2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah 6dan beri maksimum 15 dakika uyudu kızım ikimiz de uykusuzluktan bayilacagiz kakasini yaptı mamasini yedi neden ağladığını anlayamıyorum uyuyamadigi için iyice sinir yaptı bence
Biz hergün aynıyız iyice alıştık artık, dalamıyorlar bir türlü dalamadıkça huzursuzlanıyo, sakin kalmaya çalış huzursuzluğu azaldıkça uykuya dalıyo

Bugün benimki de tam bu anlattigin gibi

Biz hergün aynıyız iyice alıştık artık, dalamıyorlar bir türlü dalamadıkça huzursuzlanıyo, sakin kalmaya çalış huzursuzluğu azaldıkça uykuya dalıyo

Ben sakinim de inanılmaz uykum geldi eşimle susturamadik sabahtan beri sussa eşim yanında duracak ben uyuyacagim yok

Bende de oldu canım geçiyor maalesef yapacak bir şey yok doktor bandaji çıkartınca geçecek çünkü eti biraz gerdiriyorlar bandajlarken

Sütü bol olan anneler hepinizin sütü tazyikli mi geliyor? Ve gogsunuz çok mu sert oluyor bir kaç saatte bir?

Benim sütüm damlayarak geliyor ve goguslerim yumuşak bu sütüm az diye mi merak ettiğim için soruyorum

Banyoda ben de sirtini ovdum bisey olmadi, cok ilginc ama bayagi sakal gibi olanlar var

Kuzum sen surekli sagma yaptigin icin memenin terbiye edilmesini onlemis oluyorsun. Suni bir sut uretimi oluyor. Sagmayi birakman lazim. Sagma ile memelere daha cok sut, daha cok sut mesaji veriyorsun. Surekli sut uretimi oluyor ki bu durumda önsüt daha cok uretilir. Dolu ve şiş goguslerle ilerde 2 sa disari bile cikamayacaksin, gittigin yerlerde bile memeni sagip rahatlatman gerekecek cunku buna alistirdin. Bir sure sonra da bu iskenceye dönüşür. Simdi senin kizce guzelce emdigine gore bir sure sadece emzir, memeler de bebegin asıl ihtiyacini anlayip ona gore terbiye olsunlar yoksa isin zor gibi görünüyor ben sana diyeyim. Yani senin durumunun tek cozumu var MEME TERBIYESI. bir sure sadece emzir siserse inek memesiymis gibi elle sagim yap, pompalama. Yani siyah harenin basindan meme ucuna dogru sagim islemi ile memeyi biraz bosalt. Benim tavsiyem bu olur sana

Hayırlı olsun canım. Bende sünnet yaptırcam doktor 30 günlükken yapalım dedi hemen iyileşti mı ? Doktor 2-3 günde iyileşiyor dedi bakımı kolay oluyor mu?
Hemen iyileşti üç gün sonra bardağı çıkardık,bardak olarak da kağıt bardak al canım çiş ve kaka oluyor her bez değişimindede krem suruyorsun başka bir şey yok

15 gündür aktif emziriyorum haşa göğüs ucum çıkmadı, hep silikon göğüs ucuyla emzirsem ne olur ki
Sonra o silikon ucuna alışıyor canim kuzenim den biliyorum, bir kere o slikonus kaynatirken erimis gece yarısı çocuk aglwr onlar nibetci eczane aramislar.

Avent biberon kullaniyorum ben her yerde akitiyor almayın yorumlarini okumama ragmen gidip aldim keske almasaydım cok akitiyor
Kapatirken emzik kismi içeri göçüyor ordan akitiyor kapak kismindan ayri akitiyor sizde ne durumda avent
Biberon kullanmıyorum ama pompam bir ayı görmedi. İade ve değişim de yapmıyor ebebek . ayrı sinir oldum ona

Sabah 6dan beri maksimum 15 dakika uyudu kızım ikimiz de uykusuzluktan bayilacagiz kakasini yaptı mamasini yedi neden ağladığını anlayamıyorum uyuyamadigi için iyice sinir yaptı bence
Dün gece biz öyleydik 4 de uyudu kalın sıcak battaniye ye sardık biraz sıcak olup uyudu

Canım varolan killar bu sekilde toparlanip sertlesiyorsa iyi yani ben sirtindan cikti diye korktum baya. Hissetmedi mi peki bebişin sen temizlerken?
Hissettimi bilmiyorum canım masaj ve banyodan dolayı mayışmıştı. Daha tsm bitirmedim aklıma geldikçe koparıyorum

Nesrinay86 bizim de gözümüz yeni dogdugunda sürekli yasarip capaklaniyirdu doktor damla verdi hiç bir etkisi olmadi bir haftadan sonra sabahtan sabaha çayla pansuman yapıp gozle burun kısmına masaj yaptim oyke geçirdim bebeklerin goz kanalindan kaynaklanabiliyormus emzirdikce yap sende

Bir ayi devirdik cok sukur yanliz kafama takilan bisey var bugün üçüncü gunumuz hâlâ kaka yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…