- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.821
Yavas akan biberonla kendi sutunu toparlanana kadar 4-5gun aralarda emzirdikten sonra teklif edebilirsin. Kilo alimi kotu degil o yuzden mama telaffuz edilmemis ilk iki hafta dogum kilosunu yakalamis gecmis zaten şu süreçte kilo almasinin hizlanmasi beklenir emme refleksi gelistigi sut arttigi icin.Anneler günaydın dün doktor kontrolümüz vardı kilo alımı normalden biraz az dedi sizde bakarmışsınız
Doğum : 2945
3.gun. : 2700
13.gun. : 2920
17.gun : 3100
Mama ver demedi ama daha fazla beslensin dedi zaten sürekli emzirmek icin yatağından alıyorum
Gündüzleri gaz sorunumuz aksama kadar devama diyo cok huysuz ve memeyi almakta zorluk cekiyor
Gece ise yorgun düşüp uyuyor bu ara ve uyanmak bilmiyor uyansada 5 dk emip geri uyuyor ne yapsam uyanmiuor çözümü yok
Biberon dan korkuyorum vermek istemiyorum sağdıgim sütleri, kaşıklaDa dökülüyor ağzından yada boguluyor yarısı üstüne yarısı mideye :)
Bi akıl verin acilen
Ay ben beceremedim enjektor isini kasikla da enjektorlede sacildi her yere aglaya aglaya yiyemedi birtürlü iki hafta direndim en sonunda biberon verdim simdi memeye kızıyor eskisi gibi emmek istemiyor bende madele calma biberon siparisi verdim simdi onunla denicemEnjektörle ver sağdığın sütleri canım
Bütün gündüz mü kumdak yapıyorsun yoksa uyutacagın zaman mı?Canim benimde öyleydi 3. Aya girdiğiniz de daha rahat edeceksin 1
Kucaga alistirmissin cümlesine gicik oluyorum kucakta emiyor bu cocuk heralde orada duracak hem sadece emmek icin degil güven icinde anne kucagini istiyor dusunsene 9 ay 24 saat kucagindaydi zaten simdi 12 zaat bile tutsan ona az gelir
Ben gunduz kundak yapiyorum artik kendi istiyor hatta rahatliyor demekki beşiğine koyup muslin bezle sarıyorum salliyorum besigi gozler kayiyor zaten dene bence
Avent biberon kullaniyorum ben her yerde akitiyor almayın yorumlarini okumama ragmen gidip aldim keske almasaydım cok akitiyor
Kapatirken emzik kismi içeri göçüyor ordan akitiyor kapak kismindan ayri akitiyor sizde ne durumda avent
Ay ben beceremedim enjektor isini kasikla da enjektorlede sacildi her yere aglaya aglaya yiyemedi birtürlü iki hafta direndim en sonunda biberon verdim simdi memeye kızıyor eskisi gibi emmek istemiyor bende madele calma biberon siparisi verdim simdi onunla denicem
Enjektörü.sikma isini beceremedim ya cok ya az geliyorduPrematüre bebek annesinde görüp öğrenmiştim
Küçük parmağının ucunu ağzına veriyor bebeğin, yandan da enjektörle mama veriyordu
Karni doyuyor ondan sonra biraz oyaliyorum hemen yatırmıyorum gece hariçBütün gündüz mü kumdak yapıyorsun yoksa uyutacagın zaman mı?
Bebek acıktı derler o durumdaKizlar bazen gogus uclarima dogru sizi oluyor o zaman süt mu iniyor
Canım varolan killar bu sekilde toparlanip sertlesiyorsa iyi yani ben sirtindan cikti diye korktum baya. Hissetmedi mi peki bebişin sen temizlerken?Bez değiştirme zamanı yaptım kızlar. Düşündüğümün aksine, sırtından bir şet çıkmadı, var olan kılların ucu sertleşti düğüm gibi ve böyle bir görüntü oldu. Şimdi de birer ikişer koparıyorum onları bebişe çaktırmadan. Eki Görüntüle 2184703
Canım varolan killar bu sekilde toparlanip sertlesiyorsa iyi yani ben sirtindan cikti diye korktum baya. Hissetmedi mi peki bebişin sen temizlerken?
Bi yasima daha girdimBez değiştirme zamanı yaptım kızlar. Düşündüğümün aksine, sırtından bir şet çıkmadı, var olan kılların ucu sertleşti düğüm gibi ve böyle bir görüntü oldu. Şimdi de birer ikişer koparıyorum onları bebişe çaktırmadan. Eki Görüntüle 2184703
Var olab killarsa niye ayrica sirt masaji yapinca gorunur hale geliyor acaba. Cok ilginc hakkaten şoklardayım.Burda bir forumda varmış ben de okudum
Ovmadan dolayı varolan kıllar sertleşip o görüntüyü alıyormuş
Deri altından çıkmıyor diken gibi
Yapmamak gerekiyormuş ayrıca
Zaten bebek vücudunda olan kıllar dökülüp gidiyor
canim ben ilk haftadan beri hem emziriyorum jemde sagdigim ùtten 2 kere veriyorum biberonla gece uyanmadigi zamanda biberonla veriyorum ve benide emmeyi birakmasi sende òyle yap en azindan gece ver biberonlaAnneler günaydın dün doktor kontrolümüz vardı kilo alımı normalden biraz az dedi sizde bakarmışsınız
Doğum : 2945
3.gun. : 2700
13.gun. : 2920
17.gun : 3100
Mama ver demedi ama daha fazla beslensin dedi zaten sürekli emzirmek icin yatağından alıyorum
Gündüzleri gaz sorunumuz aksama kadar devama diyo cok huysuz ve memeyi almakta zorluk cekiyor
Gece ise yorgun düşüp uyuyor bu ara ve uyanmak bilmiyor uyansada 5 dk emip geri uyuyor ne yapsam uyanmiuor çözümü yok
Biberon dan korkuyorum vermek istemiyorum sağdıgim sütleri, kaşıklaDa dökülüyor ağzından yada boguluyor yarısı üstüne yarısı mideye :)
Bi akıl verin acilen
Bende avent kullanıyorum şuana kadar akıtma problemi yaşamadım ama sanki emzik ucundan çok gidiyo gibi geliyo bana da ağzına bol bol geliyo, medela alacaktım eczanede bulamadım sipariş ile geliyo galibaAvent biberon kullaniyorum ben her yerde akitiyor almayın yorumlarini okumama ragmen gidip aldim keske almasaydım cok akitiyor
Kapatirken emzik kismi içeri göçüyor ordan akitiyor kapak kismindan ayri akitiyor sizde ne durumda avent
Uyanıkken de oluyorBebek acıktı derler o durumda
Süt gelip akar memeden
Atlas uyanmıyor mu ardından
Benim kızım hemen uyanıyor
Nasil oldu ki? Cok mu ince giydirdin, cok mu kalin giydirdin? Cereyan da mi kaldi, klima mi carpti?Kızlar doktora gittik bugun 13 gunluk bebisimi ağustos sicaginda usutmusum((
Canim ebe bana soyle dedi
Ilk emzirmede diyelim ki sag memeyi emzirdin
Ikinci emzirmede yine sag memeyi verip sonra soldan devam edince besleyici sutu almis olurmjs
Bende okumuştum onu ama cok huysuz oluyor gaz olduğu zamanlar sağı emmiyor
Mesela çevire çevire deniyorum oyle olunca agliyor devamlı uygulayanıydım onu malesef
Hatta bunu emzirme odasında söyledi orda bi kadin emziriyordu cok şanslısın bunu bana keske ilk çocuğunda soyleselerdi o cok zayifti simdi bu cok cabuk toparlayıp kilo aldi dedi
Öyle dene istersen
Kaşıkla ve enjektörle cok denedim ama ziyan oluyorEnjektörle ver sağdığın sütleri canım
Canim nasıl bi biberon marka vs varmi ? Ben ilk oğlumda çok canim yandı biberondan o yüzden korkuyorum meme reddi yaşadım 10. Aya kadar zor atlattık yoksa oyle yapardım bendeYavas akan biberonla kendi sutunu toparlanana kadar 4-5gun aralarda emzirdikten sonra teklif edebilirsin. Kilo alimi kotu degil o yuzden mama telaffuz edilmemis ilk iki hafta dogum kilosunu yakalamis gecmis zaten şu süreçte kilo almasinin hizlanmasi beklenir emme refleksi gelistigi sut arttigi icin.
V
canim ben ilk haftadan beri hem emziriyorum jemde sagdigim ùtten 2 kere veriyorum biberonla gece uyanmadigi zamanda biberonla veriyorum ve benide emmeyi birakmasi sende òyle yap en azindan gece ver biberonla[/QUOTE
Gece uyurken versem anlamaz mi biberonu acaba?
En azindan 30-40 cc vereyim diyorum yeterli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?