- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #70.881
Bıraktım yat yavrim dedm. On dakika gecti uyandi. Bni yanlis anliyor gakina kalk deyince uyuyo .uyu deyince kalkiyoBirak uyusun canim sut kadar uykuyada ihtiyacı var
Bebekler icim rezene cayini nereden aliyorsjnuz nerelerde satiliyorBen baklagiller harici herşeyi yiyip içiyorum dr herşeyden yemezsen çocuğun damak tadı yemediğin herşeye yabancı kalır ilerde sorun yaşarsın dedi çocuk sen hiçbirşey yemesen bile emerken hava yutuyor ve buda gaz oluyor. Ben çözümü rezenede buldum bebekler için olan rezene çayı aldım emdikten sonra 1 çay kaşığı oğluma içiriyorum hem kakasını rahat yapıyor hemde patır patır gaz çıkarıyor. Geri kalan rezene çayınıda ben içiyorum sütteki gazı alıyor.
Ayy annesi bu oldu mi hic deme oyle. Rabbim arattirmamis ne gzuel. Bu zmnlar gececek sen bu zmnlarini bile ozleyeceksn.Ağlamak istiyorum. Benim beboş kolik. Kurulmuş saat gibi 7 de başlıyor. Saç kurutma ile sakinlesiyor. Saat 10.30 a kadar böyle. Sonra siziyor.
Allahım sen en iyisini bilirsin ama bu beni bulmasaydi iyi olurdu sanki(
Canim ben iciyorum sútú azaltmanin aksine cogaltiyo bence bende òyle enazindanKahve içiyorum tabi ki
Cips de yedim
Hatta kavun karpuz da yedimama 5-6 dilimcik
Şeftali yemedim şimdi birşey diyemem
Dr 3 haftadan sonra herşeyi azar azar yiyebilirsiniz diyor canım
Bir yerden başlayacağız sonuçta
@etka31112 canım rezeneyi bıraktım 2 gün içmedim başağrım tavan yaptı
Göğüslerimin sertliği gitti sanki yumuşadı gibi
Az evvel içtim başağrım baya baya azaldı
Ben içme diyenlerin aksine içeceğim canım
Sagdiginiz sütü ne ile veriyorsunuzBizde de durum aynı:/ ben de oturdum sagim yapıyorum
Sen kehribar da aldin demi canim.. ben de aldim ve benim gozlemim su oldu. Kehribari tek kullaninca faydasi oldu. Gaz damlalari bizi bozuyor. Biogaia kullandim, midesi gar gur surekli. Nurse Harvey kullandim iyice kotu oldu. Simdi herseyi biraktim D vit dahil. Cocuk rahatladiAğlamak istiyorum. Benim beboş kolik. Kurulmuş saat gibi 7 de başlıyor. Saç kurutma ile sakinlesiyor. Saat 10.30 a kadar böyle. Sonra siziyor.
Allahım sen en iyisini bilirsin ama bu beni bulmasaydi iyi olurdu sanki(
Evet canım aldım. Bir haftadır evde tekim. Annem ve esim gelsin ben de denerim. D vitamini wellcare mıydı?Sen kehribar da aldin demi canim.. ben de aldim ve benim gozlemim su oldu. Kehribari tek kullaninca faydasi oldu. Gaz damlalari bizi bozuyor. Biogaia kullandim, midesi gar gur surekli. Nurse Harvey kullandim iyice kotu oldu. Simdi herseyi biraktim D vit dahil. Cocuk rahatladi
Haklısın arkadaşım ama az biraz yoruldum sankiAyy annesi bu oldu mi hic deme oyle. Rabbim arattirmamis ne gzuel. Bu zmnlar gececek sen bu zmnlarini bile ozleyeceksn.
Çok şükür canım. Ne de güzel süslemişsin maşallah kuzucuğaHayırlı 40 larımız olsun kızlaaaarrrrONTK Nesrinay86 Ftm41
Yuzunu gizleyerek de olsa 40 ucurma fotomuzu da paylasiyorum. Simdiye kadar bayram ve 1. Ay fotomuzu da yapmistik. Cok keyifli :)
Dün akşam oğlum bey gazdan beni deli divaneye çevirince internette bu gaz konusuna taktım. Forumda bir paylaşım gördüm o kadar yıldım ki ben uymaya çalışacağım en azından. Ekran görüntüsü almıştım ekliyorumKizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Canim sütüm besleyicimi değil diye hiç düşünme.. ben burda okudum süt akinca iz bırakmıyorsa yagsizdir diye uzulmustum hatta çünki benimki su gibi kuruyunca iz falan kalmıyor.. bir iki gün benim sutum yagsizmis çocuğum beslenmiyormu acaba diye dolaştım ama öyle değil kilo alımı iyi şükürGaz sorunu olduğunda huzursuz ama onun dışında kucak istiyor kucagimda sorun yok yatağında yatmak istemiyor oyle hzusirsuz diyemem yanı bunu da her bebek yapiyor sanırım
Korkum da o zaten mama verirsem daha çok uyucak beni daha az emicek kısır dingu yanı.
Doktor yüzünden bile belli kilo almamış yeterli( yeni doğan görünümde mi demek istedi anlamadım
Bende genelde oyle yapmaya çalışıyorum ama arada dalıp diğerini verdiğimde oluyirdur, şutum doyurucu mu değil anlamadım yağ oranı az olunca kilo az alıyormuş bi bayan söyledi bugün emzirme odasında
Canim senin sûtûn varsa 1hafta hem emzirme hemde tartip kilo alimini denesene òyle yaptiginda kilo alimi nasil olucak yani mama takviye yerine kendi sûtúnú verirsin kilo alimi iyi ilursa nacizane bi fikirBende anlamadım canim bütün Garip doktorlar beni mi bulur anlamıyorum. Geçen sefer gittiğim Dr kiloyu tartmadan küçük doğmuş kilo Almmis bu demez mu? Ne istiyirlR su anne sütünden, herkes mi dusman bilemedim,
Bir de tanecikli gibi oluyormu senin bebisin Kakası bazen cok gazla yapınca alrini acıyorum hemen köpüklü gibi oluyor oyle cok gazla yapılınca
Ben herseyi yiyorum valla daha doğrusu ne bulursam onu yiyorum tek baktığım ve bebeğim sürekli kucakta durmak istediği için düzenli ve dengeli beslendiğim söylenemez dışardan falan alıyoruz.. bakliyat ta yiyorum kahvede içiyorum abur cuburda.. hiç doğru değil biliyorum amaKizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Bosver dr a takilma icgudulerine guven sen. Zaten kakasinin tanecikli olmasi lazim. Sari ve sari tonlarinda. Kopuklu olmasi normal gszdan dolayi birde hemen actigin icin bezde daha cekmemis oluyor biraz beklesen normal goruntude goreceksin. Bazen icinde yesilimsilikler olabilir usuttuyse falan kaka icinde bu tonlarda olabiliyor ve normal.Bende anlamadım canim bütün Garip doktorlar beni mi bulur anlamıyorum. Geçen sefer gittiğim Dr kiloyu tartmadan küçük doğmuş kilo Almmis bu demez mu? Ne istiyirlR su anne sütünden, herkes mi dusman bilemedim,
Bir de tanecikli gibi oluyormu senin bebisin Kakası bazen cok gazla yapınca alrini acıyorum hemen köpüklü gibi oluyor oyle cok gazla yapılınca
Eki Görüntüle 2186691 Eki Görüntüle 2186692
Dün akşam oğlum bey gazdan beni deli divaneye çevirince internette bu gaz konusuna taktım. Forumda bir paylaşım gördüm o kadar yıldım ki ben uymaya çalışacağım en azından. Ekran görüntüsü almıştım ekliyorum
Canim sütüm besleyicimi değil diye hiç düşünme.. ben burda okudum süt akinca iz bırakmıyorsa yagsizdir diye uzulmustum hatta çünki benimki su gibi kuruyunca iz falan kalmıyor.. bir iki gün benim sutum yagsizmis çocuğum beslenmiyormu acaba diye dolaştım ama öyle değil kilo alımı iyi şükür))
Zahmetsiz rahmet olmuyor ki cnm. Gecen bnde bunaldım kzdim bebeğime snra dedim sen napıyorsun ya bu bebeğin nsana ihtiyacı vsr bebek bu... Snrs kızdm.kndime.Haklısın arkadaşım ama az biraz yoruldum sanki
Ben yurt dışında yaşıyorum canım bizim burda eczaneden hazır paket alıyorum ben bebekler için 1 haftadan sonra içirtilebiliyorBebekler icim rezene cayini nereden aliyorsjnuz nerelerde satiliyor
Ben hep yiyorum zararlımıkiSeftali yedim bi tane bakalim
Al benden de o kdar. Sağıp duruyor beni sırt ağrısı bel ağrısı çok fenaKızlar benim oğlan çok emiyor goguslerimde süt kalmıyor artık ya doyuyor kusuyor yine emiyor bugün yerimden kalkamadım onu emzirmekten aha şimdi beşikte yine debeleniyor uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?