2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh cnm ben kac sulandim dunde kakasini ustume yaptı gerdi yavrunun sucu yok bezinden tasmis annelik bambaşka birseyms

Annler iki sorum olacak. Wellcare 400 olacak degilmi esim il bugun bugun alacak. Bide bn cok fena grip oldum kulak agrisida cabasi yutkunamiyorm ne yaptıysam nafile yavruma gececek die korkuyorum. Hafifde olsa ilac kullnma gibi bi durumum yok mu. Dayanamıyorum artık.

Yaaa benimki de geceden beri yapmıyo suratıma değil ağzıma yapsa oh yaptı diycem yani, kaka bekleyip sevineceğim hiç aklıma gelmezdi

Tam olarak bizi ozetlemissin canim... meme gaz bez kucak. Aynen seninki gibi gaz sancisi varken memeyi birakiyor, surekli agliyor. Masaj hic yaptırmıyor sadece kucakta biraz sakinliyor.. bakalim ne kadar surecek

Tam olarak bizi ozetlemissin canim... meme gaz bez kucak. Aynen seninki gibi gaz sancisi varken memeyi birakiyor, surekli agliyor. Masaj hic yaptırmıyor sadece kucakta biraz sakinliyor.. bakalim ne kadar surecek
Korkutmayın beni kızlar ya ağlamasına hiç dayanamıyorum ilk günler çok kolay galiba büyümeye başladıkça kaka yapmamalar ağlamalar kıpkırmızı olmalar başladı bi çözümde bulamayınca ne yapacağımı bilmiyorum

Çözüm mumkun oldugu kadar sakinlestirmek, meme olur kucak olur sallama olur.. hangisi ise yarıyorsa. Bazen hepsini sirayla yapmak gerekiyor

Evet 400 luk olacak gunluk tek fis şeklinde kullanacaksin. İlac konusunu bilmiyorum ama emzirirken maske kullanman lazim en azından. Hava yoluyla bulasiyor cunku. Sut onu korur diyor drlar ancak en azinsan bu sekilde onlem alabilirsin. Gecmis olsun.

Sagol cnm
..kac gundur opemiyorum bebegimi

3. Haftadan itibaren huy değiştirir demişti doktorumuz öyle de oldu. Yada annem gitti bana öyle geldi. Ay bilmiyorum, uyanıkken sürekli ağlıyor nasıl eyleyecegimi şaşırıyorum. Kucağıda ayakta gezersen beğeniyor. Umarım çok sürmez. Neyse ki gülümsüyor arada bir hoppa unutuyorsun. Yoksa bu mesai çekilmez; )

Sagol cnm
..kac gundur opemiyorum bebegimi
Seni cok iyi anlıyorum kizimda bende grip olmustum ama bulasmadi ona sukur. Hem grip mikrobunun kulucka suresi var biliyorsun hasta olmadan oncede o mikrop sendeydi ve bulasma zamani o zamandi. Suan sanmam bu saatten sonra bulassin. Eger bulastiyda bulasmistir coktan. Nane limon idare et bir sure. Zencefil az mijtarda hamilelikte sorun degilfe emzirme sırasında kullanimi uygunsa onunla sicak suya balda kullanabilirsin. Bir bak istersen rahatlatir seni.

Onların huyunu seveyim rahat olsunlarda hiç inmesinler kucaktan razıyım , tek sıkıntım rahatsız olduğunu düşünmek rahat ettiremedim mi bi türlü diye

Neler yaptım nler. Grip değilde bu kulak ağrısı mahvetti bnej orta kulak iltihabi var her sene bir kere tutar o zmnda bu zmn. Normalde ilacla geçiyor smdi kullanamadığım icin cekilmez oldu. Anne sutu bile damlattim sogan suyuda... Allahdan esim evde de elim ayagim oldu

Hangi kitapta günah yazıyor diye sorsaydin
Bu dure içinde hasteneye sağlık ocağına gtmedn mk. ? Gtmemiz gerekiyor ya sonuçta cikmis oluyoruz dışarı
gitmez miyim Canım ya etrafımda deli saçması şeyler konuşup duruyorlar sinirlerim bozuluyor ben de diyorum onlara ilk kuzumdan çıktım olsa o zaman onda olurdu diye sinirlerim bozuluyor başka birşey değil

Hastaneye 3-4 kere gittik Canım bizde şöyle çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum bunaldım evde. Havalarda çok güzel alıp çocuklarımı çıkayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…