2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lütfen yenmesi gerekenler listesi yapmışlar bol sıvı yazıyor, sanki Sudan başka içecek sıvı bırakmışlar gibi onu bile de soğuk içmeyin diyorlarrrrr
Valla benim kızın gazı coktu bu 2 gündür hiç durmuyor benim 2 damla sütüm var ve ben 2 gündür rezene içmeyi bırakmıştım sanırım o yüzden gaz sorunu iyice büyüdü. Şimdi devam edeceğim. Onun dışında ben 1 kere kurufasulye yedim üstüne bol kimyon döküp o kadar onun dışında çok dikkat ettim ama benim zaten sütüm çok az çok etkiler mi bilmiyorum

Kizlar bi sey sorcam. Bebisleriniz sancili oldugunda eli ayagi buz kesiyor mu
Benim kiz ne zaman sancilanip aglasa eller ayaklar buz gibi oluyor. Kundak yapip isitinca rahatliyor biraz. Niye oyle soguk oluyor cozemedim
Benim kizda olmadi ama üşüdügû zaman ellerinin içi mor gibi oluyo sizdede oluyormu doktora sordugum da onlar olacak seyler dedi

Kizlar yaalniz olmadigima sevindim vallahi benim evde 1 oglum daha var ve memeler duzelmedi hala canim aciyor yoksa yemegimide yanima alip aksama kadae ankastre gibi tutucam memede bebisi ama nerdeeeee 1 saat once yikadim ki uyusun da rahat edeyim diye

Valla canım ben hiç uyandirmiyorum daha doğrusu uyandirmiyorum kendim uyandırSam bile seninki gibi emmiyor.. onun için kendi haline bıraktım ne zaman uyanırsa o zaman emiyor bazen uzun uzun bazen beş dk emip bırakıyor... kendi uyanmasi dört saati geçmiyor ama...

Kizlar bi sey sorcam. Bebisleriniz sancili oldugunda eli ayagi buz kesiyor mu
Benim kiz ne zaman sancilanip aglasa eller ayaklar buz gibi oluyor. Kundak yapip isitinca rahatliyor biraz. Niye oyle soguk oluyor cozemedim
Benim oğluşun eller ayaklar çoğu zaman hep buz gibi anasına çekmiş bende kansızlık var benimde eller ayaklar hep buz gibi yazın bile üşüyorum acaba ondanmı kaynaklanıyor.

Ben doğumdan sonra malesef gene sigaraya başladım her sabah kahve sigara keyfi yapıyorum bi sorun olmadı canım iç bence canın istiyorsa

Canım bırak çocuk uyusun benimkide öyle ben saatle emzirmiyorum altını kirletince veya acıkınca kendi uyanıyor zaten doğduğundan beri hiç uykudan kaldırmadım rahat bıraktım acıkınca uyandı çok şükür kilosuda gelişimide gayet güzel panik yapma

Ben doğumdan sonra malesef gene sigaraya başladım her sabah kahve sigara keyfi yapıyorum bi sorun olmadı canım iç bence canın istiyorsa
Canim baslamasaydin iyiydi emzirirken sigara icildiginde sûtún tadi degisiyormus bi arkadas bebegi emmeyi istemedigi ve ictiginide kustugu icin sigara ucmeyi birakmisti sende biraz daha ertelesen en azindan 6 aylik olana kadar isine karismak gibi oluyor ama

Canim ona kalirsa benim sütúm su gibi ama bebegimin kilo alimi gayet iyi benim annem 3 cocuk emzirmiş onun sütúde hep su gibiymiş gòrúmcemde òyle olur dedi artik suluymuş yagli degilmiş takmiyorum
Benimki de su gibi canım bide çok birinden emerken oburunden akanlar hiç leke falan bırakmıyor kuruyunca... benimkininde iyi şükür 2800 doğdu 4 buçuk kilo olmuş 27 günlük olduk bugün )

Zeytinyağı sadece yeni doğmuş bebeğin gelişimi için gerekli olan yeterli miktarda esansiyel yağ asitlerini sağlamakla kalmaz aynı zamanda omega 3 yağ asidi olan Linolenik asit miktarı ile anne sütüne benzemektedir. Bebekleri doğrudan veya mamalarına ilave ederek zeytinyağı ile beslemek bebeklik veya çocukluk dönemleri için hem zihinsel fonksiyonlarının gelişimi ve hem de içerdiği A, E ve D vitaminlerinin katkısı nedeniyle son derece önemlidir” diye konuştu.nette dolasirken bu yaziya rastladim kizlar okuyun bi isterseniz benim aldigim vitaminin içindede var zeytinyagi bence sizde kullanmaya devam edin derim

Hamileyken çok tiskinmiştim sigaradan ve bırakmıştım sigaraya tahammülüm yoktu ne güzel ama doğumdan 2 hafta sonra resmen sigara krizim geldi ve başladım az içiyorum ama tamamen bırakabilsem keşke. Oğlumda hiçbir değişiklik yok çok şükür o 2 haftada nasıl emdiyse şimdide öyle emiyor. İnşallah emmeye devam eder uzun süre

Benimki de su gibi canım bide çok birinden emerken oburunden akanlar hiç leke falan bırakmıyor kuruyunca... benimkininde iyi şükür 2800 doğdu 4 buçuk kilo olmuş 27 günlük olduk bugün )
Benim sût leke yapiyo damladigi yerler set oluyo biz de 3 250 dogmustuk hastaneden cikis kilomuz 3 kilo 80 gramdi 37 gûnlúkken 4 700 olmusuz idare eder kilo olarak

Benim sût leke yapiyo damladigi yerler set oluyo biz de 3 250 dogmustuk hastaneden cikis kilomuz 3 kilo 80 gramdi 37 gûnlúkken 4 700 olmusuz idare eder kilo olarak
Benim sütte leke yapıyor ilk başta su gibi geliyor sonra normal süt renginde

Ay cnm sağol sua gelişmisimi iyi sıkıntı yok ama sarilik olur mu die korkuyorm

İdare eder olurmu annesi maşallah sarı prensese :))

Maslaahh iyi kilo almjs. 12 gunlukkn 360 gram almstkk 1 ayda buzde o kadar olurmuyuz acaba 22 günlük smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…