2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun
Bol bol sütün olsun inşallah

Gogus kalkani ile gogus ucu farkli sanirim 70 tl yaziyor nette eczaneden 7 tl ye aldim ben baya uyduruk bisey benimki o zaman
Evet kalkan başka birşey netten 45 tl ye aldim sut biriktiriyor ve yara için kullanılıyor silikon uç emzirme için kullanılıyor eczanede 45 di sanirim nette 25 tl ye vardı sen silikon uç al onunla kararlı olarak emzir

sagol canim benim,bende ya anne yani yada park yataga karar verdim.acaba park yataga d yatirabilir miyim dogar dogmaz onu düşünüyorum

tamam minnosum.şu park yataklarda dogar dogmaz yatirabilirim diymi

sagol kuzumm
Ben park yatak aldim canim cok rahatim bir sorun yasamadim ama.tabiki agladiginda kalkiyorum ben digerindede yerimden kalkmadan alamam

Çok kötü yara olur göğüs ucun
Yarılır
Tüm memeyi ağzına sokmaya çalış

Bugün banyo yaptırırken sıcak su ile ovaladım karnını, sonrasında da bebe yağı ile biraz masaj yaptım bi iki saat sonra yaptı, ben rahatladım yaptığını görünce, zeytinyağı saf olması gerek değil mi bu marketlerde satılanlar olur mu acaba

Gozun aydin canim hosgeldin aramiza artik emdimi gazi mi var muhabbetlerine dahil olabilirsin :))

Asm ye gittik kizlar gogus ucum cok kucuk oldugu icin emmiyormus silikon gogus ucu tavsiye ettiler ama bi ise yaramadi bos bos cekti onu da
Benimki de küçük olduğu için o şekilde emiyor.. nasıl kullanacağını gosterdilermi?? Sıkıca tutturunca emdikce gelir...

Kızlar bebeğin burnunun tıkalı olduğu nasıl anlasilir?? Rahat nefes alması için bişey yapiyormusunuz?? Ben hiç birşey yapmıyorum görünürde burnu temiz ama hırıltılı nefes alıyo ve cok sesli acaba burnumu tıkalı diyorum...

Yenidoğan hırıltısı diye birşey varmış detayı bilmiyrm ama normalmiş..
Burnunun tikali ölüp olmadığını aglmk icin gecen bir doktor peceretedn minicik ve tek kat bir parca koparip burun delklribe tek tek tuttu pecete kıpırdamazsa hic burun kapalıdır mantığı.bir dene bakalim. K Kayra2021

Kizlar bikac gun once bademciklrm ağrıyordu simdi de burnum akmaya bsldi halszm ve heryerim agriyor adeta.ne ypsam içsem iyi gelir.bebege gecer mi sütten yada solunumdan.

Yaptım canım dediğin gibi ikiside kıpırdadi şükür.. Özellikle emerken ve uykuya Dalarken çok sesli nefes alıyo doktoruna sorunca normal dedi ama bizimki herseye normal diyo pek guvenemiyorum... 21 günlük olduk 16. Gün göbeği düştü daha kurumadi resmini buraya atmistim kızlar normal değil doktora götür dediler götürdüm bir aylık olunca hala kurumazsa o zaman müdahale edecekmis kendi haline bırak deyip gonderdi.. serum fizyolojik falan diyorlar bizim yok gerçi ne zaman nasıl kullanılır onuda bilmiyorum ama bi videoda emzirmeden önce serum fizyolojik ile burnunu açın diyodu ondan tereddüt te kaldim...

Kizlar bikac gun once bademciklrm ağrıyordu simdi de burnum akmaya bsldi halszm ve heryerim agriyor adeta.ne ypsam içsem iyi gelir.bebege gecer mi sütten yada solunumdan.
Geçmiş olsun canım sütten geçmez hatta onu korur diye biliyorum ama solunum bilemiyecem çok öpmemeye çalış bu ara baktın ilerliyor belki maske falan takarsin ama emzirmeye devam et :))

Canim,bu park yataklarda dogar dogmaz yatiramaz miyiz acaba?o ust kata cikan fermuarlar dayaniksiz olmaz diymi?

Bende ya anne yani yada park yataklarda karar kildim.anne yani baby plus prego ve chicco var.sen baby plustan memnunsun anlasila
Park yatağa doğduğundan itibaren yatirirsin ben kolaylık açısından yan yatak tavsiye ettim canım. Ben baby plustan çok memnunum evet kuzum

Saf olması lazım canım bazı marketlerde saf zeytinyağı da oluyor. Soğuk sıkım olanları tercih edersin

Kızlar benim ilk bebeğim ve tek bakiyorum.. doğumda falanda kimse gelmedi.. Bugün Yenidoğan çekimlerimız vardi.. çok ağladı bebeğim sakinlestiremedim göğüs ucu ile emzirdigim için dışarda çok zor oluyo çünkü tutana kadar cebellesiyoruz üç dört kere ucu düşürüyor sinirleniyo falan.. Bugün ziyan oldu çocuğum bende çok kötü hissettim acaba layıkıyla bakamiyormuy ben bu çocuğa diye bide anneme resim atmistim 20 günlük çocuğun başı öylemi tutulur soyle yap boyle yap diye bi ton laf etti çok moralim bozuldu.. bide pisik olmuş güzel bakamiyorum galiba

Gozun aydin canim hosgeldin aramiza artik emdimi gazi mi var muhabbetlerine dahil olabilirsin :))
Sağol canım teşekkür ederim :) dünden beri zaten emzirmeyle uğraşıyoruz sütüm yoktu sürekli emzirip durdum bebekte maşallah hiç memeden ayrılmak istemiyor hatta istiyor ki memede uyuyayım geliyor sütüm ama bebeğe yetecek kadar çok gelmiyor :) bak başladım bile emme muhabbetine

Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun
Bol bol sütün olsun inşallah
Amin inşallah çok sağolun

Birkaç damla süt damlatıp sonra aspiratör ile aspire ediyorum ben . Tamamen tıkanmasını beklememek gerek bence , solunumunda hırıltı oluyor, emerken rahatsız oluyor bırakıyor nefes alıp tekrar emmeye devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…