2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim oglan minik dogdu bir numara bez bile buyuktu son zamanlar bir numara sizinti veriyor cisi kakasi tasiyor iki numara aldik buda hacim olarak iyi beden olarak buyuk sizce birle devammi etmeliyim yoksa hacmin onemide varmi bez buyultmede
Canım bizde de söylediğin gibi, bir numara son zamanlar sızıntı verince ebebekten bir kutu sleepy, bir kutu huggies, bir de baby&me aldım. Kabaca şöyle diyeyim 50.5 tl ye 148 adet toplam. Denemek için. Sonuç sleepy ince uzun. Baby&me enli hacimli ama uzunluğu primanın 1 numara gibi ve ıslaklık göstergesi yok. Huggies bu ikisinin ortası,çiş sonrası kupkuru kalıyor ama ön kısmı minder sanki öyle şişiyor. Primada böyle şişme gözlemlememiştim hiç. Arkası olduğu gibi ince, önü şişiyor, sıvı eşit paylanmıyor sanırım. Ama taşmıyor.
Sleepy bir keresinde belinden kaka sıvısı çıktı badiye.
Benim deneyimler bunlar canım

Bizde sleepy kullaniyoruz bizdede kaka ve cis sizintisi oldu o yuzden elimde iki numarada vardi ona basladim ama bununde bedeni buyuk benim sormak istedigin buyuk bez takmak cocuk icin bir sakinca olustururmu elimdekileri erittikten sonra bende baska markalara sans versem pisik yaparmi ki

Bende bundan aldim kullaniyorum suan ama uzun sureli olmayabilir gibi civilden 500 tlye almistim CocoChanelmademoiselle

Bende de ayni sikinti oldu 2 numaraya gectim oda bazen kakasi fazla oldu mi sizdiriyor bitsin baska marka deneyecgim

Kesinlikle anne yanı yatağı almalisin ben ebebekten aldım baby&plus'inkini
Gece yerinden kalkmadan her şeyi yapabiliyorsun çünkü bu bebisler gece sürekli ses çıkartıyor uyurken yanında olmazsa sürekli kalkman gerekir ama anne yanı beşik max 8 aya kadar kullanılabiliyor ben sonrasında park yatak kullanacagim

Benimki de dün öyleydi gece de düzgün uyumadi sabah kalktığımizda bezinden taşacak kadar yapmıştı her bebek farklı ama bizimkine banyo ve banyo sonrası masaj biraz iyi geliyor bir de ben Emzirirken karnını vücuduma yasliyorum benim sıcağım da iyi geliyor. Ben cok huzursuz olmadıkça yapmıyorum ama 2 damla zeytinyağını mamasina koyunca 20 dk içinde yapıyor

Asm ye gittik kizlar gogus ucum cok kucuk oldugu icin emmiyormus silikon gogus ucu tavsiye ettiler ama bi ise yaramadi bos bos cekti onu da
Elinle biraz sağ silikon uca gelsin boş çeksin sonra gelir süt bende silikon güç ile çıkardım hatta halen onunla emziriyorum az daha büyüsün direk vercem

Sutune su durur derler ama hurafe su icmekte ne yemek bile yedim yemek zorundasin firsat buldugun bulacagin tek an emzirme ani :) bence beceriksiz analar icin denmis birsey bu yerken cocugun uzerine doker bebegin agzina duser ek gidaya erken baslar falan :)))

sagol canim benim,bende ya anne yani yada park yataga karar verdim.acaba park yataga d yatirabilir miyim dogar dogmaz onu düşünüyorum

tamam minnosum.şu park yataklarda dogar dogmaz yatirabilirim diymi

Bende bundan aldim kullaniyorum suan ama uzun sureli olmayabilir gibi civilden 500 tlye almistim CocoChanelmademoiselle
sagol kuzumm

Canim,bu park yataklarda dogar dogmaz yatiramaz miyiz acaba?o ust kata cikan fermuarlar dayaniksiz olmaz diymi?

Bende ya anne yani yada park yataklarda karar kildim.anne yani baby plus prego ve chicco var.sen baby plustan memnunsun anlasila

sagol canim benim,bende ya anne yani yada park yataga karar verdim.acaba park yataga d yatirabilir miyim dogar dogmaz onu düşünüyorum

tamam minnosum.şu park yataklarda dogar dogmaz yatirabilirim diymi

sagol kuzumm
Park yataklar biraz alçak. Ben attığım beşiğin altını doldurdum iyice. Hem yataktan biraz yüksekte olduğu için kolayca alıyorum karar senin tabi

Canim,bu park yataklarda dogar dogmaz yatiramaz miyiz acaba?o ust kata cikan fermuarlar dayaniksiz olmaz diymi?

Bende ya anne yani yada park yataklarda karar kildim.anne yani baby plus prego ve chicco var.sen baby plustan memnunsun anlasila
Merhaba ben ilkinde de park yatak kullandım, yani anne yanı ilk etapta arkadaşların dediği gibi daha rahat pratikçe alıyorsun ben çok seyahat ettiğim için park yatk aldım. Bir de ileride de kullanmak istedim hasta falan olduklarında odalarında yatmak istemiyorlar

Baby me aldim bende ovulunce bez boyut olarak boraz tuhaf geldi sizdirma falan yok ama boyu kisa dedigin gjbi ama onunde gösterge var benimkinin

Benn mobilya ama anne yanida olabilen mobilya aldim iyiki oyle yapmışım hem surekli kontrol edebiliyorum ona dönük yatiyorum hemde defalarca gece kalkmiyorm yataktan
Bir yakinimiz cilek mobilyadan sepet besik hediye etti gündüz salonda onda yatiyor rahat ama kilifindan dolayi bebek gözükmüyor
Anne yani ilk etapta en.mantiklisi sen yalniz olacaksin bide sana mutlaka lazim

Bana da annem sürekli der yiyip icme diye süt tazyikli gelip bebegin genzine kaçarmış..o yüzden diyolar ki ben yiyorum da iciyorum da bi kaç defa öyle oldu ama napiyim su olmadan olmuyo :)

Canim bemde icip yemiyorum emzirirken annemde bana dedi emzirirken icersen sutun kalitesi düsüyormus bende annecigimin sòzúnú dinliyorum

Haha :))) bu cok iyidi :))

Benimde en müsait olduğum zaman emzirme anları :)) bu yüzden aynen devam içmeye gerekirse yemeye:))
Hatta çoğu kez size burdan yazarken emziriyor oluyorum ünlü fırsat yok gerçekten..
Allah’ın izniyle birşey olmaz diyip aynen devam ediyorum

Evet hanımlar Allah'a şükür bende dün dogumumu yaptım hala hastanedeyim doğum hikayemi sizle paylasayım malum çarşamba günü hastanede kosturmustum tahliller için akşama kadar öyle geçmişti sonra gece yattım sabaha karşı 3.30 da uyurken altımın ıslandıgını farkettim önce kendimi rüyada sandım gözümü açtım su geliyor eşime dedim kalk kalk suyum geliyor sızıntı şeklinde geliyordu sonra durdu annemde bendeydi hep beraber hastaneye geldik doktor yatış verdi ama tabi bende hiç sancı ağrı yok nişanda evde geldi suyun gerisi de hastanede geldi daha sancı başlamadan sonra yatısım yapıldı suni sancı bağladılar tabi annem kızıyor bana pişman olucaksın diye sancı bağlandıktan 2 saat sonra hafif hafif sancılar başladı biraz daha zaman geçince sancılar şiddetlendi dakika da bir sancı vurmaya başladı ve ardı arkası kesilmedi ben dayanamadım artık alın beni sezeryana dedim ve sezeryan doğumla dün oğlumu saat 13.40 doğum yaptım

Benim zillide emmeyi beceremiyor. Minicik ağzına meme ucunun yarısını alıyor canımdan can gidiyor ama sabretmeye çalışıyorum. En kısa sürede öğrenir inş.
32 sene önce 1800 gram doğmuş bana bir şey olmadıysa korkma canım
Sarılıktan çok korkuyorum. Emmeyi beceremiyor canımı yakıyor mama takviyesi önerdi doktor. 2 anne emişmesinden sonra 1 kere mama. O 2 emme süresi canımdan can götürüyor. Meme ucu ağzına büyük geliyor ya da tutmayı beceremiyor yarısını emiyor tam ucunu bu da canımı yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…