2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım çok teşekkür ederim. Mümkün olduğunca emzirmeye çalışıyorum :)

Doktor bana lanolin krem verdi daha yeni aldım canım bebeği emzirdikten sonra bakıcam ise yarıycak mı daha bugün taburcu olduk hastaneden valla ev gibisi yokmus
Bende kullaniyirum lanolin canim benim bebiste cekistirdikten sonra agzina aliyor memeyi o yuzden yaralar el degmiyor gogsume gecirmedi benimkini ama en azindan yumusatiyor insallah sana faydasi olur

Sütünden sur canım ben iyle2yapıyorum bir de emzirirken göz pinarina serçe parmagimla masaj yapar gibi ovuyorum

Bebeği gaz sancısı çeken anneler bana bir gaz giderici önerdiler Mommy’s Bliss gripe water. Türkiye’de yokmuş Amerika’da varmış ben biraz araştırdım mucize deniliyor İnternetten almaya güvenemedim kaçak ve sahtesi olabiliyormuş Belki sizin imkanınız vardır getirebilirsiniz Ben şimdilik kimyon ve sab simplexle yola devam ediyorum

Selam bayanlar
Resmen agustos annesi olamadım
Benim kızçe inat çıktı
Salı’ya kadar beklicez gelmezse suni sancı verecek doktor yatış yapıp Bugun 41 olduk :)
Bakalim ne olacak gorcez
Eylul annelerine de gidesim yok hic burayı okuyup kaçıyorum

N

Nobetci eczane yok mu? Hatta gece cocuk polikliniklerine gidin istersen dr baksin eger cok kotuyse ve daha kotuye gider diye korkuyorsan
Yok o kadar korkulacak durumda değil, uykudan uyandığında oluyor, bugün 3-4 kere sildim temizledim bu kadar. Nöbetçiler o kadar ters kalıyor ki anormal uzak buraya nöbetçi eczaneler neden öyle seçilmişlerse. Bir gün daha idare edeyim çayla, pazartesiye damla alırım erkenden

Doktor bana lanolin krem verdi daha yeni aldım canım bebeği emzirdikten sonra bakıcam ise yarıycak mı daha bugün taburcu olduk hastaneden valla ev gibisi yokmus
Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ev gibisi yoktur evet. Nasılsın ağrın sızın varmı? Kuzucuk nasıl? Hoşgelmiş evine

Eylül annelerinde ne işin var, ona kalırsa topiğin yarısını temmuza devretmek gerek ben dahil. Biz böyle ağustos görünümlü olmaktan mutluyuz canım. 3 günün kaldı en fazla demek, hayırlısı canım, Rabbim en güzel zamanda kucağını doldursun.

Kızlar selamlr. Doğumdan sonra (epidural sezeryan) kaşıntı yaşayan var mı? Deli gibi kaşınıyorum dr iğne verdi ama fayda etmiyor . Belden aşağısı kaşınıyor heryerim kıpkırmızı kabarık benek benek oldu çıldırıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…