esimle konuştuk kuzum,o gun gelen kadin bize bu evi zamaninda kiralayan adamin annesiymis.daha diğer oglunun evlenmesine 7 8 ay varmis.bizi simdiden cikartmak istemiş kadin bir an once oglunu evlendirmek icin.adama dedik daha onceden haber verseydiniz falan filan diye.adam dedi ki annemin canı tez dir biraz.daha düğünün olmasına neredeyse bi sene varken gelmis soylemis kuaura bakmayin dedi.öyle bi durum oldugunda ben size 2 ay oncesinden haber ederim zaten mağdur olmazsiniz falan dedi.cok şükür simdilik kurtulduk şu dertten.zaten dogumdan sonra cocugum birazcik toparlansin cikarim evden.gunlerim stresle gecti.esimde gidiyo yarindan sonra.annemi getirtecegim
aynen kuzum valla benim şansım hep boyle,birde geldi mi hersey ust uste geliyor ya,o beni öldürüyor iste.şükürler olsun suan için tasinma işinden kurtulduk sayilir.konuştuk ettik ev sahipleriyle.bir tek esim gidecek ona sıkılıyor canim.vardr bunda da bi hayır ne bilim
Allaha şükür canomm benlik hersey yolunda.esim gidecek ona canim sikiliyor sadece o kadar.bugun kontrol vardı.Allaha sukur bebegimi gördüm.27 sinde dogum var insallah Hayirlisiyla ❤❤