2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bugün arkadaslarım geldiler bana oturmaya. Deilerki sen çok aliştirmişin bunu kucaga. Gerçekten sürekli kucagımda memede. Tok olsa bile memeye saldırıyor orada uyuyor. Tabi bende yorgunluktan ölüyorum. Arkadaslarım uyudugu an koy uyusun dediler. Koyuyorum 5 dakika somra uyanıyor. Gerçi 5 dakşka bile olsa dinleniyorım. Ağlayınca hemen kucaga alma dediler. Ne yapayım kızlar? Gerçekten sırt ağrısından duramıyorum perişan haldeyim yemek bile yiyemiyorum

Bn kucaga alistirmadm uyuduğu an koyuyorum bazem omzumda uyuyor gazini çıkartirkn. Bide yatırırken yan yatıriyorum yatagina uyumasi gerektiğini anlayip uyuyor galiba :) o sırada sirtina pispisliyom. Cok siddetli aglamadigi surede de almıyorum kucağıma. Sallamiyorumda kndisi uyuyor.. belki tam dalmiyordur uykuya bnmki memede uyuyorsa kollarini atiyor asagi uyudgunu anlıyorum

Valla bunu bende çok sorguladım. Ama bana iyi geliyor onu öyle görmek. Yardımcısı falanı filanı vardır kuzum onun. Hoş emzirmek bile başlı başına bir mesai ama
Bakıcım yok annem bizimle kalacak dedi. Gerçi bşr kaç tane yardımcısı vardır. Kendisi sadece bebekelri ile alakadar oluyordur

Bende memede uyudugu an koyucam yatagına. Çok zorlanıyırum valla yıldım 1 ay olmadan

Selam kızlar bebeğim 16 günlük oldu buyün havalar çok sıcak bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine çıtçıtlı zıbın üstüne alt üst takım giydiriyorum dr a sordum sizin giydiğimizin bir kat fazlası dedi o yüzden böyle giydiriyorum ama çok sıcak ya. Sadece atlet ve patikli alt giydiriyorum bazen hapşırmaya başlıyor üşüdü diye tekrar üstünü giydiriyorum. Şaşırdım ne yapacağımı. Boynunun altı da isilik oldu hep yazık. Emerken galan terliyor. Bir de meme meselemiz var ya. Onu da sorayım size. Tamamen uyanık olduğu sürece sürekli emmek istiyor doymuyor mu anlamıyorum mesela bugün 7.30 dam 11 e kadar emdi desem yeri. Memeden çekip yerine koyunca ağlıyor uyumak bilmiyor. 30 luk mama yapıyorum onu yapınca uyuyor. Doymuyor mu acaba 60 lık mama yapınca yine 30 cc içiyor. Bu 30 cc de ne var bilmiyorum. Memede sütte var. Baya dolu niye böyle ki.

Dinleme kimseyi çıkın canım. 3 günlük hastane kontrolünden sonra dolmuşla mobilya bakmaya gittiydik ilk. Sonrasında da o hızı alamadık, metromu dersin otobusmu avm mi )))
Maşallah Canım ne güzel gezin gezin. Bugün anneme dedim kırklı biriyle karşılaşmamam lazımmış biraz daha dur dedi kırk basarmış ne Demekse artık şu kırkımızı uçursakta rahatlasam bi

Bebegi hastaneden eve aldk gtrdik cikcitli yarim kolli giydirdim :). Halada oyle devam ediyorum çorap giydirmiyorm hava cok sicak sicak yatarkn ustune muslin örtüyorum ondan bile isilik dokmeye baslamis.

Ben yarım veya sıfır kollu badi, ayağına da çorap. Bazen akşamları serinse eğer çorap değil de ayaklı pantolon. Yine terliyor.ki sırtı boynu falan.
Kırklı biriyle değil yüzüyle karşılaştık ki hastanelerde herkesin kırkı karıştı

Şimdi benim de tüylerim diken diken oldu. Korktum ya, nette arayayım bir nedir bu

Canim ben gozler kuculunce hep yatagina koydum oyle surekli kucagimda gezdirmiyorum arada kucagimda arada kanepenin uzerinde konusuyorum sende oyle dene istersen

Biberonjnun ucu hizli akiyordur oda o hizdan tatmin oluyordur ve her emmedem sonra o akisi bekliyordur. Deneyimlemeyle sabit biberonun ucunu yavas akan yaptim artik emmenin sonunda biberon beklemiyor cunku memeden daha cok efor sarfediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…