- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #69.841
Ben avent kullandim hala avent var. Kizim biberonu hic almadi desem yeridir iki kez kullandik ilk dogdugunda ama 3 ve 5. Ayda meme reddi yasadik emzikte yoktu. Yani biberon olmasada meme reddi oluyor. Benimki suan 25 gunluk gunde bir bazen iki 70-80cc sagiyorum ne kadar icerse artik sonuçta kalsa bile onemli degil sagim zaten arttiriyor sutu e meme de bos kalmayacagina gore dert etmiyorum. Ne kadar icecegini bebege birakiyorum.Kaşıkla ve enjektörle cok denedim ama ziyan oluyor
Resmen çoğu akıyor üstüne ağzından beceremedim yanı hele kaşıkla 30cc sutu 1 saat sürüyor içmesi
Canim nasıl bi biberon marka vs varmi ? Ben ilk oğlumda çok canim yandı biberondan o yüzden korkuyorum meme reddi yaşadım 10. Aya kadar zor atlattık yoksa oyle yapardım bende
Birde anneler ne kadar vermem yeterli olur ? Kaç cc vereyim ? 30 cc yeterli olurmu cok sağmak
İstemiyorum hepsini içirmem diye
Yavas akan biberon uclari satiliyor canim bi bakip degistirebilirsin biberonunun ucunu yanlis anlamissin ben biberondan bahsediyordum sutlere yapcak bir sey yok belli bir sure sonra ihtiyaca gore geliyormus ama onunda cocuk emdikce oluyormusYavaş akan nasıl yaptin benim süt kanallarım geniş sütler akıp boşa gidiyor bende kalkanla biriktirip veriyordum 2 gündür meme reddine başladı bende artık vermiyorum ve sitler boşa gidiyor ne yapmam lazım bendeki biberon avent
Gunde sadece bir kere biberon ver mesela gece uyurken ozaman daha cok beslenmis olurAnneler günaydın dün doktor kontrolümüz vardı kilo alımı normalden biraz az dedi sizde bakarmışsınız
Doğum : 2945
3.gun. : 2700
13.gun. : 2920
17.gun : 3100
Mama ver demedi ama daha fazla beslensin dedi zaten sürekli emzirmek icin yatağından alıyorum
Gündüzleri gaz sorunumuz aksama kadar devama diyo cok huysuz ve memeyi almakta zorluk cekiyor
Gece ise yorgun düşüp uyuyor bu ara ve uyanmak bilmiyor uyansada 5 dk emip geri uyuyor ne yapsam uyanmiuor çözümü yok
Biberon dan korkuyorum vermek istemiyorum sağdıgim sütleri, kaşıklaDa dökülüyor ağzından yada boguluyor yarısı üstüne yarısı mideye :)
Bi akıl verin acilen
Fıstık çayla yapma bence ilerde işe yararda şimdi çok minnaklar benim dr suyu kaynat ve pamuğu batır sık ve ılıkken çocuğun gözünün üstünde biraz tut bikaç saniye ve kaldırmadan yana doğru kulaga doğru sil temizlenir. Biliyorsun benim oğlanda çapaklanma oldu sütümden damlattım mikropları bile beslemiş çocuğumun gözü kapandı iltihap oldu. Damlayı bulup sana atayım resmini yarın alırsın eczaneden varsa bize çok iyi gelmişti iltihap çapak hepsi bikaç güne yok oldu.Aradım telefonla mahalledeki eczaneyi gündüz, söylemedi canım. Bebek çok küçük dedi söylemedi çekindi herhalde
Valla nerden o söz aklıma geld ben de bilmiyorum, biri yanımda söylemiş demek ki ben de çok görünce telaş yaptım. Çapaklanıyor canım evet, birden çok arttı.
Sağolasın bitanem. Aradım eczaneye söyledim eşim gelince onu verin diye. Ama yetişemedi eşim saat geçti. Çayla devam edeyimmi pazartesiye kadar?
Dogdufundan beri zibin corap giyduruyirum cok elini kolu atip korktugu icinde kundakliyordum isilik olmustu bende annekin evi daha serin diye oraya gittim orda cereyanda kaldi sanirimNasil oldu ki? Cok mu ince giydirdin, cok mu kalin giydirdin? Cereyan da mi kaldi, klima mi carpti?
Yani giydirmeden ziyade cereyan ve klima cocuklari carpar hele bu kadar kucukken. Aman dikkatli ol cok gecmis olsunDogdufundan beri zibin corap giyduruyirum cok elini kolu atip korktugu icinde kundakliyordum isilik olmustu bende annekin evi daha serin diye oraya gittim orda cereyanda kaldi sanirim
Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ev gibisi yoktur evet. Nasılsın ağrın sızın varmı? Kuzucuk nasıl? Hoşgelmiş evine
Amin canım sagol. Kuzucuk iyi valla maşallah doymuyor sürekli meme de doymadıgı için mamada veriyoruz sarílık başladı bebekte. Bende sezeryan olanlara soracaktım ağrım yok ama dikişlerin olduğu yer bandajlı ya bandajın etrafı nasıl yanıyor yani etim çok yanıyor sızlıyor kızardı hep ne yapcam bilmiyorum sizde yasadınız mı bu durumuGözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ev gibisi yoktur evet. Nasılsın ağrın sızın varmı? Kuzucuk nasıl? Hoşgelmiş evine
Evet yumuşatıyor ama bebek sürekli emdiği için fayda etmiyor yaraya valla dişlerimi sıka sıka emziriyorumBende kullaniyirum lanolin canim benim bebiste cekistirdikten sonra agzina aliyor memeyi o yuzden yaralar el degmiyor gogsume gecirmedi benimkini ama en azindan yumusatiyor insallah sana faydasi olur
Ben Dr Browns kullanıyorum. Gazlı bebekler içinmiş içinde bir mekanizması var zaten. Maşallah hiç gaz proplemide yaşamadık. Tavsiye ederim. Çok mennunuzBende avent kullanıyorum şuana kadar akıtma problemi yaşamadım ama sanki emzik ucundan çok gidiyo gibi geliyo bana da ağzına bol bol geliyo, medela alacaktım eczanede bulamadım sipariş ile geliyo galiba
Ben de az önce banyo yaptırdım sırtına masaj da yaptım ama hiçbir şey çıkmadı bizde.Var olab killarsa niye ayrica sirt masaji yapinca gorunur hale geliyor acaba. Cok ilginc hakkaten şoklardayım.
Nete yazinca yenidogan sirt dikeni diye bayagi sayfa vardi. Ben daha once hic duymadim görmedim, hayret ki anam da bilmiyor. Yoksa 100 defa cikartmisti o dikenleri
Medela calma biberon canımKaşıkla ve enjektörle cok denedim ama ziyan oluyor
Resmen çoğu akıyor üstüne ağzından beceremedim yanı hele kaşıkla 30cc sutu 1 saat sürüyor içmesi
Canim nasıl bi biberon marka vs varmi ? Ben ilk oğlumda çok canim yandı biberondan o yüzden korkuyorum meme reddi yaşadım 10. Aya kadar zor atlattık yoksa oyle yapardım bende
Birde anneler ne kadar vermem yeterli olur ? Kaç cc vereyim ? 30 cc yeterli olurmu cok sağmak
İstemiyorum hepsini içirmem diye
Amin canım sagol. Kuzucuk iyi valla maşallah doymuyor sürekli meme de doymadıgı için mamada veriyoruz sarílık başladı bebekte. Bende sezeryan olanlara soracaktım ağrım yok ama dikişlerin olduğu yer bandajlı ya bandajın etrafı nasıl yanıyor yani etim çok yanıyor sızlıyor kızardı hep ne yapcam bilmiyorum sizde yasadınız mı bu durumu
Biz de biz yapamiyoruz sanmistik... Demek sikayet cokmusAvent biberon kullaniyorum ben her yerde akitiyor almayın yorumlarini okumama ragmen gidip aldim keske almasaydım cok akitiyor
Kapatirken emzik kismi içeri göçüyor ordan akitiyor kapak kismindan ayri akitiyor sizde ne durumda avent
Bende de olmaya basladi sizidan sonra 1 ya da 2 damla sut akiyor emmedigi icin sagiuorum sut cikmiyor zaten sutum cok az neler yedim ictim artmiyor 30 cc ye varmiyor bile sagdigimKizlar bazen gogus uclarima dogru sizi oluyor o zaman süt mu iniyor
Saol canimYani giydirmeden ziyade cereyan ve klima cocuklari carpar hele bu kadar kucukken. Aman dikkatli ol cok gecmis olsun
Canım benim de canım yemek yemek istemiyorBende de olmaya basladi sizidan sonra 1 ya da 2 damla sut akiyor emmedigi icin sagiuorum sut cikmiyor zaten sutum cok az neler yedim ictim artmiyor 30 cc ye varmiyor bile sagdigim
Pompan varsa sütünü sağ15 gündür aktif emziriyorum haşa göğüs ucum çıkmadı, hep silikon göğüs ucuyla emzirsem ne olur ki
Var günde bir yada iki kez sağıyorum, 1 hafta emse çıkar dediler iki hafta oldu hala minicik çıktı öyle kaldı, kızımda göğüs ucunun rahatlığına alıştı rahatça ağzına geliyo iyice memeyi tutmakta zorlanıyoPompan varsa sütünü sağ
Meme ucunu da çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?