2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 10 yasindaki oglum hafiften kiskaniyor mu ne.. bugun farkettim ki benim kizimla hic resmim yok, hep kizi tek çekmişim. Selfie yapayim dedim kucagimdayken, bi tane cekmistim ve hic ogluma seslenmek aklima gelmedi. Oglum hani ben yokum ben de gelecem dediginde onu dahil etmediğim icin kendime cok kizdim herseyine dahil etmeye calisiyorum ama artik buyumus kiskanmaz seklinde bilincaltima yerlestirmisim diye unutabilmisim demekki. Kizima oglumun esyalarini kullanıyordum. Bir tek ana kucagimiz ise yaramadi, ben de yenisini aldim. Bi baktim "bu benimkinden guzel ama eminim ben de benimkinde akilli duruyordum" demez mi.. ben şok.. icim sizladi. Icten ice kiskanma var ama oyle sahipleniyor oyle seviyor ki hic aklima gelmezdi.

İki gündür benimki de öyle gündüz 2 saat falan uyumuştur. Memede uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor, uuusun diye sık sık emziriyorum bende çok uykusuzum çok yorgunum napıcam bilmiyorum annem yanımda olmasa yemek yapacak vakit de yok

Selam bayanlar
Hepinize iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkurler
Alıntı yapamadım

Kızım 4055 gram
53 cm doğdu
Henüz sütüm yok gelmesini bekliyoruz mama meme savaş halindeyiz
Kolay gelsin. Manayı kaşıkla ver derim.biberona alışmasın, şırıngada olabilir.Ben yaptım hata sen yapma

Sürekli emmek istemeleri insanı çok zorluyor belirli saatlerde kalkıp emse iyide hep böyle mi olucak eve döndüğümde yandım o zaman

Kesinlikle sana katiliyorum benide ilk hafta cok yipratti unv doktoru artik ona gitmek istemiyorum saglam bebegede goturcem ordada ayni tepkileri alirsam saglik ocagindan devam etcem yoksa her ay ben o strese giremem yok kilo aldimi yok uzamadimi mama ver mama ver diyen doktoru

Canim ben varım emziriyirum arada sağıyorum sütüm artsın diye takviye de ypiuorim kilo alimimiz biraz az
CNim benimki cok nadir gogsumu emiyor surekli sagiyordum dun gece sagmadim sabah emdi 20 dakika kadar simdide sagmadim nasil yapsam acaba sagmayip beklesem mi yoksa biriji mi sagsam emmezse mama vermek istemiyorum cunku

Aynen bende sağlık ocağında Takip ettirmeyi düşünüyorum herkes mama derdinde, haliyle
Lahusayiz moralimiz bozuluyor ve ne kadr tecrübeli olsamda yine strese giriyormuş insan onu Anladım
Benim bebeğim 2945 doğdu 2700 düştü haliyle küçük ve emme refleksi vardı ama yoruluyor sonuçta zamanla daha güzel emmeye başlıcaktir ama doktorlar her bebeği ayni kefeye koyup ayni gelişimi bekliyirlAr
1 hafta sık emzirip sağımla takviye edicem bakalim ne olacak ama mama vermeyi düşünmüyorum şimdilik

CNim benimki cok nadir gogsumu emiyor surekli sagiyordum dun gece sagmadim sabah emdi 20 dakika kadar simdide sagmadim nasil yapsam acaba sagmayip beklesem mi yoksa biriji mi sagsam emmezse mama vermek istemiyorum cunku

Canim ben sık emzirmeye çalışıyorum ve günde 2-3 kez sağım yApiyorum baştan beri sütun artmasını istiyorsan emzirme sonrası sagabilirsin yada takviye olarak verebilirsin sagidin sutunu. Ama sadece sagmkla olmaz tabi daha çok emzir ki emme refleksi otursun alışsın, emme sonrası miktara takılmadan sağ 15 dk mesela arada durur sonra tekrar Sut akışı olur.
Uyarmak önemli olan memusleri

Yemeyen var mıdır ki :) internetten neye baksam gaz yapıyor.
Bende herseyi yiyorum eskiden annem.ne bulursak.onu yerdik omu bumu demezdik.haa bakliyata biraz dikkat et kimyon kullan gerisi onemli degil onemli olan senin kendini usutmemen diyor annem ki bu gercekten dogru

Canim senin ki gene iyi dogmus benim oglan 2490 dogdu 2390 dustu sutum var cok sukur ama bir haftada 100 gram aldi diye bana mama aldirdilar ama okadar moralim bozulduki birde beni dinlemedigini fark ettim diyorum ki benim cocugum kucuk dogdu hemen 3500 falan olamaz diyorum kadin hic umrunda degil sinirda kilosu sinirda saglik ocagina gittim bu pazartesi bir ay asisi icin 25 gunde 800 gram almis gayet iyi diyorlar goruntusune bakipta zayif demedi zaten zayif dogdunu biliyor bana tek dedigi bol bol emzir bu aylar cok kilo alir sunu diger hemsire doktorlarda yapsa ne olur yapanlara lafim yok. O yuzden hic moralini bozma cani icindemi oylede boylede buyur

Allah hastalık vermesin kimseye ama hastalık harici boy kilo takibi için özele götürmeyi düşünmüyorum
Takibini sağlık ocağındaki doktor ve ebe ile takip etmeyi düşünüyorum
Kızımı da o şekilde büyüttüm memnun da kaldım

Verme canim bebegin o kadarda alt sinirda degil bizim dr birak az kilo alsin lutfen mama verme dedi 2 gun verdim cocuk kaka yapamaz hale geldi bi baktim mamada icse hala istiyor menede emse hala istiyor kestim bende kaldiki ilk bebek degil ki sut var mi yok mu memelerimde mi sorun var demek icin sen bol bol emzir olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…