2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben baklagiller harici herşeyi yiyip içiyorum dr herşeyden yemezsen çocuğun damak tadı yemediğin herşeye yabancı kalır ilerde sorun yaşarsın dedi çocuk sen hiçbirşey yemesen bile emerken hava yutuyor ve buda gaz oluyor. Ben çözümü rezenede buldum bebekler için olan rezene çayı aldım emdikten sonra 1 çay kaşığı oğluma içiriyorum hem kakasını rahat yapıyor hemde patır patır gaz çıkarıyor. Geri kalan rezene çayınıda ben içiyorum sütteki gazı alıyor.

Kizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Kavun harici dediklerinin hepsini yiyorum iciyorum napak yani insaniz canimiz cekiyo

Tanecik olur canim onlar sutun sindirilmeyen yag kismi

Ben hiç takmıyorum
Seftali gaz yaparmi
Kahve iciyormusunuz
Ben hiç takmıyorum valla zaten gazlı
Seftali gaz yaparmi
Kahve iciyormusunuz
Ben hiç takmıyorum yiyecek işini zaten gazlı zaten aglıyor geçen patlıcan yedim arkasından kavun patlıcanı kavunuda gaz yaptığını bilmiyordum hiç sonra noldu hatırlamıyorum :)

O zaman içmeye devam canım ben de 2 gündür icmiyorum kızım gazdan mahvoldu iki damla sutumden geçiyordu ona sanırım

Canım aldırmadıysan bir duş aldırsan belki biraz rahatlar onun dışında benim de aklıma çok bir şey gelmiyor , bizimki de günün yarısında kucağımda olmak istiyor
Dün akşam durmayınca duş aldırdık tüm gece böyleydi canım ya

B
Bu sbaah cok uğraştim uyumadi en sonunda aldım göğsüme göğsümde uyudu. Bazende omzunda uyuyor gazini çıkarirkn ve sanirdam omuzds uyumsk hoşuna gidiyor
benimki en baştan beri hep omzumuzda uyur bu defa memede ya çok zor oluyor o şekilde olmak bide uzun uykuya dalsa tamam ama 10 dk az önce gidiyor gözleri Yok uyumadı inatla emzirdim uyudu bende uyuyum dedim daha dalamadan tekrar ıyandı yine emziriyorum

Bugün öğlen misafir gldi gittj. O gittikden snda uyurum dedim o gtti ikindidien snra biri gldi smdi cikti evden . Uyuyamadimmm

Çok mantıklı denerim valla gerçekten yapışık gezdik bütün gün tıvakete gittim bagrış Çağrış nasıl çıktım ya yemeği eşim geldi ancak yaptım pişerken daha hala emiyordu durduramadı bi türlü

Seftali yedim bi tane bakalim

Seftali gaz yaparmi
Kahve iciyormusunuz
Ben doğum yapalı bir hafta oldu dün yeşil mercimek bugün bezelye yedim hiç aklıma gaz yapacağı gelmedi. Kavun yemiyorum aylar sonra ilk defa bugün Nescafe içtim eğer gaz yapıyorsa bir daha icmiyeyim bende. şeftali de mi gaz yapıyor ya ben kaç gündür yiyorum :/

Patlicanda mi yapıyormuş ben yiyorum genelde

Kızlar benim oğlan çok emiyor goguslerimde süt kalmıyor artık ya doyuyor kusuyor yine emiyor bugün yerimden kalkamadım onu emzirmekten aha şimdi beşikte yine debeleniyor uyandı

Benim sıpada iki gündür o moda girdi memede bütün gün tam uyuyor beşiğine koyuyorum gözlerini açıyor gündüz onu emzirmekten tuvalete bile zor gittim Allahtan annemdeyim yoksa yanmıştım. Memede uyumak istiyor sürekli ya

Yardim edin kizlar. Bnm bebek 3 saattir uyuyor ama incesi bir bucuk saat emdi nerdeyse. Smdi kaldirmaya çalisiyorim gözünü acip kapariyor uykusu vsr sanki. Buz torbasını aldm vücudunu surdum iyle on dakika emdi uyur halde. Smdi bu on dakiks emme ona yeter mi bırakayım mi uyusun? Yoksa uyandırmaya mi caslisayim

Birak uyusun canim sut kadar uykuyada ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…