2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cnm sağol sua gelişmisimi iyi sıkıntı yok ama sarilik olur mu die korkuyorm
Doğumdan sonra sarılık geçirmedimi? Benim oğlum doğumdan sonra sarılık geçirdi uyandırmamama rağmen geçti sarılığı korkma çocuk acıktığında zaten kıyametler kopar o uyuyorken sende dinlen bol bol. Biz bugun birbirimize sarılıp saatlerce uyuduk oğluşumla acayip iyi geldi dinlendikçe süt dahada iyi oluyor dene bak kendini hırpalama bebişin sana ihtiyacı var

Ay cnm sağol sua gelişmisimi iyi sıkıntı yok ama sarilik olur mu die korkuyorm
Kaç günlük canım bebeğin bana dedikleri bir haftalik olduktan sonra sariliktan korkma beyin damarlarımi ne gelisiyormus ve biluribin artık bebisi etkilemiyormus... benimkininde yüzü hala sarı gören sarılığı geçmemiş diyor ama doktoru normal diyo anne sütü sarılığı olabilirmiş oda üç ayı bulurMuş düzelmesi

Sariljk gecirdi ama cok ciddi bir sekilde degil.. aadeve emzir bol bol sıkıntı yok demslerdi. Smdi bu sioa uyudu gunduz bni gece ayakda dikecek buundeb geken giden yoruldum. Yarin deniyeyim becerebilirsem ttabi kax saat uyucK karismadan.

Selam bayanlar
Hepinize iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkurler
Alıntı yapamadım

Kızım 4055 gram
53 cm doğdu
Henüz sütüm yok gelmesini bekliyoruz mama meme savaş halindeyiz
Maşallah prensese sen nasılsın canım iyimisin? Stres yapma sakın sütün gelir dinlen bol bol göğüslerine masaj yap

Maslaahh iyi kilo almjs. 12 gunlukkn 360 gram almstkk 1 ayda buzde o kadar olurmuyuz acaba 22 günlük smdi
Teşekkür ederiz teyzesi olursunuz inşallah.. gerçi ben evde kucağıma alıp tartica dört kilo cikiyo.. Doktorun ki biraz fazla tarıyor gibime geldi ama

22 gunluk bugün. Cok uyuyunca sarilik olur diyorksr onun korkusu var sekeri flnn duserse die. Oyke ciddi anlamda bi sarılık problemimiz olmadi ama endiseler iste

Sariljk gecirdi ama cok ciddi bir sekilde degil.. aadeve emzir bol bol sıkıntı yok demslerdi. Smdi bu sioa uyudu gunduz bni gece ayakda dikecek buundeb geken giden yoruldum. Yarin deniyeyim becerebilirsem ttabi kax saat uyucK karismadan.
Benim oğlan gece sadece 2 kere uyanıyor. Bide bugün okadar uyumasına rağmen kalktı emzirdim altını değiştirdim ve gene uyudu rahat bırak bak göreceksin kendi düzenleri oluyor uykuya ihtiyaçları varsa uyur açsa emer oynamak isterse oynatır

Bide d vitamini ile ilgili bizim doktorumuz bana günlük 6000 ünite takviye kullandiriyor ikimizde faydalanalim diye benim sütumden bebise geciyormus.. d vitamini rahatsız eden annisler belki denemek istersiniz...

22 gunluk bugün. Cok uyuyunca sarilik olur diyorksr onun korkusu var sekeri flnn duserse die. Oyke ciddi anlamda bi sarılık problemimiz olmadi ama endiseler iste
Benim oğlanda ciddi sarılık geçirmedi. Bi yarın dene bakalım hiç elleme kendisi nekadar emecek bi gözlemle. Uykusunu alınca güzel emer vitaminlerin hepsini alır kuzucuk

Benim oğluşun eller ayaklar çoğu zaman hep buz gibi anasına çekmiş bende kansızlık var benimde eller ayaklar hep buz gibi yazın bile üşüyorum acaba ondanmı kaynaklanıyor.
Benimkinin aglamadigi sancilanmadigi zamanlarda normal sicak, agladiginda buz gibi. Ilginc yani

Ben doğumdan sonra malesef gene sigaraya başladım her sabah kahve sigara keyfi yapıyorum bi sorun olmadı canım iç bence canın istiyorsa
Ooooooo keyfe bak... kiz unutmustum ne guzel kahve sigara keyfini niye hatirlattin.. ben hala sigara hic içmedim. Ama kahve haftada bir ictim gibi

Insallah canim
Benim sütte leke yapıyor ilk başta su gibi geliyor sonra normal süt renginde
Canim bu sulu gelmesi beni cok endiselendiriyordu doktora sordum doktor bana bir bebegin bir memeyi boşaltmasi mùmkún degil çûnkü bebek emsikce sût akisi devam eder dedi herkes òn sút son sút der ama herzaman òyle olmaz desi biz kiloya bakariz kilo alimi senin bebegin iyi dedi yani oluruna biraktim arrik sadece kizimi istedigi zaman ve arada benim istedigim zaman emziriyorum

Benimkinin aglamadigi sancilanmadigi zamanlarda normal sicak, agladiginda buz gibi. Ilginc yani
Vücut sıcaklığını dengede tutmaya çalışıyor olabilir mı? Sonuçta aglayinca ve kendini sıkınca yani benim farkettiğim daha sicak oluyor vücudu yüzü falan bebegimin ve ayakları elleri soğuk oluyor.

Faydalidir muhakkak hic zeytinyağı kotu olur mu. Ama suan kivrandiyor bebegi. Cani aciyor. Biraz daha gelissin sindirimleri vereceğimiz vitaminlerle alirlar zeytinyagini. Hem kabizliga da iyi gelir boylece

Bizde de var anne sutu sariligi, merakla bekliyorum gecmesini. Gozleri duzelse de artik bulanik bakmasa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…