2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi tabi ayak dipleri de mor gibi oluyor.
Bak simdi bana gene kizacan ama birkac zamandir bu kizin ellerinin ici ve ayak tabanlarinin alti niye morariyo diye kendimi yiyordum doktorada sordum adam normal olacak dedi gelde bana anlat bakalim demekki yenidoganlarda oluyormus cok tesekkùr ederim cevabin icin

Faydalidir muhakkak hic zeytinyağı kotu olur mu. Ama suan kivrandiyor bebegi. Cani aciyor. Biraz daha gelissin sindirimleri vereceğimiz vitaminlerle alirlar zeytinyagini. Hem kabizliga da iyi gelir boylece
Bende 2 gyn oldu bu vitamine baslayali 2 gúndúr kizim huysuz sen deyince dúsúnmeye basladim benim kizimda bundan sancili sanirim

Ben demistim ya sana, sık emzirdigin icin sut ayrismaz diye. Sut memede kalirsa suyuna yagina ayrisir, onsut sonsut dediğimiz bu zaten. Ama sen surekli emzirdiginde suyu yagi ayrismadan beraber alir.. o yuzden memede 5 dk kalsa alacagini alir o

Sütün miktarını belki çok etkilemez ama içeriğini etkiler canım Sigaranın içindeki zararlı kimyasallar bebeğe geçer Anne sütünün içerdiği vitamin, mineral ve faydalı elementlerin yoğunluğu azaltır ayrıca sütünün besleyicilik değeri düşer.

yok kiz niye kizayim askolsun... doktoruna herseyi soracaksin tabi, ama sorasiya kadar sen seni telef ediyon. Bu kadar endiseli olma sana zarar canim

Ooooooo keyfe bak... kiz unutmustum ne guzel kahve sigara keyfini niye hatirlattin.. ben hala sigara hic içmedim. Ama kahve haftada bir ictim gibi
Ne güzel bende hamilelikte tiskinme geldi bıraktım içmedim ama doğumdan sonra geldi gene sigara krizim. Senin kriz yoksa aman içme canım pis sigara piss sigara içmediğim süre içinde kahvede hiç içmedim olursa ya ikisi yada hiçbiri:))

Bende öyle yapıyorum kiloyu çok güzel alıyor maşallah 2400 e düştük hastanede 2600 doğmuştu şimdi 4100 gram.

Doğrudur canım

Sabirsiz61 simdi ben önümüzdeki 1 haftayı cok iyi kullanmam lazim kızım uykuda emmiyor ve ben uyandiramiyirum ne yaparsam. Bu gece gözümü kararttım ve biberonla süt vermeyi denedim ama olmadı cuk cuk yapiyor ve biberonun ağzı meme ucuna göre büyük ağzına sokamiyirum, uykudayken mümkün değil ağzı kilit resmen. Birde kavrayamadığı icin hava yutması ve zaten olan Gazi artırmasından korktum sonra 50cc yi az önce kaşıkla verdim uyurken 1 saat sürdü ama oldu. Simdi ben geceleri 5-6 saat hiç emmedigi o zamanlarda 2 kez 2 saat arayla 50cc kaşıkla versem yeterli olur mu ki ?

ANneler doktordan geldik cok moralim bozuldu 21 günde yarım kilo almışız mama ver dedi doktor hem günde 3 kere ben vermek istemiyorum nerde yanlış yapıyorum ben anlamadım yaa cok üzgünüm
Senin daha iyi benim 20 günde dogum kilosundan 140 gramda düşmüş 5 gün emdikten sonra sagip vercem yine kilo almazsa mama vercek doktor benimde moralim sifir

Senin daha iyi benim 20 günde dogum kilosundan 140 gramda düşmüş 5 gün emdikten sonra sagip vercem yine kilo almazsa mama vercek doktor benimde moralim sifir
İnsallah düzene girer dizinde canim,belki buyudukce daha verimli enmeye başlarlar bende bu gece az emdiği icin iki kez Kaşıkla takviye verdim

Gece tayfasina selam olsun!!
Cok iyi takip edemedigim icin muhabbetin ozunu kavrayamadim ama onsut dediginiz bebegin sivi, sonrasi da kati besin ihtiyacini karsilar.emzirirken veya sagdiginiz sutu verirken bunlari ayirip suzup vermenizi tavsiye etmem.sebebi ortada.
idigna35 arkadasimiz dogumda ve dualarimiza ihtiyaci var.nazli bir prensesi dogmaya ikna etmeye calisiyor.kolayliklar diliyorum buradan tekrar canim.az kaldi sabir.

Her gece Uyandıramadigim kızım son 1 saattir etrafa bakınıyor ve sesler Çıkartyo :) uyku yok sanırım bu gece bize /) varmi uyanık olanlar bizden başka
Slm emzirip koydum yerine benimkini simdi uyuyor ama ben aliskanliktan bakiyim dedim size.
Benimki gece uyumasa bile aglamadigi,ac olmadigi surece besiginde ve bir zaman sonra dalip gidiyor.bende uyuyorum.
Gece uykusuna alistirmak isteyenler icin tavsiyelerim var dikkate alan olursa;
-hicbir zaman odanin isigini acmayin.girisin veya gece lambasinin isigiyla uyuyun ve emzirme, alt degismeyi de bu isikla yapin.
-bebekle konumamaya calisin gerekmedikce.konusursaniz da kisik sesle olsun.
-her ses cikardiginda tasimayin.yaninda durup elini tutun ya da basini oksayin cook yavas sekilde.
-gazi varsa besiginde yan cevirin ve sirtini sivazlayin sessizce.ise yaramiyorsa kucakta yardimci olun sessizce ve los isikta.
-bebek sallamaya alismissa sallama hizini yavaslatin.bir sure sonra durarakta uyur ve bir bakmissiniz yatagina koyup birakinca bile uyumus.
-gunduz bile tasirken severken emzirirken bebegi sallamayin.sallayani azarlayin.
Ben bu sekilde yapiyorum.gece ve gunduz bir ihtiyaci yoksa uyanikta olsa yerinde duruyor.uykusu varsa uyuyup uyaniyor.
Bazen uzuluyorum cok sevemiyorum.
Abisi cok kiskanc.emzirdigimi bile gorse atluyor ustumuze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…