2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün tam 1 aylık olduk canım. Çok sever çok kalır memede. Bırak 24 saat takılsın orada. Büyüdükçe emmek mi istemiyor süt mü yetmiyor dedim. Bilemiyorsunki işte. Çok bunaldım birde. Şimdi salinleşti. Uzandım yanlamasına yatıyoruz emiyor uyuyor.

Ben emdikçe bitiyor gibi düşünüyorum. Hazne var içtikçe tükeniyormus gibi sanki. İnş canım artar zamanla

Kızlar benim minik memedeyken huysuzlanıyor tepiniyor ağlıyor. Yapmazdı böyle şeuler. Büyüdükçe sütüm mü yetmiyor acaba? Nasıl emzirme kampı yapayım ben şimdi mama yapsam susacak
Benimki de öyle yapıyor ama benim sütum var belki seninki de sütle alakali degildir.. ben henüz anlamadım neden ama sağ tarifi çok güzel sessiz sakin emiyo ama sola geçtkmi cebellesiyoruz.. iki emiyo bırakıyor ben tekrar veriyorum bide ucla emzirdigim için ucta biriken sütler üstümüze başımıza dökülüyor ikimizde süt kan ter içinde kaliyoz... çok fena halimiz ; (

Eki Görüntüle 2187319 Kızlar bundan kullanan var mı aranızda?? Yada ürünle ilgili fikri olan??
Bu ürünü bilmiyorum ama bende aldım bunlardan ama daha kullanmaya başlamadım kilo sınırı vardı daha yeni yakaladık o kiloyu... aslında büyük rahatlik çünkü benim oğlus kucağa alıştı yatağına koyduktan beş dk sonra uyanıyor.. elim kolum bağlı hiç bişey yapamıyorum bunlara güveniyorum insallah kurtarıcı olur

Gözün aydın canım evladına kavuşuyorsun annenler içinde üzülme sen gidersin çok az 3 gün

Sen hangisinden aldın canım? Kilo sınırı kaç?

Kizlar benim bebegimin yuzu isilik oldu dr oyle diyor ama baska dr ada goturecegim varmi tavsiyenizEki Görüntüle 2187314
Canım çok fazla kat kat giydirme bebeğini ve sütünden sür. Emerken çok mu terledi yüzü? Sıcaktan oluyor genelde. Termometre al istersen oda sıcaklıgı 25-30 dereceyse ben sadece zibinla durduruyorum o şekilde de uyutuyorum.

kızlar tirnagimiz kipkirmizi olmuş öbürune görede hafif sis gibi.. tırnağa falan dokunmadim ben kesmedim yani durup dururken niye batık gibi olmuski.. ne yapsam bilemedim bi fikri olan varmi???

Eşin temelli gelmemişmiydi canım senin durumunda çok zor ya hamileliğini tek başına yaşadın herşeyi tek başına yaptın helal olsun valla

Erkek anneleriiiiii :) bundan kullanan var mıı? Adı pipi ped miş benim oğlan benim üstüme değil ama kendi kafasina fışkırtıyor genelde. Almayı düşünüyorum

Eklentiler

• _20180908_205514.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 85
Benim kızkardesimde şeker olmamasına rağmen kızı 4200 sezeryanla doğdu iri bir bebekti ve şimdi 5 yaşında yaşıtlarına göre daha büyük görünüyor uzun boylu. Senin cimcimede öyledir aklına kötü şeyler getirme

Maşallah güzel büyümüş

Bizim 46 gün hala aynıyız canım kopamıyoruz duşu bırak Yemeği zor yiyorum belki düzelir. Daha yeni yatağına koyabildim gün boyu göğüsteydi emmesede elleriyle tutup öyle uyudu

kızlar tirnagimiz kipkirmizi olmuş öbürune görede hafif sis gibi.. tırnağa falan dokunmadim ben kesmedim yani durup dururken niye batık gibi olmuski.. ne yapsam bilemedim bi fikri olan varmi???Eki Görüntüle 2187337
Bugün doktor tırnaklarına yağ sür yoksa batık olabilir dedi. Çok kuru kuru mu tırnakları normalde. Benimkinin ayaklar öyle. Sen bunun için bir doktora götür bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…