2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birak uyusun canim sut kadar uykuyada ihtiyacı var
Bıraktım yat yavrim dedm. On dakika gecti uyandi. Bni yanlis anliyor gakina kalk deyince uyuyo .uyu deyince kalkiyo 3 saattej fazlasına izin vermiyorum sarilij olur die korkuyorum

Bebekler icim rezene cayini nereden aliyorsjnuz nerelerde satiliyor

Ağlamak istiyorum. Benim beboş kolik. Kurulmuş saat gibi 7 de başlıyor. Saç kurutma ile sakinlesiyor. Saat 10.30 a kadar böyle. Sonra siziyor.
Allahım sen en iyisini bilirsin ama bu beni bulmasaydi iyi olurdu sanki (
Ayy annesi bu oldu mi hic deme oyle. Rabbim arattirmamis ne gzuel. Bu zmnlar gececek sen bu zmnlarini bile ozleyeceksn.

Canim ben iciyorum sútú azaltmanin aksine cogaltiyo bence bende òyle enazindan

Ağlamak istiyorum. Benim beboş kolik. Kurulmuş saat gibi 7 de başlıyor. Saç kurutma ile sakinlesiyor. Saat 10.30 a kadar böyle. Sonra siziyor.
Allahım sen en iyisini bilirsin ama bu beni bulmasaydi iyi olurdu sanki (
Sen kehribar da aldin demi canim.. ben de aldim ve benim gozlemim su oldu. Kehribari tek kullaninca faydasi oldu. Gaz damlalari bizi bozuyor. Biogaia kullandim, midesi gar gur surekli. Nurse Harvey kullandim iyice kotu oldu. Simdi herseyi biraktim D vit dahil. Cocuk rahatladi

Evet canım aldım. Bir haftadır evde tekim. Annem ve esim gelsin ben de denerim. D vitamini wellcare mıydı?

Kizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Dün akşam oğlum bey gazdan beni deli divaneye çevirince internette bu gaz konusuna taktım. Forumda bir paylaşım gördüm o kadar yıldım ki ben uymaya çalışacağım en azından. Ekran görüntüsü almıştım ekliyorum

Canim sütüm besleyicimi değil diye hiç düşünme.. ben burda okudum süt akinca iz bırakmıyorsa yagsizdir diye uzulmustum hatta çünki benimki su gibi kuruyunca iz falan kalmıyor.. bir iki gün benim sutum yagsizmis çocuğum beslenmiyormu acaba diye dolaştım ama öyle değil kilo alımı iyi şükür))

C
Canim senin sûtûn varsa 1hafta hem emzirme hemde tartip kilo alimini denesene òyle yaptiginda kilo alimi nasil olucak yani mama takviye yerine kendi sûtúnú verirsin kilo alimi iyi ilursa nacizane bi fikir

Kizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Ben herseyi yiyorum valla daha doğrusu ne bulursam onu yiyorum tek baktığım ve bebeğim sürekli kucakta durmak istediği için düzenli ve dengeli beslendiğim söylenemez dışardan falan alıyoruz.. bakliyat ta yiyorum kahvede içiyorum abur cuburda.. hiç doğru değil biliyorum ama

Bosver dr a takilma icgudulerine guven sen. Zaten kakasinin tanecikli olmasi lazim. Sari ve sari tonlarinda. Kopuklu olmasi normal gszdan dolayi birde hemen actigin icin bezde daha cekmemis oluyor biraz beklesen normal goruntude goreceksin. Bazen icinde yesilimsilikler olabilir usuttuyse falan kaka icinde bu tonlarda olabiliyor ve normal.

Canim inanmayacaksin ama ben bu yasakli yiyeceklerin cogunu yiyorum ve benim kizda gaz sorunu yok bence bebegin gazli bir bebek olabilirmi benim gittigim diyetisyen òyle demisti sen istedigin kadar dikkat et bebek gazliysa sen yemesende gaz olur demisti

Canim ona kalirsa benim sütúm su gibi ama bebegimin kilo alimi gayet iyi benim annem 3 cocuk emzirmiş onun sütúde hep su gibiymiş gòrúmcemde òyle olur dedi artik suluymuş yagli degilmiş takmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…