- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.641
Canım bizde de söylediğin gibi, bir numara son zamanlar sızıntı verince ebebekten bir kutu sleepy, bir kutu huggies, bir de baby&me aldım. Kabaca şöyle diyeyim 50.5 tl ye 148 adet toplam. Denemek için. Sonuç sleepy ince uzun. Baby&me enli hacimli ama uzunluğu primanın 1 numara gibi ve ıslaklık göstergesi yok. Huggies bu ikisinin ortası,çiş sonrası kupkuru kalıyor ama ön kısmı minder sanki öyle şişiyor. Primada böyle şişme gözlemlememiştim hiç. Arkası olduğu gibi ince, önü şişiyor, sıvı eşit paylanmıyor sanırım. Ama taşmıyor.Kizlar benim oglan minik dogdu bir numara bez bile buyuktu son zamanlar bir numara sizinti veriyor cisi kakasi tasiyor iki numara aldik buda hacim olarak iyi beden olarak buyuk sizce birle devammi etmeliyim yoksa hacmin onemide varmi bez buyultmede
Bizde sleepy kullaniyoruz bizdede kaka ve cis sizintisi oldu o yuzden elimde iki numarada vardi ona basladim ama bununde bedeni buyuk benim sormak istedigin buyuk bez takmak cocuk icin bir sakinca olustururmu elimdekileri erittikten sonra bende baska markalara sans versem pisik yaparmi kiCanım bizde de söylediğin gibi, bir numara son zamanlar sızıntı verince ebebekten bir kutu sleepy, bir kutu huggies, bir de baby&me aldım. Kabaca şöyle diyeyim 50.5 tl ye 148 adet toplam. Denemek için. Sonuç sleepy ince uzun. Baby&me enli hacimli ama uzunluğu primanın 1 numara gibi ve ıslaklık göstergesi yok. Huggies bu ikisinin ortası,çiş sonrası kupkuru kalıyor ama ön kısmı minder sanki öyle şişiyor. Primada böyle şişme gözlemlememiştim hiç. Arkası olduğu gibi ince, önü şişiyor, sıvı eşit paylanmıyor sanırım. Ama taşmıyor.
Sleepy bir keresinde belinden kaka sıvısı çıktı badiye.
Benim deneyimler bunlar canım
Bende bundan aldim kullaniyorum suan ama uzun sureli olmayabilir gibi civilden 500 tlye almistimCocoChanelmademoiselle canım ben mobilya beşik aldım ama büyük olduğu için kullanamadım. Malum sezaryan oldum yat kalk zor olacağı için bı de gece bebek agladıginda kolay alındığı için anne yani küçük bı beşik öneririm. Ben kuzenimdeki beşiği aldım 4-5 aylığına resmini de ekliyorum. Bence bu beşikte 1 yaşına kadar bile yatar
Bizde sleepy kullaniyoruz bizdede kaka ve cis sizintisi oldu o yuzden elimde iki numarada vardi ona basladim ama bununde bedeni buyuk benim sormak istedigin buyuk bez takmak cocuk icin bir sakinca olustururmu elimdekileri erittikten sonra bende baska markalara sans versem pisik yaparmi ki
Kesinlikle anne yanı yatağı almalisin ben ebebekten aldım baby&plus'inkiniTecrubeli anneler ben hala beşik bulamadim alacak.kullanip memnun kalanlar bana bi tavsiye verebilir misiniz?
Almam gerekli hemen.mobilya besik mi anne yani mi yoksa park yatak mi alsam daha kullanisli olur.bi akil verin nolur sizler neler kullanıyorsunuz
Benimki de dün öyleydi gece de düzgün uyumadi sabah kalktığımizda bezinden taşacak kadar yapmıştı her bebek farklı ama bizimkine banyo ve banyo sonrası masaj biraz iyi geliyor bir de ben Emzirirken karnını vücuduma yasliyorum benim sıcağım da iyi geliyor. Ben cok huzursuz olmadıkça yapmıyorum ama 2 damla zeytinyağını mamasina koyunca 20 dk içinde yapıyorBenim kızımda dünden beri kakasını yapamıyo, duş aldırdım sıcak suyla karnını ovdum zeytinyağı masajı yaptım poposuna, kulak çöpüyle hafif makatın içine de zeytinyağı sürdüm hala aynı. Geceden beri ıkınıyo hiç Yok ağlayıp ağlayıp uyuyo, varmı böyle sorun yaşayan geçici bi durummudur
Elinle biraz sağ silikon uca gelsin boş çeksin sonra gelir süt bende silikon güç ile çıkardım hatta halen onunla emziriyorum az daha büyüsün direk vercemAsm ye gittik kizlar gogus ucum cok kucuk oldugu icin emmiyormus silikon gogus ucu tavsiye ettiler ama bi ise yaramadibos bos cekti onu da
Sutune su durur derler ama hurafe su icmekte ne yemek bile yedim yemek zorundasin firsat buldugun bulacagin tek an emzirme ani :) bence beceriksiz analar icin denmis birsey bu yerken cocugun uzerine doker bebegin agzina duser ek gidaya erken baslar falan :)))Anneler biliyorum hurafe olduğunu Ama meraktan yine size sorucamilk çocuğuda annem emzirirken bisey yiyip içme derdi hep dilim damağım kururdu içemezdim korkudan, hep icicem bundan sondan desemde yine de içmedim 3 sene emzirdim oğlumu
Şimdi 2. Bebeğimi emziriyirum ama malum zaman kısıtlı su içmeyi unutuyorum emzirme fasılları gazlar bez değiştir derken su içmek kimin aklına gelmiş
Smzirirksn en kolay aklıma geliyor ben evet artık içiyorum pekiiiin bu içilmez diyen kimse neden böyle demiş bir bileniniz varmi ? Tıbbi bi açıklaması yok diye biliyorum bana rastlamadı ? Size diyenler oldu mu ? Nedir Aslı astarı?
sagol canim benim,bende ya anne yani yada park yataga karar verdim.acaba park yataga d yatirabilir miyim dogar dogmaz onu düşünüyorumCocoChanelmademoiselle canım ben mobilya beşik aldım ama büyük olduğu için kullanamadım. Malum sezaryan oldum yat kalk zor olacağı için bı de gece bebek agladıginda kolay alındığı için anne yani küçük bı beşik öneririm. Ben kuzenimdeki beşiği aldım 4-5 aylığına resmini de ekliyorum. Bence bu beşikte 1 yaşına kadar bile yatar
tamam minnosum.şu park yataklarda dogar dogmaz yatirabilirim diymiEvet senle Coco kaldı bir. Bugün yarın gelir kızımız canım
mobilya beşiğim iki ay bile kullanmadan kaldı öyle , hala da çatıda canım. Ya anne yanı al, ya da oturduğun odaya , mutfağa götürebileceğin tekerlekli olanlardan canım
sagol kuzummBende bundan aldim kullaniyorum suan ama uzun sureli olmayabilir gibi civilden 500 tlye almistimCocoChanelmademoiselle
Canim,bu park yataklarda dogar dogmaz yatiramaz miyiz acaba?o ust kata cikan fermuarlar dayaniksiz olmaz diymi?Kesinlikle anne yanı yatağı almalisin ben ebebekten aldım baby&plus'inkini
Gece yerinden kalkmadan her şeyi yapabiliyorsun çünkü bu bebisler gece sürekli ses çıkartıyor uyurken yanında olmazsa sürekli kalkman gerekir ama anne yanı beşik max 8 aya kadar kullanılabiliyor ben sonrasında park yatak kullanacagim
Park yataklar biraz alçak. Ben attığım beşiğin altını doldurdum iyice. Hem yataktan biraz yüksekte olduğu için kolayca alıyorum karar senin tabisagol canim benim,bende ya anne yani yada park yataga karar verdim.acaba park yataga d yatirabilir miyim dogar dogmaz onu düşünüyorum
tamam minnosum.şu park yataklarda dogar dogmaz yatirabilirim diymi
sagol kuzumm
Merhaba ben ilkinde de park yatak kullandım, yani anne yanı ilk etapta arkadaşların dediği gibi daha rahat pratikçe alıyorsun ben çok seyahat ettiğim için park yatk aldım. Bir de ileride de kullanmak istedim hasta falan olduklarında odalarında yatmak istemiyorlarCanim,bu park yataklarda dogar dogmaz yatiramaz miyiz acaba?o ust kata cikan fermuarlar dayaniksiz olmaz diymi?
Bende ya anne yani yada park yataklarda karar kildim.anne yani baby plus prego ve chicco var.sen baby plustan memnunsun anlasila
9-10 aya kadar kullanmış bizim kuzen canım. Ben fazla kullanmak istemiyorum kocaman büyüyen mobilya beşik aldım. Kullanamazsam içim sızlar :)Bende bundan aldim kullaniyorum suan ama uzun sureli olmayabilir gibi civilden 500 tlye almistimCocoChanelmademoiselle
Baby me aldim bende ovulunce bez boyut olarak boraz tuhaf geldi sizdirma falan yok ama boyu kisa dedigin gjbi ama onunde gösterge var benimkininCanım bizde de söylediğin gibi, bir numara son zamanlar sızıntı verince ebebekten bir kutu sleepy, bir kutu huggies, bir de baby&me aldım. Kabaca şöyle diyeyim 50.5 tl ye 148 adet toplam. Denemek için. Sonuç sleepy ince uzun. Baby&me enli hacimli ama uzunluğu primanın 1 numara gibi ve ıslaklık göstergesi yok. Huggies bu ikisinin ortası,çiş sonrası kupkuru kalıyor ama ön kısmı minder sanki öyle şişiyor. Primada böyle şişme gözlemlememiştim hiç. Arkası olduğu gibi ince, önü şişiyor, sıvı eşit paylanmıyor sanırım. Ama taşmıyor.
Sleepy bir keresinde belinden kaka sıvısı çıktı badiye.
Benim deneyimler bunlar canım
Arkadaşımda da olmuştu o boş boş çekmeye devam ettikçe göğüs ucu dışarı çıkıyor zamanla tam olarak emmeye başlayabiliyorAsm ye gittik kizlar gogus ucum cok kucuk oldugu icin emmiyormus silikon gogus ucu tavsiye ettiler ama bi ise yaramadibos bos cekti onu da
Benn mobilya ama anne yanida olabilen mobilya aldim iyiki oyle yapmışım hem surekli kontrol edebiliyorum ona dönük yatiyorum hemde defalarca gece kalkmiyorm yataktanCanim,bu park yataklarda dogar dogmaz yatiramaz miyiz acaba?o ust kata cikan fermuarlar dayaniksiz olmaz diymi?
Bende ya anne yani yada park yataklarda karar kildim.anne yani baby plus prego ve chicco var.sen baby plustan memnunsun anlasila
Bana da annem sürekli der yiyip icme diye süt tazyikli gelip bebegin genzine kaçarmış..o yüzden diyolar ki ben yiyorum da iciyorum da bi kaç defa öyle oldu ama napiyim su olmadan olmuyo :)
Canim bemde icip yemiyorum emzirirken annemde bana dedi emzirirken icersen sutun kalitesi düsüyormus bende annecigimin sòzúnú dinliyorum
Sutune su durur derler ama hurafe su icmekte ne yemek bile yedim yemek zorundasin firsat buldugun bulacagin tek an emzirme ani :) bence beceriksiz analar icin denmis birsey bu yerken cocugun uzerine doker bebegin agzina duser ek gidaya erken baslar falan :)))
Benim de hamilelikte oldu Netildex göz ilacı verdi kulağı geçirdi dooktorunuza danışabilirsiniz.Kulak agrisina cocuklugumda babannem taze nar sikardi hemen gecerdi kocakari ilaci derdik ama ne yalan soyleyeyim cok cok fayda ediyordu
Benim zillide emmeyi beceremiyor. Minicik ağzına meme ucunun yarısını alıyor canımdan can gidiyor ama sabretmeye çalışıyorum. En kısa sürede öğrenir inş.Çok çabuk buyuyorlar merak etme benim oğlumda 2780 dogdu 2600 ile hastaneden ciktik.. gördüğüm en küçük bebekti.. ilk kucağıma verdiklerinde çok küçük bu nasıl büyüyecek dedim.. sonra ilk gün emme refleksi yoktu.. dilini dışarı dışarı yapıyordu parmak bile ememiyordu..dil bağı varmış kuzumun hemen müdahale ettiler sonra emme refleksi geldi ama bu sefer de benim göğüs ucum olmadığı için tutamadı şimdi silikon göğüs ucuyla emiyo.. 20 günlük ve 3450 olduk bile yanaklar falan doldu
Sarılıktan çok korkuyorum. Emmeyi beceremiyor canımı yakıyor mama takviyesi önerdi doktor. 2 anne emişmesinden sonra 1 kere mama. O 2 emme süresi canımdan can götürüyor. Meme ucu ağzına büyük geliyor ya da tutmayı beceremiyor yarısını emiyor tam ucunu bu da canımı yakıyor.32 sene önce 1800 gram doğmuş bana bir şey olmadıysa korkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?