2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde bebegi geceleri kundaj yapıyorum uc gun deneme yapıyorum yavrucuğa kundak yapinca daha cok ve rahat uyudugunu fark ettim. Nesrinay86 bnd yapcktim bugun yapmiyim çocuğun tuyleri girmis birbirine. Kas yapalım derkn goz çıkartmayslim.

Ben avent kullandim hala avent var. Kizim biberonu hic almadi desem yeridir iki kez kullandik ilk dogdugunda ama 3 ve 5. Ayda meme reddi yasadik emzikte yoktu. Yani biberon olmasada meme reddi oluyor. Benimki suan 25 gunluk gunde bir bazen iki 70-80cc sagiyorum ne kadar icerse artik sonuçta kalsa bile onemli degil sagim zaten arttiriyor sutu e meme de bos kalmayacagina gore dert etmiyorum. Ne kadar icecegini bebege birakiyorum.

Yavas akan biberon uclari satiliyor canim bi bakip degistirebilirsin biberonunun ucunu yanlis anlamissin ben biberondan bahsediyordum sutlere yapcak bir sey yok belli bir sure sonra ihtiyaca gore geliyormus ama onunda cocuk emdikce oluyormus

Gunde sadece bir kere biberon ver mesela gece uyurken ozaman daha cok beslenmis olur

Fıstık çayla yapma bence ilerde işe yararda şimdi çok minnaklar benim dr suyu kaynat ve pamuğu batır sık ve ılıkken çocuğun gözünün üstünde biraz tut bikaç saniye ve kaldırmadan yana doğru kulaga doğru sil temizlenir. Biliyorsun benim oğlanda çapaklanma oldu sütümden damlattım mikropları bile beslemiş çocuğumun gözü kapandı iltihap oldu. Damlayı bulup sana atayım resmini yarın alırsın eczaneden varsa bize çok iyi gelmişti iltihap çapak hepsi bikaç güne yok oldu.

Dogdufundan beri zibin corap giyduruyirum cok elini kolu atip korktugu icinde kundakliyordum isilik olmustu bende annekin evi daha serin diye oraya gittim orda cereyanda kaldi sanirim
Yani giydirmeden ziyade cereyan ve klima cocuklari carpar hele bu kadar kucukken. Aman dikkatli ol cok gecmis olsun

Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ev gibisi yoktur evet. Nasılsın ağrın sızın varmı? Kuzucuk nasıl? Hoşgelmiş evine
Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ev gibisi yoktur evet. Nasılsın ağrın sızın varmı? Kuzucuk nasıl? Hoşgelmiş evine
Amin canım sagol. Kuzucuk iyi valla maşallah doymuyor sürekli meme de doymadıgı için mamada veriyoruz sarílık başladı bebekte. Bende sezeryan olanlara soracaktım ağrım yok ama dikişlerin olduğu yer bandajlı ya bandajın etrafı nasıl yanıyor yani etim çok yanıyor sızlıyor kızardı hep ne yapcam bilmiyorum sizde yasadınız mı bu durumu

Bende kullaniyirum lanolin canim benim bebiste cekistirdikten sonra agzina aliyor memeyi o yuzden yaralar el degmiyor gogsume gecirmedi benimkini ama en azindan yumusatiyor insallah sana faydasi olur
Evet yumuşatıyor ama bebek sürekli emdiği için fayda etmiyor yaraya valla dişlerimi sıka sıka emziriyorum

Bende avent kullanıyorum şuana kadar akıtma problemi yaşamadım ama sanki emzik ucundan çok gidiyo gibi geliyo bana da ağzına bol bol geliyo, medela alacaktım eczanede bulamadım sipariş ile geliyo galiba
Ben Dr Browns kullanıyorum. Gazlı bebekler içinmiş içinde bir mekanizması var zaten. Maşallah hiç gaz proplemide yaşamadık. Tavsiye ederim. Çok mennunuz

Ben de az önce banyo yaptırdım sırtına masaj da yaptım ama hiçbir şey çıkmadı bizde.
Aklım ermedi valla.

Medela calma biberon canım
Anne memesi gibi akış olan biberon

Evet ben de de oldu direk acile gidip pansuman yaptırdım iltihaplanma başlamıştı
Sonra ki gün içim rahat etmedi
Doktora da muayene oldum içinde ödem iltihap olmasın hemen önlem alınsın diye
Doktor dikişler temiz diye bandajı çıkardı rahatladım

Avent biberon kullaniyorum ben her yerde akitiyor almayın yorumlarini okumama ragmen gidip aldim keske almasaydım cok akitiyor
Kapatirken emzik kismi içeri göçüyor ordan akitiyor kapak kismindan ayri akitiyor sizde ne durumda avent
Biz de biz yapamiyoruz sanmistik... Demek sikayet cokmus

Bende de olmaya basladi sizidan sonra 1 ya da 2 damla sut akiyor emmedigi icin sagiuorum sut cikmiyor zaten sutum cok az neler yedim ictim artmiyor 30 cc ye varmiyor bile sagdigim
Canım benim de canım yemek yemek istemiyor
Dün tavuklu dereotlu yoğurtlu salata yaptım gece maşallah heryer süt oldu
Sen de dene istersen

Sabah 6dan beri maksimum 15 dakika uyudu kızım ikimiz de uykusuzluktan bayilacagiz kakasini yaptı mamasini yedi neden ağladığını anlayamıyorum uyuyamadigi için iyice sinir yaptı bence

Pompan varsa sütünü sağ
Meme ucunu da çıkarıyor
Var günde bir yada iki kez sağıyorum, 1 hafta emse çıkar dediler iki hafta oldu hala minicik çıktı öyle kaldı, kızımda göğüs ucunun rahatlığına alıştı rahatça ağzına geliyo iyice memeyi tutmakta zorlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…