2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hastanende dönşü ve kv gile gittik 20 si çık adan gelir mi diye annem laf etti çok sıkıldım ara ninem geleyim mi dedim sen bilirsin 20 is çıkmadan çıkılmazmış eskiler öyle der dedi. Dedi da dedi yani bunalttılar beni. Senin beboşu da öperim bebeklikten gezenti olacak eheheh :)

Kulak agrisina cocuklugumda babannem taze nar sikardi hemen gecerdi kocakari ilaci derdik ama ne yalan soyleyeyim cok cok fayda ediyordu

Amacim abartmak degil canim etrafimdakiler cok emdiriyorsun obez yapacaksin cok tombul olmus diyorlar oyùzden sordum doktora ben hep emzirmek taraftariyim herfirsattada emziriyorum bazen uykusinda veriyorum memeyi

Sarımsağı Ateşte pişirip, pamuğa sarar kulağımıza koyardı annem. Doğal antibiyotik derdi belki psikolojik ama alırdı ağrıyı dene istersen

Yurt dışında olduğum için sünnet yapmıyorlar dr arıyorum sünnet yapacak birilerini. Bulursam yaptıracam 2 ayı dolmadan bakalım

Gece karnına zeytinyağı ile masaj yaptım bir süre sonra suratıma kaka yedim bence fayda etti

Amacim abartmak degil canim etrafimdakiler cok emdiriyorsun obez yapacaksin cok tombul olmus diyorlar oyùzden sordum doktora ben hep emzirmek taraftariyim herfirsattada emziriyorum bazen uykusinda veriyorum memeyi
Ohh en iyisini yapiyorsun canim.. etrafi dinlemeyesin diye yazdim ben de. Etrafin abartmasina bakma sen, ayni sekilde devam et.. hormonal bir problem olmadigi surece, en tombik bebegin bile ek gidaya gecildiginde kilo alimi yavaslar. Ilk 6 aydan onceki kilolar hic takma. Bak oglum 6. Ayinda 9 kiloydu, 1 yasindayken 11 kiloydu.

Asm ye gittik kizlar gogus ucum cok kucuk oldugu icin emmiyormus silikon gogus ucu tavsiye ettiler ama bi ise yaramadi bos bos cekti onu da
Benim göğüs ucumda hiç Yok, kızım ilk bi kaç gün boş çekti ama devamlı verdim ağzına şimdi hala göğüs Kalkanı ile emiyor ama en azından anne sütü alıyor, ve sürekli emiyor rahat bi şekilde, devamlı ver ağzına bi süre sonra sütte geliyor

Canim sutum var sagip veriyorum kalkan hangi marka aldin nasil bi model

Hastaneye 3-4 kere gittik Canım bizde şöyle çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum bunaldım evde. Havalarda çok güzel alıp çocuklarımı çıkayım
Dinleme kimseyi çıkın canım. 3 günlük hastane kontrolünden sonra dolmuşla mobilya bakmaya gittiydik ilk. Sonrasında da o hızı alamadık, metromu dersin otobusmu avm mi )))

Durulamadım hatta vücuduna poposuna falan da sürdüm , masaj yaptım yağ emiliyor zaten , her gün de banyo yapıyor
Ben adaçayı yağı sürüyordum karnına ve ayaklarının altına. Bir de zeytinyağı çıktı şimdi karşıma. Hayde bre pehlivan!! :)))

Kızlar bende bebisimin doyup doymadigina emin olamayanlardanim sağlık ocağı çok uzak o yüzden aylık kontrolü bekliyorum kilosunu ölçmek icin. Gogsumu emiyor ama göğsümde uyuya kalıyo ben ayirmasam göğsümu 1 saat bile durur yani orda emzirdikten sonra en az 2-3 saat uyur ama vede sürekli aranıyor emzirip biraktigimda en fazla 15 dk uslu duruyo etrafına bakınıyor sonra hemen ağlamaya aranmaya başlıyor tekrar oynatırsam yine duruyor birazcikk. Aslinda bazen kusuyor genelde hickiriyorda ama ne bilim dediğim gibi sürekli arandığı için emin olamıyorum

Kaka ve çiş durumu nasıl canım ordan anlarsın aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…