2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler biliyorum hurafe olduğunu Ama meraktan yine size sorucamilk çocuğuda annem emzirirken bisey yiyip içme derdi hep dilim damağım kururdu içemezdim korkudan, hep icicem bundan sondan desemde yine de içmedim 3 sene emzirdim oğlumu

Şimdi 2. Bebeğimi emziriyirum ama malum zaman kısıtlı su içmeyi unutuyorum emzirme fasılları gazlar bez değiştir derken su içmek kimin aklına gelmiş
Smzirirksn en kolay aklıma geliyor ben evet artık içiyorum pekiiiin bu içilmez diyen kimse neden böyle demiş bir bileniniz varmi ? Tıbbi bi açıklaması yok diye biliyorum bana rastlamadı ? Size diyenler oldu mu ? Nedir Aslı astarı?

Kaka ve çiş durumu nasıl canım ordan anlarsın aslında
Kakası değişiyor cnm ya bazen günde 2, kez dolu dolu yapıyor bazen 3 kez bazense 2-3 günde bir çişinide bezini açtığım zaman bile septiriyo üstüme sipa ama bezinden cok anlayamıyorum çişini ya

Bana da annem sürekli der yiyip icme diye süt tazyikli gelip bebegin genzine kaçarmış..o yüzden diyolar ki ben yiyorum da iciyorum da bi kaç defa öyle oldu ama napiyim su olmadan olmuyo :)

Selam annişleri sancıymış nişanmış derken geldik süt ,gaz faslına hamdolsun şuan 10 günlük olduk bir sorun yok çok şükür bebeği gaz sancısı çeken arkadaşlar ne zaman başladı sancılar ilk çocuğum gazliydi kızım gazlı olmasın diye hamileyken çok dua ettim internette 15 günlükken başlar yazıyor gaz sancısını inşallah başlamaz dualarım kabul olmuştur inşallah

Canim bemde icip yemiyorum emzirirken annemde bana dedi emzirirken icersen sutun kalitesi düsüyormus bende annecigimin sòzúnú dinliyorum

Bana doktor 2 ay en yogun gaz oldugu aydır dedı ve bız 2 aya gırdık gaz sancısı basladı ılac kullanıyoruz ama yınede oluyor.

Atesimde yükseldi acile gtsem bı serum fln verilir mi. Emziren annlere ilac kullnabilit mi ? . hamileykn 3 litre su içiyordum smdi su icerkn midem bulaniyor.

Bana doktor 2 ay en yogun gaz oldugu aydır dedı ve bız 2 aya gırdık gaz sancısı basladı ılac kullanıyoruz ama yınede oluyor.
İlkinde bende bir sürü ilaç kullandım kendim kimyon içtim rezene içtim ama 4 ay rahat yoktu maalesef en son ya gaz zamanı geçti yada ilaç fayda etti bilemiyorum nurseharveys diye bir ilaçtır bitkiseldir

Canim bemde icip yemiyorum emzirirken annemde bana dedi emzirirken icersen sutun kalitesi düsüyormus bende annecigimin sòzúnú dinliyorum
Ben ilk defa burda duydum bunu. İlk kızında emzirirken susuzlukdda oluyormuş gibi his ediyordum ve hep istim şimdi myle his etmiyorum ama yinede arada susuyunca içiyorum.
Su icmek cok önemli emzirme doneminde bu yuzden elimin altına hep su koyuyorumki görup içiyim.

Kakası değişiyor cnm ya bazen günde 2, kez dolu dolu yapıyor bazen 3 kez bazense 2-3 günde bir çişinide bezini açtığım zaman bile septiriyo üstüme sipa ama bezinden cok anlayamıyorum çişini ya
Ben şu ıslaklık göstergeli olanlar var ya ondan kullanıyorum ama genel olarak anlarsın çişini ya bez balon gibi oluyor sonuçta sıkıntı yok bence doyuyordur bebiş kaka ve çiş varsa

CocoChanelmademoiselle canım ben mobilya beşik aldım ama büyük olduğu için kullanamadım. Malum sezaryan oldum yat kalk zor olacağı için bı de gece bebek agladıginda kolay alındığı için anne yani küçük bı beşik öneririm. Ben kuzenimdeki beşiği aldım 4-5 aylığına resmini de ekliyorum. Bence bu beşikte 1 yaşına kadar bile yatar

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-31-20-00-15.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 26
Ben şu ıslaklık göstergeli olanlar var ya ondan kullanıyorum ama genel olarak anlarsın çişini ya bez balon gibi oluyor sonuçta sıkıntı yok bence doyuyordur bebiş kaka ve çiş varsa
Çok şükür var ya :) hani bezinib on kısmını sikinca o pamuksu yer ıslak gibi belli bazen arkada da hafif sarılık oluyo :) inşallah doyuuodur perşembe günü aylık aşısı var ozamanda kilosuna bakarim içim rahatlar inşallah ya

Nesrinay86 yok digurmadim bekliyorum 25 agustos tahmini doğumdu gelen giden yok resmen eylul anası olcam :) benim kız inat çıktı
Erken gelen arkadaşlarına ters olarak ay atladi
Evet senle Coco kaldı bir. Bugün yarın gelir kızımız canım
Kuzummm 36+1 olduk bugün.yarin kontrol var.bebegim baya aşağı indi üst tarafim bombos sanki.hep kasikta duruyor.hala besik bulup alamadim.park yataklara baktim nedense icime sinmedi.mobilya besik mi alsam acaba hangisini onerirsin
mobilya beşiğim iki ay bile kullanmadan kaldı öyle , hala da çatıda canım. Ya anne yanı al, ya da oturduğun odaya , mutfağa götürebileceğin tekerlekli olanlardan canım

Kizlar benim oglan minik dogdu bir numara bez bile buyuktu son zamanlar bir numara sizinti veriyor cisi kakasi tasiyor iki numara aldik buda hacim olarak iyi beden olarak buyuk sizce birle devammi etmeliyim yoksa hacmin onemide varmi bez buyultmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…