- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.801
Yok canim cunku alistirmadim aglatmadimda besiginde ama yaninda oldum yataginda uyuturkenAğlamıyor mu peki koydugunda
Normal mi yapmaya karar verdiniz?
Ay ben deli gibi nasil.kasindim ama kendi kendine gecti yuzum kollarim kasindi benimdeKızlar selamlr. Doğumdan sonra (epidural sezeryan) kaşıntı yaşayan var mı? Deli gibi kaşınıyorum dr iğne verdi ama fayda etmiyor . Belden aşağısı kaşınıyor heryerim kıpkırmızı kabarık benek benek oldu çıldırıcam ya
Kullandim.canim bir aylikti bebis kontrolde dr yazdi cok eminim o kadar kucukken kullandikPazartesi onu alacağım canım.Minik kuzular kullanmış, oluyormuş.
Ben kaynanamdan duymuştum onunda kaynanası yaparmışSelam kızlar, bugün çok ilginc bir sey yasadim hala şoktayim. Benim oğlum bugün 26 günlük oldu. Dün gorumcem geldi bebek görmeye bugün de banyo yaptırdı bebişe. Banyonun sonunda rahatlasin diye dikenlerini cikarayim dedi sirtini kurek kemiginin ordan birkac dakika ovaladi. Resmen sirtindan simsiyah bir suru diken diken sert kil cikti. Hicbir sey yoktu halbuki oncesinde. Hala etkisindeyim cok korktum. Boyle bir sey duyan ya da gören oldu mu. P.tesi doktora gidicem sormayi düşünüyorum.
Canim ne oldu bebise sanki kil donmesi olmus gibiBez değiştirme zamanı yaptım kızlar. Düşündüğümün aksine, sırtından bir şet çıkmadı, var olan kılların ucu sertleşti düğüm gibi ve böyle bir görüntü oldu. Şimdi de birer ikişer koparıyorum onları bebişe çaktırmadan. Eki Görüntüle 2184703
Yavaş akan nasıl yaptin benim süt kanallarım geniş sütler akıp boşa gidiyor bende kalkanla biriktirip veriyordum 2 gündür meme reddine başladı bende artık vermiyorum ve sitler boşa gidiyor ne yapmam lazım bendeki biberon aventBiberonjnun ucu hizli akiyordur oda o hizdan tatmin oluyordur ve her emmedem sonra o akisi bekliyordur. Deneyimlemeyle sabit biberonun ucunu yavas akan yaptim artik emmenin sonunda biberon beklemiyor cunku memeden daha cok efor sarfediyor
Slm ebemin tavsiyesiyle kurtulduk bu durumdan.kaynayip ilimis yarim kupa bardak suya 1 tatli kasigi tuz koyup onunla sildim.2. Gune kalmadi bile.Yok o kadar korkulacak durumda değil, uykudan uyandığında oluyor, bugün 3-4 kere sildim temizledim bu kadar. Nöbetçiler o kadar ters kalıyor ki anormal uzak buraya nöbetçi eczaneler neden öyle seçilmişlerse. Bir gün daha idare edeyim çayla, pazartesiye damla alırım erkenden
Hemen yapıyorum canım çok teşekkür ederim. Günde kaç kere sildin?Slm ebemin tavsiyesiyle kurtulduk bu durumdan.kaynayip ilimis yarim kupa bardak suya 1 tatli kasigi tuz koyup onunla sildim.2. Gune kalmadi bile.
Karınca yağı, hamamotu yağı aslında ağır kimyasal ilaçtır biliyorsun değilmi?! Bebeğin hasss cildi ne tepki verir bilemeyiz, deneme benceArkadaslar bebeginizin kil cikacak bolgelerine daha az kil cikmasi icin karinca yumurtasi yagi auruyor musunuz bana tavsiye ettiler
Selam kızlar, bugün çok ilginc bir sey yasadim hala şoktayim. Benim oğlum bugün 26 günlük oldu. Dün gorumcem geldi bebek görmeye bugün de banyo yaptırdı bebişe. Banyonun sonunda rahatlasin diye dikenlerini cikarayim dedi sirtini kurek kemiginin ordan birkac dakika ovaladi. Resmen sirtindan simsiyah bir suru diken diken sert kil cikti. Hicbir sey yoktu halbuki oncesinde. Hala etkisindeyim cok korktum. Boyle bir sey duyan ya da gören oldu mu. P.tesi doktora gidicem sormayi düşünüyorum.
Canım gece gece bak etiketlediğimi denedim böyle olduCanim ne oldu bebise sanki kil donmesi olmus gibi
Ben haziranda dogurdum bideGurubun cogu temmuzda dogurdu canim ozaman hepimizin tasinmasi lazim temmuz annelerine agustos anneleri kovsada gitmem vallah hiç biyere
Canim benimde öyleydi 3. Aya girdiğiniz de daha rahat edeceksin 1Kızlar ya bugün arkadaslarım geldiler bana oturmaya. Deilerki sen çok aliştirmişin bunu kucaga. Gerçekten sürekli kucagımda memede. Tok olsa bile memeye saldırıyor orada uyuyor. Tabi bende yorgunluktan ölüyorum. Arkadaslarım uyudugu an koy uyusun dediler. Koyuyorum 5 dakika somra uyanıyor. Gerçi 5 dakşka bile olsa dinleniyorım. Ağlayınca hemen kucaga alma dediler. Ne yapayım kızlar? Gerçekten sırt ağrısından duramıyorum perişan haldeyim yemek bile yiyemiyorum
Canim biz antalyadayiz evde surekli klima çalışıyor ven sadece citcitli body ce çorap giydiriyorum ne isilik ne.pisik olmadi hic cok şükür uyaninca terli bile oluyor azaltarak dene benceSelam kızlar bebeğim 16 günlük oldu buyün havalar çok sıcak bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine çıtçıtlı zıbın üstüne alt üst takım giydiriyorum dr a sordum sizin giydiğimizin bir kat fazlası dedi o yüzden böyle giydiriyorum ama çok sıcak ya. Sadece atlet ve patikli alt giydiriyorum bazen hapşırmaya başlıyor üşüdü diye tekrar üstünü giydiriyorum. Şaşırdım ne yapacağımı. Boynunun altı da isilik oldu hep yazık. Emerken galan terliyor. Bir de meme meselemiz var ya. Onu da sorayım size. Tamamen uyanık olduğu sürece sürekli emmek istiyor doymuyor mu anlamıyorum mesela bugün 7.30 dam 11 e kadar emdi desem yeri. Memeden çekip yerine koyunca ağlıyor uyumak bilmiyor. 30 luk mama yapıyorum onu yapınca uyuyor. Doymuyor mu acaba 60 lık mama yapınca yine 30 cc içiyor. Bu 30 cc de ne var bilmiyorum. Memede sütte var. Baya dolu niye böyle ki.
Anneler günaydın dün doktor kontrolümüz vardı kilo alımı normalden biraz az dedi sizde bakarmışsınız
Doğum : 2945
3.gun. : 2700
13.gun. : 2920
17.gun : 3100
Mama ver demedi ama daha fazla beslensin dedi zaten sürekli emzirmek icin yatağından alıyorum
Gündüzleri gaz sorunumuz aksama kadar devama diyo cok huysuz ve memeyi almakta zorluk cekiyor
Gece ise yorgun düşüp uyuyor bu ara ve uyanmak bilmiyor uyansada 5 dk emip geri uyuyor ne yapsam uyanmiuor çözümü yok
Biberon dan korkuyorum vermek istemiyorum sağdıgim sütleri, kaşıklaDa dökülüyor ağzından yada boguluyor yarısı üstüne yarısı mideye :)
Bi akıl verin acilen
Enjektörle ver sağdığın sütleri canımAnneler günaydın dün doktor kontrolümüz vardı kilo alımı normalden biraz az dedi sizde bakarmışsınız
Doğum : 2945
3.gun. : 2700
13.gun. : 2920
17.gun : 3100
Mama ver demedi ama daha fazla beslensin dedi zaten sürekli emzirmek icin yatağından alıyorum
Gündüzleri gaz sorunumuz aksama kadar devama diyo cok huysuz ve memeyi almakta zorluk cekiyor
Gece ise yorgun düşüp uyuyor bu ara ve uyanmak bilmiyor uyansada 5 dk emip geri uyuyor ne yapsam uyanmiuor çözümü yok
Biberon dan korkuyorum vermek istemiyorum sağdıgim sütleri, kaşıklaDa dökülüyor ağzından yada boguluyor yarısı üstüne yarısı mideye :)
Bi akıl verin acilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?