• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb seninle aynı tarihteyiz anladığım kadarıyla dün gittim ilkkez dra hem bebiş hemde kalp atışı vardı genellikle 7. Haftada başlıyor zaten meraklanma duyacağına eminim

inşaallah canım, bende 2 kese gözüktü bir de onun durumunu öğreneceğim inşaallah bakalım

Himm hemen anlatiyorum nasip olursa 2. Cocugum olacak ilk hamileligim sonrasinda 4 sene sonra tekrar bebek.dusunduk bu 2 yillil surecte 2 kimyasal gebelik gecirdim sonrasinda bu bebisime hamile kaldim.hersey guzel derken 6.haftada kanamam oldu hemen kostuk acile igne vuruldum progestan basladim 1 hafta rapor verdi kalkmadan yattim sonra gittigimde kalp atislarini duyduk kuzumun ama rahimde kanama alani var dedi dusuk tehlikesi devam dedi pftogestana devam ediyorim calismayada devam ediyorim 16 sinda kontrolum mide bulantilarim var su icemiyorum ay aklima bunlar geldi :anneadayı::halay::halay:

maşallah Kemalettin Tuğcu romanı tadında bir trajedi ya :KK35:
yani senin için benim içimden erkek geçiyor ama ilki de erkek sen kız mı istiyorsun mutlu edemedik mi acaba :KK19:

inşaallah canım, bende 2 kese gözüktü bir de onun durumunu öğreneceğim inşaallah bakalım
Ne zaman gidiceksin canım sen bende özledim Bebeğimi çok gitmek istiyorum ama ultrason gitmekte sık sık zararlı diye tutuyorum kendini ama yola çıkmadan gidicem artık:)

Ne zaman gidiceksin canım sen bende özledim Bebeğimi çok gitmek istiyorum ama ultrason gitmekte sık sık zararlı diye tutuyorum kendini ama yola çıkmadan gidicem artık:)

ben cumartesi günü gideceğim inşaallah doktor bugün çağırmıştı ama önce doktora sonra işe gelmek zor oluyor o yüzden cumartesiye aldım inşaallah hayırlı haberlerle döneriz hepimiz.
ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yok diyorlar ama Avrupa'da toplamda 3 kere giriyorlarmış bence kesin vardır bir bildikleri biz de sık sık girmeyelim

ben cumartesi günü gideceğim inşaallah doktor bugün çağırmıştı ama önce doktora sonra işe gelmek zor oluyor o yüzden cumartesiye aldım inşaallah hayırlı haberlerle döneriz hepimiz.
ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yok diyorlar ama Avrupa'da toplamda 3 kere giriyorlarmış bence kesin vardır bir bildikleri biz de sık sık girmeyelim
Evet canım haklısın ben şimdi burda girsem Türkiye gelicem orda ikili tarama detaylı ultrason için tekrar giricem ama Burdada girmesen yola çıkınca biraz araba yolculuğu yapacağız 3 5 saat kadar sonrada uçak yolculuğu çıkmadan yola görüşeyim diyorum bir sıkıntı varsa en azından direk uçak la giderim

Bu arada aklima gelmisken belki dr soylemistir kesede yada kese etrafina kanam gorulen arkadaslar kanamanız olacak hic olmadiysa paniklemeyin o gözüken kanama alani ilacla kaybolmaz er gec atacak kendini disari sonrada temiz gunler baslayacak benim uc dort gundur bitti şükür. Kanama var diye olumsuz dusunup hemen paniklemeyin sakin.
Canım benim kanama alanı var 6 haftalıkken 3 günlük kanama oldu sonra bir daha kanama olmadı ama kanama alanı gözüküyodu 1 hafta önce doktor belki rahim kendi içine çeker onu dedi ama kontrole daha çok var 2 hafta sonra bakalım sağlıklı haberler alırım inşallaj
maşallah Kemalettin Tuğcu romanı tadında bir trajedi ya :KK35:
yani senin için benim içimden erkek geçiyor ama ilki de erkek sen kız mı istiyorsun mutlu edemedik mi acaba :KK19:
:) kız erkek sağlıklı olsun da kız olsun diye eşim hariç ailedeki herkes istiyo çünkü bütün yeğenlerim erkek :) ailede hiç kız torun yok benim gönlümden özellikle kız yada erkek geçmiyor rabbim sağlıkla hayırlısını versin inşallaah canım benim

Evet canım haklısın ben şimdi burda girsem Türkiye gelicem orda ikili tarama detaylı ultrason için tekrar giricem ama Burdada girmesen yola çıkınca biraz araba yolculuğu yapacağız 3 5 saat kadar sonrada uçak yolculuğu çıkmadan yola görüşeyim diyorum bir sıkıntı varsa en azından direk uçak la giderim

bence de doğru düşünmüşsün canım inşaallah hiç bir problem yoktur sağlıkla gelirsin :anne::spor:

Kizlar sukurler olsun bebegimi gordum gorunce aglamaya basladim dedim kalbi atiyor mu doktor da kalbini birak baksana elini kolunu oynatiyor dedi masaAllah .Rabbim kimseyi boyle seylerle imtihan etmesin annelik ne zormus .gogus hassasiyeti gecebilirmis.doktor bulantin varsa korkma dedi.Normalde gogus hassasiyetiyle bulanti ayni anda gecermis ama senin biraz daha bulantin surecek gibi duruyor dedi.Bir mujde bekleyen herkes guzel.haberlere kavussun buradaki herkes saglikla bebeklerini kucagina alsin insaAllah

Kizlar sukurler olsun bebegimi gordum gorunce aglamaya basladim dedim kalbi atiyor mu doktor da kalbini birak baksana elini kolunu oynatiyor dedi masaAllah .Rabbim kimseyi boyle seylerle imtihan etmesin annelik ne zormus .gogus hassasiyeti gecebilirmis.doktor bulantin varsa korkma dedi.Normalde gogus hassasiyetiyle bulanti ayni anda gecermis ama senin biraz daha bulantin surecek gibi duruyor dedi.Bir mujde bekleyen herkes guzel.haberlere kavussun buradaki herkes saglikla bebeklerini kucagina alsin insaAllah
çok sevindim adınıza hayrlısıyla bizlerede nasip olsun inşallah

Ay maşallah canm benim çok sevindim:emir_bebek: :KK200:
Amin amin inşallah canım :nazar:

Back
X