saat başına bağlıyor.. kimi doktorlar müdahale edilmemesini söylüyorlarmış evet.ama bn ac kalır şekeri düşer vs diye korkuyrm.eger yine uyursa 2 saat snra kldracgm.birde bezi cissiz dı 4 saat hic cis yapmamış ondan dolayı anldim ac olduğunu.resmen uykuya yenik düşmüş tüm gün uyumayıp gecede gec uyuyunca

Ben anne yanı kullanıyorum, çünkü sürekli ayaktayız al koy al koy çok zor geliyo bana diğer beşiklerde

Benim kızımda dünden beri kakasını yapamıyo, duş aldırdım sıcak suyla karnını ovdum zeytinyağı masajı yaptım poposuna, kulak çöpüyle hafif makatın içine de zeytinyağı sürdüm hala aynı. Geceden beri ıkınıyo hiç Yok ağlayıp ağlayıp uyuyo, varmı böyle sorun yaşayan geçici bi durummudur

Neyle besleniyor bebek canim benim oglumda yapamiyordu

Canim benim doktor alt sınırı 600 gram dedi turkiye kiz bebek standartlarinda 1 atlik liz bebekle genellikle 1 ayda 4 kilo okurlarmis normal kilo olarak boyle sòyledi cizelgeyede cizdi sinirin cok ústundesiniz gelisme olarak dedi
Benim doktorum da ilk ay 800 ile 1000 arasinda almasini bekleriz dedi. Ilk ay anne sutuyle beslenen ve sutun yaradigu tum cocuklar 1000 ile 1500 hatta 1700 arasi kilo alirlar. Benim oglum 1700 almıştı mesela ama simdi dal gibi.. abartilacak bi durum degil yani

Neyle besleniyor bebek canim benim oglumda yapamiyordu
Gün boyu emziriyorum, yorulup çok çekemediğini anladığımda sağıp içiriyorum, geceye doğru artık sütüm iyice azalıyo 30 cc bile dolmayacak kadar oluyo günde bir yada iki kez de mama veriyorum , 18 günlük daha gayet güzel yapıyodu dünden beri bu sorun başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…