- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.781
Bnde merak ettm baktm nete kk.. acilan forumlar var yapanlar olmuşVallahi biri soylese inanmazdim canim ama gozumle gorunce şok oldum ve baya bi korktum
Canim onun bebek bakim derdi yoktur bence para bol bakici tutmustur kesinValla o da nasıl anne anlamadım. İkiz annesi ama sanki değil. Tüm gün geziyor duruyor. Sürekli mutlu gülüyor. Nasıl başediyor iki bebekle anlamadım gitti
Bn kucaga alistirmadm uyuduğu an koyuyorum bazem omzumda uyuyor gazini çıkartirkn. Bide yatırırken yan yatıriyorum yatagina uyumasi gerektiğini anlayip uyuyor galiba :) o sırada sirtina pispisliyom. Cok siddetli aglamadigi surede de almıyorum kucağıma. Sallamiyorumda kndisi uyuyor.. belki tam dalmiyordur uykuya bnmki memede uyuyorsa kollarini atiyor asagi uyudgunu anlıyorumKızlar ya bugün arkadaslarım geldiler bana oturmaya. Deilerki sen çok aliştirmişin bunu kucaga. Gerçekten sürekli kucagımda memede. Tok olsa bile memeye saldırıyor orada uyuyor. Tabi bende yorgunluktan ölüyorum. Arkadaslarım uyudugu an koy uyusun dediler. Koyuyorum 5 dakika somra uyanıyor. Gerçi 5 dakşka bile olsa dinleniyorım. Ağlayınca hemen kucaga alma dediler. Ne yapayım kızlar? Gerçekten sırt ağrısından duramıyorum perişan haldeyim yemek bile yiyemiyorum
Bakıcım yok annem bizimle kalacak dedi. Gerçi bşr kaç tane yardımcısı vardır. Kendisi sadece bebekelri ile alakadar oluyordurValla bunu bende çok sorguladım. Ama bana iyi geliyor onu öyle görmek. Yardımcısı falanı filanı vardır kuzum onun. Hoş emzirmek bile başlı başına bir mesai ama
Kim bu kacirmsim merak ettimmBakıcım yok annem bizimle kalacak dedi. Gerçi bşr kaç tane yardımcısı vardır. Kendisi sadece bebekelri ile alakadar oluyordur
Bende memede uyudugu an koyucam yatagına. Çok zorlanıyırum valla yıldım 1 ay olmadanBn kucaga alistirmadm uyuduğu an koyuyorum bazem omzumda uyuyor gazini çıkartirkn. Bide yatırırken yan yatıriyorum yatagina uyumasi gerektiğini anlayip uyuyor galiba :) o sırada sirtina pispisliyom. Cok siddetli aglamadigi surede de almıyorum kucağıma. Sallamiyorumda kndisi uyuyor.. belki tam dalmiyordur uykuya bnmki memede uyuyorsa kollarini atiyor asagi uyudgunu anlıyorum
Doğa Rutkay. İkizleri oldu yaKim bu kacirmsim merak ettimm
Yağla canım. Bizim ev çok sıcak her gün en az bir kere banyo yaptırıyordum ama geçmiyordu. Bir arkadaşım önerince bebek yağıyla bol bol yağladım geçtiKizlar bebegim 12 gunluk isilik oldu 1 aylik olmadan krem felan vermiyormuş sanirim doktorlar basina gelen var mi
Maşallah Canım ne güzel gezin gezin. Bugün anneme dedim kırklı biriyle karşılaşmamam lazımmış biraz daha dur dedi kırk basarmış ne Demekse artık şu kırkımızı uçursakta rahatlasam biDinleme kimseyi çıkın canım. 3 günlük hastane kontrolünden sonra dolmuşla mobilya bakmaya gittiydik ilk. Sonrasında da o hızı alamadık, metromu dersin otobusmu avm mi )))
Kiz onlar elini sallasa ellisi biri glmese biri glir bakar..anam biz oylemiyiz :))Doğa Rutkay. İkizleri oldu ya
Doga rutkay canim ikiz dogurdayaKim bu kacirmsim merak ettimm
Bebegi hastaneden eve aldk gtrdik cikcitli yarim kolli giydirdim :). Halada oyle devam ediyorum çorap giydirmiyorm hava cok sicak sicak yatarkn ustune muslin örtüyorum ondan bile isilik dokmeye baslamis.Selam kızlar bebeğim 16 günlük oldu buyün havalar çok sıcak bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine çıtçıtlı zıbın üstüne alt üst takım giydiriyorum dr a sordum sizin giydiğimizin bir kat fazlası dedi o yüzden böyle giydiriyorum ama çok sıcak ya. Sadece atlet ve patikli alt giydiriyorum bazen hapşırmaya başlıyor üşüdü diye tekrar üstünü giydiriyorum. Şaşırdım ne yapacağımı. Boynunun altı da isilik oldu hep yazık. Emerken galan terliyor. Bir de meme meselemiz var ya. Onu da sorayım size. Tamamen uyanık olduğu sürece sürekli emmek istiyor doymuyor mu anlamıyorum mesela bugün 7.30 dam 11 e kadar emdi desem yeri. Memeden çekip yerine koyunca ağlıyor uyumak bilmiyor. 30 luk mama yapıyorum onu yapınca uyuyor. Doymuyor mu acaba 60 lık mama yapınca yine 30 cc içiyor. Bu 30 cc de ne var bilmiyorum. Memede sütte var. Baya dolu niye böyle ki.
Ben yarım veya sıfır kollu badi, ayağına da çorap. Bazen akşamları serinse eğer çorap değil de ayaklı pantolon. Yine terliyor.ki sırtı boynu falan.Selam kızlar bebeğim 16 günlük oldu buyün havalar çok sıcak bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine çıtçıtlı zıbın üstüne alt üst takım giydiriyorum dr a sordum sizin giydiğimizin bir kat fazlası dedi o yüzden böyle giydiriyorum ama çok sıcak ya. Sadece atlet ve patikli alt giydiriyorum bazen hapşırmaya başlıyor üşüdü diye tekrar üstünü giydiriyorum. Şaşırdım ne yapacağımı. Boynunun altı da isilik oldu hep yazık. Emerken galan terliyor. Bir de meme meselemiz var ya. Onu da sorayım size. Tamamen uyanık olduğu sürece sürekli emmek istiyor doymuyor mu anlamıyorum mesela bugün 7.30 dam 11 e kadar emdi desem yeri. Memeden çekip yerine koyunca ağlıyor uyumak bilmiyor. 30 luk mama yapıyorum onu yapınca uyuyor. Doymuyor mu acaba 60 lık mama yapınca yine 30 cc içiyor. Bu 30 cc de ne var bilmiyorum. Memede sütte var. Baya dolu niye böyle ki.
Şimdi benim de tüylerim diken diken oldu. Korktum ya, nette arayayım bir nedir buSelam kızlar, bugün çok ilginc bir sey yasadim hala şoktayim. Benim oğlum bugün 26 günlük oldu. Dün gorumcem geldi bebek görmeye bugün de banyo yaptırdı bebişe. Banyonun sonunda rahatlasin diye dikenlerini cikarayim dedi sirtini kurek kemiginin ordan birkac dakika ovaladi. Resmen sirtindan simsiyah bir suru diken diken sert kil cikti. Hicbir sey yoktu halbuki oncesinde. Hala etkisindeyim cok korktum. Boyle bir sey duyan ya da gören oldu mu. P.tesi doktora gidicem sormayi düşünüyorum.
Canim ben gozler kuculunce hep yatagina koydum oyle surekli kucagimda gezdirmiyorum arada kucagimda arada kanepenin uzerinde konusuyorum sende oyle dene istersenKızlar ya bugün arkadaslarım geldiler bana oturmaya. Deilerki sen çok aliştirmişin bunu kucaga. Gerçekten sürekli kucagımda memede. Tok olsa bile memeye saldırıyor orada uyuyor. Tabi bende yorgunluktan ölüyorum. Arkadaslarım uyudugu an koy uyusun dediler. Koyuyorum 5 dakika somra uyanıyor. Gerçi 5 dakşka bile olsa dinleniyorım. Ağlayınca hemen kucaga alma dediler. Ne yapayım kızlar? Gerçekten sırt ağrısından duramıyorum perişan haldeyim yemek bile yiyemiyorum
Ağlamıyor mu peki koydugundaCanim ben gozler kuculunce hep yatagina koydum oyle surekli kucagimda gezdirmiyorum arada kucagimda arada kanepenin uzerinde konusuyorum sende oyle dene istersen
Biberonjnun ucu hizli akiyordur oda o hizdan tatmin oluyordur ve her emmedem sonra o akisi bekliyordur. Deneyimlemeyle sabit biberonun ucunu yavas akan yaptim artik emmenin sonunda biberon beklemiyor cunku memeden daha cok efor sarfediyorSelam kızlar bebeğim 16 günlük oldu buyün havalar çok sıcak bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine çıtçıtlı zıbın üstüne alt üst takım giydiriyorum dr a sordum sizin giydiğimizin bir kat fazlası dedi o yüzden böyle giydiriyorum ama çok sıcak ya. Sadece atlet ve patikli alt giydiriyorum bazen hapşırmaya başlıyor üşüdü diye tekrar üstünü giydiriyorum. Şaşırdım ne yapacağımı. Boynunun altı da isilik oldu hep yazık. Emerken galan terliyor. Bir de meme meselemiz var ya. Onu da sorayım size. Tamamen uyanık olduğu sürece sürekli emmek istiyor doymuyor mu anlamıyorum mesela bugün 7.30 dam 11 e kadar emdi desem yeri. Memeden çekip yerine koyunca ağlıyor uyumak bilmiyor. 30 luk mama yapıyorum onu yapınca uyuyor. Doymuyor mu acaba 60 lık mama yapınca yine 30 cc içiyor. Bu 30 cc de ne var bilmiyorum. Memede sütte var. Baya dolu niye böyle ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?