2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evde yarı çıplak geziyorum dur şu üşütme işine de el atayım annem de 20 gün uyardı ama adaptasyon süreci ve sıcak havalardan terlemekten üşüdüğümü anlamadım
Aslinda usunuyor fark edilmiyor ben yelek havlu corapla gezdim bu ayagim alerji gibi sisti o yuzden corap giymiyorum gazini zor cikartiyor usutmusum demekki

Herşey beyinde bitiyor beynime tükürim:))

Babam da heo birakmak ister ama birakamazdi. 30 yil sonra doktor desteğiyle birakti, belirli seyleri dusunmesini yapmasini filan odev olarak veriyordu doktor.

Emzirme yastığı kullanıyorum koltukta oturup emziriyorum kendimi bükmeme gerek kalmıyor tavsiye ederim
ben de boyle yapiyorum, cok farketti ilk iki hafta yatakta normal yastiklarla emzirirken omuz boyun bas ense agrisi yapiyordu hep. tabi bi de kendini kasmamak gerekiyor, memeyi vermeden once 1-2 nefes rahatlama ise yarar.

Kızlar Fox tvde bebeklerle ilgili konuşuluyo izleyin

Ahh ahh bende arada kaciriyorum hamileligim boyunca as erdim resmen ama simdi arada bir iki nefes aliyorum cok uzuluyorum gelisimini etkiler diyede korkuyorum karmasik duygulardayim belki lohusaliktandir diyorum
Hamilelikte ben çok fena tiskindim nefret ettim resmen şimdi neden böyle oldu aşerdim krizler geldi resmen

ben de boyle yapiyorum, cok farketti ilk iki hafta yatakta normal yastiklarla emzirirken omuz boyun bas ense agrisi yapiyordu hep. tabi bi de kendini kasmamak gerekiyor, memeyi vermeden once 1-2 nefes rahatlama ise yarar.
Normal yastıklarla emzirme yastığı arasında çok fark var ben çok rahat ettim

Aman kizlar bebisler anliuor memeyle biberon farkini benim buyuk oglan bildiginiz birakti beni 3. Ayinda o yuzden bu bebegime vermemek icin cok direndin goguslerim yara bere icinde ama yinede emziriyorum o biberon derdine dusmemek icin
Oyle bir agliyor direniyor ki biberon icin insallah unutur da gogsumu emer buguj 2 kez emdi bakalim insallah devami gelir

Biberon a alistigi icin gogsumu almiyor ne kadar ugrassam da aglaya aglaya kesinlikle almadi gogsumu az geliyor diye sinirleniyor simdide sagmayim emsin diye gogsumu dolu tutmaya calisiyorum emmezse de mama vermeye gonlum elvermiyo ne yapacagimi sasirdim siz nasil bi duzen oturtturdunuz

Oyle bir agliyor direniyor ki biberon icin insallah unutur da gogsumu emer buguj 2 kez emdi bakalim insallah devami gelir
Aman canim uyurken.almiyir mu gogsunu oylece alisip gider belki ben ne yaptiysam buyugu emziremedim sagaraktan verdim ancak oylede sutum azaldi zamnlada kesildi kimse yasasin istemiyorum inan bu durumu

Tecrübeli değilim ama :) reflü oluyor kuzucuk daha yemek borularına geri kaçmayı engelleyen kapak tam gelişmediği için . Emzirdikten sonra hemen yatırmasan belki biraz rahat eder
Bende oyle dusundum canim yinede biliyosun bak iyi oldu.seninde soylemen ben yatirmayyim en iyisi hemen

Ben gúnde 2 kere sagiyorum onuda gece veriyorum emziriyorum genelde

Kızlar spiral taktıran var mı ben yarın kontrolde taktiracagim aciyor muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…