2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yavas akan biberonla kendi sutunu toparlanana kadar 4-5gun aralarda emzirdikten sonra teklif edebilirsin. Kilo alimi kotu degil o yuzden mama telaffuz edilmemis ilk iki hafta dogum kilosunu yakalamis gecmis zaten şu süreçte kilo almasinin hizlanmasi beklenir emme refleksi gelistigi sut arttigi icin.

Enjektörle ver sağdığın sütleri canım
Ay ben beceremedim enjektor isini kasikla da enjektorlede sacildi her yere aglaya aglaya yiyemedi birtürlü iki hafta direndim en sonunda biberon verdim simdi memeye kızıyor eskisi gibi emmek istemiyor bende madele calma biberon siparisi verdim simdi onunla denicem

Avent biberon kullaniyorum ben her yerde akitiyor almayın yorumlarini okumama ragmen gidip aldim keske almasaydım cok akitiyor
Kapatirken emzik kismi içeri göçüyor ordan akitiyor kapak kismindan ayri akitiyor sizde ne durumda avent

Bütün gündüz mü kumdak yapıyorsun yoksa uyutacagın zaman mı?

Avent biberon kullaniyorum ben her yerde akitiyor almayın yorumlarini okumama ragmen gidip aldim keske almasaydım cok akitiyor
Kapatirken emzik kismi içeri göçüyor ordan akitiyor kapak kismindan ayri akitiyor sizde ne durumda avent

Ben biberon vermiyorum
Toplamda 3 kere vermişizdir onda da bebeyi evde bıraktım sağdığım sütü verdiler diğerleri de sarılık döneminde uyku arasında verdim
Bebedor yenidoğan biberon var çok iyi değil
Ama biberon vermeyi düşünmediğim için almadım
Sen biberon destekli gideceğin için medela sipariş etmekle çok iyi etmişsin
Ama diğer kızımda avent kullanmıştım akma problemi yaşamamıştım
Yeni üretimlerde mi bir sıkıntı var acaba?

Prematüre bebek annesinde görüp öğrenmiştim
Küçük parmağının ucunu ağzına veriyor bebeğin, yandan da enjektörle mama veriyordu

Bütün gündüz mü kumdak yapıyorsun yoksa uyutacagın zaman mı?
Karni doyuyor ondan sonra biraz oyaliyorum hemen yatırmıyorum gece hariç
Huysuzlaninca hemen besige kundak sadece uyumadan önce o zaman bile sicakliyor ama baska türlü uyusada 5 dak bir uyaniyor eller ayaklar hic durmuyo çünkü uyisa bile

Canım varolan killar bu sekilde toparlanip sertlesiyorsa iyi yani ben sirtindan cikti diye korktum baya. Hissetmedi mi peki bebişin sen temizlerken?

Canım varolan killar bu sekilde toparlanip sertlesiyorsa iyi yani ben sirtindan cikti diye korktum baya. Hissetmedi mi peki bebişin sen temizlerken?

Burda bir forumda varmış ben de okudum
Ovmadan dolayı varolan kıllar sertleşip o görüntüyü alıyormuş
Deri altından çıkmıyor diken gibi
Yapmamak gerekiyormuş ayrıca
Zaten bebek vücudunda olan kıllar dökülüp gidiyor

Bi yasima daha girdim

Var olab killarsa niye ayrica sirt masaji yapinca gorunur hale geliyor acaba. Cok ilginc hakkaten şoklardayım.
Nete yazinca yenidogan sirt dikeni diye bayagi sayfa vardi. Ben daha once hic duymadim görmedim, hayret ki anam da bilmiyor. Yoksa 100 defa cikartmisti o dikenleri

V
canim ben ilk haftadan beri hem emziriyorum jemde sagdigim ùtten 2 kere veriyorum biberonla gece uyanmadigi zamanda biberonla veriyorum ve benide emmeyi birakmasi sende òyle yap en azindan gece ver biberonla

Bende avent kullanıyorum şuana kadar akıtma problemi yaşamadım ama sanki emzik ucundan çok gidiyo gibi geliyo bana da ağzına bol bol geliyo, medela alacaktım eczanede bulamadım sipariş ile geliyo galiba

Enjektörle ver sağdığın sütleri canım
Kaşıkla ve enjektörle cok denedim ama ziyan oluyor
Resmen çoğu akıyor üstüne ağzından beceremedim yanı hele kaşıkla 30cc sutu 1 saat sürüyor içmesi
Canim nasıl bi biberon marka vs varmi ? Ben ilk oğlumda çok canim yandı biberondan o yüzden korkuyorum meme reddi yaşadım 10. Aya kadar zor atlattık yoksa oyle yapardım bende
Birde anneler ne kadar vermem yeterli olur ? Kaç cc vereyim ? 30 cc yeterli olurmu cok sağmak
İstemiyorum hepsini içirmem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…