2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde oyleyiz ancak 3. Gun kaka yapiyor onuda ben karnina masaj yapinca yarin dr a godecegoz bakalim ne diycek
Doktordan sonra ne söylediğini de bizimle paylaşırmışın, benim kızımında kaka yapımı çok iyiydi dört gündür çok zorlanıyor, sürekli ıkınma halinde poposuna karnına masaj yaparak günde bir kez yada iki günde bir kez zor yapıyor, burda arkadaşlar poposuna zeytinyağı ile masaj yapıp uyarın yazmışlardı onu yapınca biraz rahatlayıp az bişey yapıyo sonra tekrar aynı

Sonra o silikon ucuna alışıyor canim kuzenim den biliyorum, bir kere o slikonus kaynatirken erimis gece yarısı çocuk aglwr onlar nibetci eczane aramislar.
İşte bende Bundan korkuyorum alışırsa bide çok sağlıklı da gelmiyo ama ucuda çıkmadıkça emzirmek eziyete dönüyo , silikonlarla geziyoruz

Yapma canım. Ben de haftasonu annemler geliyor, görürse çocuk sana deney tahtasımı diyerek canıma okuyacak derdine düştüm.

Senin ordaki ilaç burda bulunurmu? At canım, giderek artıyor dün bunun yarısı kadar yoktu şimdi her uyuyp uyanmada sapsarı iltihap geliyor

Bende kaşınıyordu, eşime eczaneden su geçirmez bandajdan aldırdım. Onu mecbur ederek pansuman yaptırdım batikonla ve bebeğin göbeğine kullandığımız alkol solüsyonu ile. Akşama doğru banyo yapmadan da tekrar yeni bndajı taktık. Doktor haftaya gel demişti, bu şekilde iki kere yaptım, dr bişey anlamadı. Ama şu gerçek ki ilk defa açtığımda yaranın üzerindeki pamuklu kısımda lekeler vardı, iltihaptı sanırım. Sonraki ikinci pansumnda gelmiyordu artık. İyiki temizlemişim dedim.

Yavas akan biberon uclari satiliyor canim bi bakip degistirebilirsin biberonunun ucunu yanlis anlamissin ben biberondan bahsediyordum sutlere yapcak bir sey yok belli bir sure sonra ihtiyaca gore geliyormus ama onunda cocuk emdikce oluyormus
Yavaş akan biberon uçları nerede satılıyor canim e bebekte varmi nette varsa örnek link atarmısin
Dediğini anladım da ben anlatamadım benim sütler boşa akıyor onlarida içireyim dedim o zamanda meme reddi yaptı anne memesine uygun yavaş akan uç dedim ya ondan almak için sordum canim sagol

Süt iniyor canım akmaya hazır olur yada akar. Bebiş acıkıyor süt kokusumu alıyor, aralarında telepatimi var bilmiyorum artik))
2 sa icinde bebegi düşünüyor oluyorsun acaba acikti mi falan diye, sen bebegi dusundukce oksitosin salgilaniyor, oksitosin de sut ureten alveolleri harekete geciriyor. Cok ilginc bir hormon stresten cok etkilenir. O yuzden sutum yetmiyor mu acaba stresinden etkilenen hormon da oksitosin. Yani her türlü olumlu ya da olumsuz mesaj sut uretimini etkiliyor

Kızlar 10 günlük bebeğim pamukcuk oldu bana bir çare lütfen
Temiz steril bir gazlı bezi parmagına sar karbonatlı su hazırla. İçine sokup sonrada bebeğinin dilini güzelce fırcalar gibi temizle. Tek bir nokta dahi kalmamalıymış. Bir kaç gün yap geçer inşallah ben yapıyorum. Emzirdikten sonra yaparsan daha iyi olur

Ben yaptim.hepsini faydasi olmadi 3. Gun karnina zeytinyagi surup kelebek masaji yaptim ondan sonra kaka yapti ama 2 gundur yine yok yarin dr fitil.verirse almiycamda belki mamasini degistirir bizim sutumuz az oldugu icin mama destegi aliyoruz

Sabah eşimle banyo yaptırdık bebişe. Maşallah bugün pek güzel uyudu. Tüm işlerimi yaptım yeöek yedim tamizlik yaptım. Bilmiyorum şansmı yoksa suyun rahatlıcı etkisi mi? Ama bence sabahtan yapılan banyo iyice gevsetti bebeğimi. Baya rahattım bugün. Keyif yaptım :)

Aklım başka yerdeyken de sızlıyor ama bilinçaltıma işlemiş demek ki sıpa
Bugünün deneyi : bir bardak maden suyu içtim. Kaç gündür aklımdsn çıkmıyordu. Akşama gaz gaz dersem cevabında yediğim hurmaları hatırlatın lütfen Umarim olmaz

Canim hergun yaptirsan hem gelisir hemde uyur bebis benim oglan banyo yapinca biraksam 4.5 saat uyur imkanin varsa havalar cok serin degilse orada yaptir

Ben maden suyu bir de migrostaki maltana icecigini içtiğimde cok gazli oldu. Benim yedigim hurmalar beni tirmaladi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…