- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.661
Evet hanımlar Allah'a şükür bende dün dogumumu yaptım hala hastanedeyim doğum hikayemi sizle paylasayım malum çarşamba günü hastanede kosturmustum tahliller için akşama kadar öyle geçmişti sonra gece yattım sabaha karşı 3.30 da uyurken altımın ıslandıgını farkettim önce kendimi rüyada sandım gözümü açtım su geliyor eşime dedim kalk kalk suyum geliyor sızıntı şeklinde geliyordu sonra durdu annemde bendeydi hep beraber hastaneye geldik doktor yatış verdi ama tabi bende hiç sancı ağrı yok nişanda evde geldi suyun gerisi de hastanede geldi daha sancı başlamadan sonra yatısım yapıldı suni sancı bağladılar tabi annem kızıyor bana pişman olucaksın diye sancı bağlandıktan 2 saat sonra hafif hafif sancılar başladı biraz daha zaman geçince sancılar şiddetlendi dakika da bir sancı vurmaya başladı ve ardı arkası kesilmedi ben dayanamadım artık alın beni sezeryana dedim ve sezeryan doğumla dün oğlumu saat 13.40 doğum yaptım
Evet kalkan başka birşey netten 45 tl ye aldim sut biriktiriyor ve yara için kullanılıyor silikon uç emzirme için kullanılıyor eczanede 45 di sanirim nette 25 tl ye vardı sen silikon uç al onunla kararlı olarak emzirGogus kalkani ile gogus ucu farkli sanirim 70 tl yaziyor nette eczaneden 7 tl ye aldim ben baya uyduruk bisey benimki o zaman
Ben park yatak aldim canim cok rahatim bir sorun yasamadim ama.tabiki agladiginda kalkiyorum ben digerindede yerimden kalkmadan alamamsagol canim benim,bende ya anne yani yada park yataga karar verdim.acaba park yataga d yatirabilir miyim dogar dogmaz onu düşünüyorum
tamam minnosum.şu park yataklarda dogar dogmaz yatirabilirim diymi
sagol kuzumm
Benim zillide emmeyi beceremiyor. Minicik ağzına meme ucunun yarısını alıyor canımdan can gidiyor ama sabretmeye çalışıyorum. En kısa sürede öğrenir inş.
Sarılıktan çok korkuyorum. Emmeyi beceremiyor canımı yakıyor mama takviyesi önerdi doktor. 2 anne emişmesinden sonra 1 kere mama. O 2 emme süresi canımdan can götürüyor. Meme ucu ağzına büyük geliyor ya da tutmayı beceremiyor yarısını emiyor tam ucunu bu da canımı yakıyor.
Bugün banyo yaptırırken sıcak su ile ovaladım karnını, sonrasında da bebe yağı ile biraz masaj yaptım bi iki saat sonra yaptı, ben rahatladım yaptığını görünce, zeytinyağı saf olması gerek değil mi bu marketlerde satılanlar olur mu acabaBenimki de dün öyleydi gece de düzgün uyumadi sabah kalktığımizda bezinden taşacak kadar yapmıştı her bebek farklı ama bizimkine banyo ve banyo sonrası masaj biraz iyi geliyor bir de ben Emzirirken karnını vücuduma yasliyorum benim sıcağım da iyi geliyor. Ben cok huzursuz olmadıkça yapmıyorum ama 2 damla zeytinyağını mamasina koyunca 20 dk içinde yapıyor
Gozun aydin canim hosgeldin aramiza artik emdimi gazi mi var muhabbetlerine dahil olabilirsin :))Evet hanımlar Allah'a şükür bende dün dogumumu yaptım hala hastanedeyim doğum hikayemi sizle paylasayım malum çarşamba günü hastanede kosturmustum tahliller için akşama kadar öyle geçmişti sonra gece yattım sabaha karşı 3.30 da uyurken altımın ıslandıgını farkettim önce kendimi rüyada sandım gözümü açtım su geliyor eşime dedim kalk kalk suyum geliyor sızıntı şeklinde geliyordu sonra durdu annemde bendeydi hep beraber hastaneye geldik doktor yatış verdi ama tabi bende hiç sancı ağrı yok nişanda evde geldi suyun gerisi de hastanede geldi daha sancı başlamadan sonra yatısım yapıldı suni sancı bağladılar tabi annem kızıyor bana pişman olucaksın diye sancı bağlandıktan 2 saat sonra hafif hafif sancılar başladı biraz daha zaman geçince sancılar şiddetlendi dakika da bir sancı vurmaya başladı ve ardı arkası kesilmedi ben dayanamadım artık alın beni sezeryana dedim ve sezeryan doğumla dün oğlumu saat 13.40 doğum yaptım
Dene canım bizde işe yaramadı ama çoğunda işe yarıyor. Bizde Nescafee işe yaradı :)Hadi ya çok ilginçmiş , bütün çok şükür yapıyor kakasını ama bir daha sorun yaşarsak aklımda bulunsun
Benimki de küçük olduğu için o şekilde emiyor.. nasıl kullanacağını gosterdilermi?? Sıkıca tutturunca emdikce gelir...Asm ye gittik kizlar gogus ucum cok kucuk oldugu icin emmiyormus silikon gogus ucu tavsiye ettiler ama bi ise yaramadibos bos cekti onu da
Sen de onunla beraber yatıyormusun? Ben o saatte uyumasını hiç istemiyorum çünkü tam yatacagım saatte uyanıyor beni uykusuz bırakıyorBelli olmuyor 12 1 2 susadığı icin
Cok sicak antalya malum kısa emip uyuyor
Yaptım canım dediğin gibi ikiside kıpırdadi şükür.. Özellikle emerken ve uykuya Dalarken çok sesli nefes alıyo doktoruna sorunca normal dedi ama bizimki herseye normal diyo pek guvenemiyorum... 21 günlük olduk 16. Gün göbeği düştü daha kurumadi resmini buraya atmistim kızlar normal değil doktora götür dediler götürdüm bir aylık olunca hala kurumazsa o zaman müdahale edecekmis kendi haline bırak deyip gonderdi.. serum fizyolojik falan diyorlar bizim yok gerçi ne zaman nasıl kullanılır onuda bilmiyorum ama bi videoda emzirmeden önce serum fizyolojik ile burnunu açın diyodu ondan tereddüt te kaldim...
Geçmiş olsun canım sütten geçmez hatta onu korur diye biliyorum ama solunum bilemiyecem çok öpmemeye çalış bu ara baktın ilerliyor belki maske falan takarsin ama emzirmeye devam et :))Kizlar bikac gun once bademciklrm ağrıyordu simdi de burnum akmaya bsldi halszm ve heryerim agriyor adeta.ne ypsam içsem iyi gelir.bebege gecer mi sütten yada solunumdan.
8 de yatmasam da 9 10 arasi yatmaya çalışıyorum o saatte.uyutmazsam daha az uyuyor daha cok yoruluyor çünküSen de onunla beraber yatıyormusun? Ben o saatte uyumasını hiç istemiyorum çünkü tam yatacagım saatte uyanıyor beni uykusuz bırakıyor
Park yatağa doğduğundan itibaren yatirirsin ben kolaylık açısından yan yatak tavsiye ettim canım. Ben baby plustan çok memnunum evet kuzumCanim,bu park yataklarda dogar dogmaz yatiramaz miyiz acaba?o ust kata cikan fermuarlar dayaniksiz olmaz diymi?
Bende ya anne yani yada park yataklarda karar kildim.anne yani baby plus prego ve chicco var.sen baby plustan memnunsun anlasila
Saf olması lazım canım bazı marketlerde saf zeytinyağı da oluyor. Soğuk sıkım olanları tercih edersinBugün banyo yaptırırken sıcak su ile ovaladım karnını, sonrasında da bebe yağı ile biraz masaj yaptım bi iki saat sonra yaptı, ben rahatladım yaptığını görünce, zeytinyağı saf olması gerek değil mi bu marketlerde satılanlar olur mu acaba
Sağol canım teşekkür ederim :) dünden beri zaten emzirmeyle uğraşıyoruz sütüm yoktu sürekli emzirip durdum bebekte maşallah hiç memeden ayrılmak istemiyor hatta istiyor ki memede uyuyayım geliyor sütüm ama bebeğe yetecek kadar çok gelmiyor :) bak başladım bile emme muhabbetineGozun aydin canim hosgeldin aramiza artik emdimi gazi mi var muhabbetlerine dahil olabilirsin :))
Amin inşallah çok sağolunAllah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun
Bol bol sütün olsun inşallah
Birkaç damla süt damlatıp sonra aspiratör ile aspire ediyorum ben . Tamamen tıkanmasını beklememek gerek bence , solunumunda hırıltı oluyor, emerken rahatsız oluyor bırakıyor nefes alıp tekrar emmeye devam ediyorYaptım canım dediğin gibi ikiside kıpırdadi şükür.. Özellikle emerken ve uykuya Dalarken çok sesli nefes alıyo doktoruna sorunca normal dedi ama bizimki herseye normal diyo pek guvenemiyorum... 21 günlük olduk 16. Gün göbeği düştü daha kurumadi resmini buraya atmistim kızlar normal değil doktora götür dediler götürdüm bir aylık olunca hala kurumazsa o zaman müdahale edecekmis kendi haline bırak deyip gonderdi.. serum fizyolojik falan diyorlar bizim yok gerçi ne zaman nasıl kullanılır onuda bilmiyorum ama bi videoda emzirmeden önce serum fizyolojik ile burnunu açın diyodu ondan tereddüt te kaldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?