2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet wellcare. Ama o da zeytinyagli. Bizim kizin sindirimi henuz zeytinyağını kaldiramadi. Bi 15 gun daha bekleyeyim diyorum

Ben de vermeyi kestim çünkü çok ağlayarak kakasını yaptı ve yapışık yapışıktı
Tüm gün kıvrandı durdu ki gazlı bir bebek değil
D viti kesince rahatladı

Benim vitaminin icindede zeytinyagi var sindiriminin kaldirmadigini nasil anladin canim
Bir gun sirf tembelligimden cocuga hicbir damlasini vermedim. Daha dogrusu saatleri gecince vermek istemedim. Cocuk pamuk gibi oldu. Ertesi gun sabah D vit verdim, o gun surekli agladi. ayvacicegi de benzer bir sey yazmisti. Zeytinyagli oldugu icin gaz yaptigini. Bugun tekrar vermeyip fark oluyor mi bakayim dedim. Yine daha rahatti verdigim gune gore. Ben de zeytinyağına bagladim. O yuzden bi muddet bekleyecem vermek icin. Ogluma hic vermemistim, cok da elzem degil. Biraz beklenebilir yani bana gore. Ben kendim alirim sutten gecer

Gazlı olduğu konusunda hemfikiriz canım. Ama bebek ağlarken acaba mı demek istemiyorum. Kendi kendi mi yiyorum sonra. Hamileyken şeker diyeti yapan bizlere buda fısss gelir nasılsa :)

Gazlı olduğu konusunda hemfikiriz canım. Ama bebek ağlarken acaba mı demek istemiyorum. Kendi kendi mi yiyorum sonra. Hamileyken şeker diyeti yapan bizlere buda fısss gelir nasılsa :)
Ayyy ogynleri hiçhatirlamak istemiyorum ne cektik beee ve hala cekiyoruz bu diyetlerden sanki

Kizlar bi sey sorcam. Bebisleriniz sancili oldugunda eli ayagi buz kesiyor mu
Benim kiz ne zaman sancilanip aglasa eller ayaklar buz gibi oluyor. Kundak yapip isitinca rahatliyor biraz. Niye oyle soguk oluyor cozemedim
Benimki de öyle oluyor ben de sebebini cozemedim .Ayağına 2 kat çorap giydirdiğim halde ayakları buz gibi oluyor

Kizlar bi sey sorcam. Bebisleriniz sancili oldugunda eli ayagi buz kesiyor mu
Benim kiz ne zaman sancilanip aglasa eller ayaklar buz gibi oluyor. Kundak yapip isitinca rahatliyor biraz. Niye oyle soguk oluyor cozemedim
Hımmm buna dikkat etmedim, bugün elleri soğuktu ama genel hali sancılı ya yarın dikkat edeyim.

Ağlamak istiyorum. Benim beboş kolik. Kurulmuş saat gibi 7 de başlıyor. Saç kurutma ile sakinlesiyor. Saat 10.30 a kadar böyle. Sonra siziyor.
Allahım sen en iyisini bilirsin ama bu beni bulmasaydi iyi olurdu sanki (
Allah dağına göre kar verirmiş kuzum böyle hissettiğin için kendini suçlu hissetme ama.sen çok güçlü bir anne olduğun için bunu da asacaksiniz insaallah en kısa zamanda .Insallah çok uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…