2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gorumcem yasadi1o durumu epiduralden sonra. Bir şey kullanmadı 1 haftada falan geçti diye biliyorum

Doğa Rutkay da paylaşmıştı bunu napsak amerikaya mı gitsek

Selam kızlar, bugün çok ilginc bir sey yasadim hala şoktayim. Benim oğlum bugün 26 günlük oldu. Dün gorumcem geldi bebek görmeye bugün de banyo yaptırdı bebişe. Banyonun sonunda rahatlasin diye dikenlerini cikarayim dedi sirtini kurek kemiginin ordan birkac dakika ovaladi. Resmen sirtindan simsiyah bir suru diken diken sert kil cikti. Hicbir sey yoktu halbuki oncesinde. Hala etkisindeyim cok korktum. Boyle bir sey duyan ya da gören oldu mu. P.tesi doktora gidicem sormayi düşünüyorum.

Nereye gidiyorsun kız ne kaldı surda gaz kaka süt muhabbeti yapmana. Hem o zaman benimde temmuz annelerine gitmem lazımdı

Kizlar benim anlamadigim bazi bebekler meme ucunu alamaz aglar bazilari süt olmaz aglar bizim kızçeyle sorunumuz emerken bir mùddet sonra sút fazla geliyo diye aglayarak ve sinirlenerek birakiyo emmeyi emmeden oncede sagmak istemiyorum sùt daha çok geliyo cok zor durumdayim bu gidisle kuzum beni emmeyi birakacak diye cok endiseliyim neyapmaliyim bir yol gòsterirmisiniz

Nereye gidiyorsun kız ne kaldı surda gaz kaka süt muhabbeti yapmana. Hem o zaman benimde temmuz annelerine gitmem lazımdı
Gurubun cogu temmuzda dogurdu canim ozaman hepimizin tasinmasi lazim temmuz annelerine agustos anneleri kovsada gitmem vallah hiç biyere

Hiç duymadım böyle birşey
Doktorun bileceğini sanmam bu yine büyüklerin bileceği birşeydir
Ben de yarın arayıp anneme soracağım acaba duymuş mu böyle birşey?

Vallahi biri soylese inanmazdim canim ama gozumle gorunce şok oldum ve baya bi korktum

İyi akşamlar, sezaryen Doğum yapan anneler..
Bugün sezaryan olalı 17 gün oluyor. Ve en başından beri sağ taraf dikiş başlangıç kısmı acıyordu. Doktora sorduğumda fıtık olmasın diye fazla dikiş atıldı dedi. Şuanki hala hassas ve sağ kasığım ağrıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Kizlar bebegim 12 gunluk isilik oldu 1 aylik olmadan krem felan vermiyormuş sanirim doktorlar basina gelen var mi
Bizde de oldu. Çok fazla kat kat giydirme bebeğini zaten emerken yapış yapış oluyor havalarda çok sıcak. Ben zıbınla uyutuyorum bazende sadece pantolon giydiriyorum yani terlemesini engelle hemen geciyo canım

Benimde hep sağ dikiş başlangıcı çok ağrıdı kalkarken sızlıyordu hatta şişmisti biraz ama geçti çok şükür canım bizde 18 günlük olduk

Valla o da nasıl anne anlamadım. İkiz annesi ama sanki değil. Tüm gün geziyor duruyor. Sürekli mutlu gülüyor. Nasıl başediyor iki bebekle anlamadım gitti
Valla bunu bende çok sorguladım. Ama bana iyi geliyor onu öyle görmek. Yardımcısı falanı filanı vardır kuzum onun. Hoş emzirmek bile başlı başına bir mesai ama

Bize verilen damla tobrased ama hiç işe yaramadı canım.
Benimde aynıydı sağ taraf yatıp kalkarken çok ağrıyordu, sonra öğrendimki dikiş atarken en son sağ taraftan çekiştirip bitiriliyormuş oyüzden herkesin genelde sağ tarafında aynı ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…