2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnim yavru kuşun agzindan kopuk gibu tüküruk var normalmi ? Bide uyurkn ses çıkartiyor hni bizim boğazimk gıcık tutar da ses ciksr ya onun gibi.. bide dun uyansin die ayajakrini ıslattim sanirsam usuttu arada oksuruyor

Sen tiryakiymissin. Benim ortama gore degisiyordu. Meret oyle birsey ki yaninda icen varsa icirtiyor. 2 gunde 1 paket gidiyordu benim genelde. Sonra bicak gibi kestim
Bende hamilelikte bıçak gibi kesmiştim ne güzel

D Doga27 benim yaramazda seninki gibi ya surekli emeyim.modunda ama cok emince de kusuyor emmezse uyumuyor kafayi yicem
Aynen benim oğlan da öyle ben daha bir haftada yoruldum ya bu kadar emmek olmaz
Annem diyor eve gidince sen yandın tek başına bu böyle gece gündüz emerse bırak isi gücü tuvalete bile gidemezsin diyor gerçekten şimdi annemdeyim diye rahatım yoruldugumda annem alıyor lavaboya falan giderken annem kardeşim falan başında duruyor gece annem ilgilendi ben biraz uyuyup dinleneyim diye

Olabilir canım senin kuzu üşüttümü uyku düzeni nasıl bugün? Çocuğu uyandırmadın deilmi
Atesi fln yok ama ara ara oksuruyor. Sabah 5 bcukds kalkti geve 1 bucukds uyudu bnde bi kalktm saati gordum sok oldum. Ellemicem bugun bakayim suan sıkıntı yok... Vucut isisi normsl usutse atesi olurdu değil mi.

Atesi fln yok ama ara ara oksuruyor. Sabah 5 bcukds kalkti geve 1 bucukds uyudu bnde bi kalktm saati gordum sok oldum. Ellemicem bugun bakayim suan sıkıntı yok... Vucut isisi normsl usutse atesi olurdu değil mi.
Bizimkide oksuruyor hapsuruyor genzini temizliyor normal eger atesi yoksa

Canim bende vardi bebisten once normal mi dogum yapmistin sen
Ben normal yaptım doğumları ve spiral önerdi doktor. Nasıl oluyor cidden? Taktırdıktan sonra normal hayatımıza dönüyor muyuz? Rahatsızlanacak mıyız işlem sonrası? Bir de kazaya kurban gitme ihtimalimiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…