2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

18 gunluk daha yeni yeni emmeye basladi beni biberonu unutmasini istiyorum uzun sure emmezse sagiyim biraz dedigin gibi

18 gunluk daha yeni yeni emmeye basladi beni biberonu unutmasini istiyorum uzun sure emmezse sagiyim biraz dedigin gibi
Aman kizlar bebisler anliuor memeyle biberon farkini benim buyuk oglan bildiginiz birakti beni 3. Ayinda o yuzden bu bebegime vermemek icin cok direndin goguslerim yara bere icinde ama yinede emziriyorum o biberon derdine dusmemek icin

Yavrum benim kıyamam :) anne ben de çocuğum demiş aklınca

Aynisini dun bende yasadim bebegin resmini cekeyin dedim oglum anne beni mi cekiyosun dedi ayy o kadar uzuldum ki bide benimki bugun daha 3 yasinda her dedigini yapiyoruz yaramazin kiskanmasin aman bebege kotu bisey yapmasin diye oda seviyor sahipleniyor ama ben bebegi sesli severken soyle bi manli bakiyor bana cok uzuluyorum

Kızlar benim oğlan çok emiyor goguslerimde süt kalmıyor artık ya doyuyor kusuyor yine emiyor bugün yerimden kalkamadım onu emzirmekten aha şimdi beşikte yine debeleniyor uyandı
Benimki de 1-2 gündür böyleydi bugun memeler şiş uyandim. Seninki de sütü artırmak icin yapıyor olabilir

Bende herseyi yiyorum eskiden annem.ne bulursak.onu yerdik omu bumu demezdik.haa bakliyata biraz dikkat et kimyon kullan gerisi onemli degil onemli olan senin kendini usutmemen diyor annem ki bu gercekten dogru
Evde yarı çıplak geziyorum dur şu üşütme işine de el atayım annem de 20 gün uyardı ama adaptasyon süreci ve sıcak havalardan terlemekten üşüdüğümü anlamadım

Emzirmekten mi oldun canim
Uzun süre emmek istiyor ve gaz derdimiz çoktu dün baya gaz Çıkarma için uğraştım. Bir de ben çok uzun zamandır hep sporla yaşadım mutlaka bir uğraşım oluyordu en azından ta ki riskli gebeliğe kadar. Şimdi de beredeyse hiç hareket etmiyorum bu da etkiliyor tabi

Tecrubeli anneler benim sipa 2 gundur emdikten sonra yatagina kouinca sanki genzine kacmis gibi bogazi giciklaniyor ama emerken falan sut kacmiyor bogazina bilen var mi nedendir

Hareketsizlikden olur canim benim en azindan arada yuruyuse cik. Ya ben bi turlu tahat emziremiyorum bebegin altina yastik koyuyorum bacagimin altinada koyuyorum ama yinede bebegin uzerine egilerek emziriyorum benimde o yuzden sirtim belim tutuluyor bu bebekler bizi sakat edecek az kaldi

Tecrubeli anneler benim sipa 2 gundur emdikten sonra yatagina kouinca sanki genzine kacmis gibi bogazi giciklaniyor ama emerken falan sut kacmiyor bogazina bilen var mi nedendir
Tecrübeli değilim ama :) reflü oluyor kuzucuk daha yemek borularına geri kaçmayı engelleyen kapak tam gelişmediği için . Emzirdikten sonra hemen yatırmasan belki biraz rahat eder

Benimki de su gibi canım bide çok birinden emerken oburunden akanlar hiç leke falan bırakmıyor kuruyunca... benimkininde iyi şükür 2800 doğdu 4 buçuk kilo olmuş 27 günlük olduk bugün )
masallah benimki 3465 dogdu, 1aylikken 4095 olmus - nedir bu isin sirri? sutum de cok ama fazla kilo aldiramadik.

Ben doğumdan sonra malesef gene sigaraya başladım her sabah kahve sigara keyfi yapıyorum bi sorun olmadı canım iç bence canın istiyorsa
Hamileyken tek yük bir iki nefes kaçamak yapıyordum. Doğurunca bıçak gibi kestim bende. Beynimde bitmedi ama yaaa hele akşam krizlere giriyor ya benim oğlan bende nikotin krizlerine giriyorum. Hatta içilebiliyor olsa alkolik bile olabilirim ama kıyamıyorum içmiyorum sigara kızzz içme sende...

İçmedimmi sinir yapıyor bende canım ya çekilmez bir insan haline geliyorum sinirli bir anne olarak oğlumu büyütmek istemiyorum. Keşke hamileliğimdeki o tiskinme gene gelsede içmesem

Neredeyse her gün ya da 2 günde 1 bebeğin haline göre çıkıyorum canım yürüyüşe yarım saat ama kesmiyor :) ben de bir sürü yastıkla emziriyorum sözde dikkat ediyorum oturuşuma ama bir süre sonra bir bakmışım kamburum çıkmış

İçmedimmi sinir yapıyor bende canım ya çekilmez bir insan haline geliyorum sinirli bir anne olarak oğlumu büyütmek istemiyorum. Keşke hamileliğimdeki o tiskinme gene gelsede içmesem
Eğer içmeme isteğin varsa tedavi ile bırakabilirsin ,orada nasıldır bilmiyorum ama burada sigara bırakma poliklinikleri var göğüs hastalıkları ilgileniyor genelde. Küçük bir ilaç tedavisi ile bile bırakabilirsin ama dediğim gibi senin istemem lazım

Emzirme yastığı kullanıyorum koltukta oturup emziriyorum kendimi bükmeme gerek kalmıyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…