2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalim cok merak ediyorum kilomuzu biraz minik dogdukta :)) insallah almistir yoksa toplum baskilarini duymak istemiyorum

Bakalim cok merak ediyorum kilomuzu biraz minik dogdukta :)) insallah almistir yoksa toplum baskilarini duymak istemiyorum
Minik dogan bebekler kilolularin aksine cok daha cabuk kilo alip toparlaniyor :) kiyafetlerinden yuzunden poposundan anlamiyormusun alip almadigini fark edilmesi lazim aslinda

Aklimda olsun daha o aparatida almadimda bir gun lazim olursa mecbur alicaz

Kızlar acil ya, bir saat sonra eczane kapanacak. Göz damlasının adı ne idi? Erkin Atada çok pılçıklanmaya başladı

Kızlar acil ya, bir saat sonra eczane kapanacak. Göz damlasının adı ne idi? Erkin Atada çok pılçıklanmaya başladı
Canım çapaklanmayı mı demek istiyorsun pılçık nedir bilmiyorum. Bizimde tek gözümüzde çapak oluyor damla verdi dr ama fayda etmedi. Tekrardan gidip bu sefer göz doktoruma göstermeyi düşünüyorum

Ben kanatmaktan korkuyorum yaa

Bana doktorum söylemişti tıkanırsa aspire edebilirsin diye ama söylediğin çok mantıklı canım, benim de içim gidiyor yaparken zaten. Teşekkür ederim bilgilendirmen için
Benim doktorumda sadece serum fizyolik damla kullan kendi aksin diger turlù aspire edersen burnu tahris olur

Eczaci soyler canim uygun olani bekleme hic gitceksen
Aradım telefonla mahalledeki eczaneyi gündüz, söylemedi canım. Bebek çok küçük dedi söylemedi çekindi herhalde
Canım çapaklanmayı mı demek istiyorsun pılçık nedir bilmiyorum. Bizimde tek gözümüzde çapak oluyor damla verdi dr ama fayda etmedi. Tekrardan gidip bu sefer göz doktoruma göstermeyi düşünüyorum
Valla nerden o söz aklıma geld ben de bilmiyorum, biri yanımda söylemiş demek ki ben de çok görünce telaş yaptım. Çapaklanıyor canım evet, birden çok arttı.
Sağolasın bitanem. Aradım eczaneye söyledim eşim gelince onu verin diye. Ama yetişemedi eşim saat geçti. Çayla devam edeyimmi pazartesiye kadar?

Et canim mjsafirim vardi yazamadim buyuk ogluma kullanmistik

N
Nobetci eczane yok mu? Hatta gece cocuk polikliniklerine gidin istersen dr baksin eger cok kotuyse ve daha kotuye gider diye korkuyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…