2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bahsettigin seylerin hepsi yasayarak bebekle beraber ogreniliyor zaten hicbiri eksiklik degil. İlk on gun zaten cogu bebek anca dogum kilosunu yakalayabiliyor. 600gr az degil hersey duzene oturmustur bu ay daha iyi besler onu annesi nasilsa :)

Oh maşallah çok sevindim sizin için :)

Sanki kendimi gördüm :)

Biz bugün ilk avm deneyimini yaşadık. 2 haftadır uyutup bebek arabasıyla mahallede gezdiriyordum ama uyandığı anda eve dönüyorduk. Bir keresinde uzak bir yerde uyandı ben de mecburen parkta emzirdim. Onun cesaretiyle uyanırsa emziririm diyerek arabayla 20 dakika mesafede bir yere gittik. Aslında birilerinden kapıp hasta olur mu daha erken mi diye çekindik ama kalabalık değildi. Arabasında uyudu biz alışveriş yaptık, arada uyandı ama uykuyu daldı hemen. Eve gelince emzirdim tekrar uyudu hem de yatağında, bi anda kendimi bos evde serbest buldum ne yapacağımı şaşırdım :) kisisel bakim ve banyo yaptim. simdi de o uyanana kadar uyucam biraz. Arabayla gezmek gerçekten işe yarıyor.

Kizlar benim bebegimin yuzu isilik oldu dr oyle diyor ama baska dr ada goturecegim varmi tavsiyeniz

Kızlar benim minik memedeyken huysuzlanıyor tepiniyor ağlıyor. Yapmazdı böyle şeuler. Büyüdükçe sütüm mü yetmiyor acaba? Nasıl emzirme kampı yapayım ben şimdi mama yapsam susacak

Aynı beeen :)

Kızlar benim minik memedeyken huysuzlanıyor tepiniyor ağlıyor. Yapmazdı böyle şeuler. Büyüdükçe sütüm mü yetmiyor acaba? Nasıl emzirme kampı yapayım ben şimdi mama yapsam susacak
Sutumle ilgili suphem yok ama benimkide yapiyor hemen sutum yok diye dusunmeyin. Kaldiriyorum memeden biraz lafliyoruz biraz sirtini sivazliyorum yine yatiriyorum memeye. Buyudukce sutte o aranda artacak arz talep meselesi sonuçta.

Sutumle ilgili suphem yok ama benimkide yapiyor hemen sutum yok diye dusunmeyin. Kaldiriyorum memeden biraz lafliyoruz biraz sirtini sivazliyorum yine yatiriyorum memeye. Buyudukce sutte o aranda artacak arz talep meselesi sonuçta.
Süt artarmı o oaranda. Sinirlerim bozuldu iyice.direttim vermedim mama. Aç olduğu içinmi böyle yapıyor. Sen mama veriyormusun

Anne sûtúnún yúzde 87 suymuş zaten tv òyle dedi doktiryn biri buda annenin su icmeaiyle orantili oluyormus

Çok sevindim kuşum . Bugün doktora dedim ki çok gazlı sürekli kucak istiyor. E dedi al kucağına niye yaptın çocuğu sevmek için yapmadın mı? Moral oldu bana. Çok ağlıyor ama dedim. Benim kızımda öyleydi. 2 2.5 ay daha sürer dedi. Derdimiz gaz olsun napalım. Allah sağlık versin de. Kehribarı aldım. Yarın gelecek. Kimyon içiyor musun sen? Biraz iyi geldi sanki o bize

Süt artarmı o oaranda. Sinirlerim bozuldu iyice.direttim vermedim mama. Aç olduğu içinmi böyle yapıyor. Sen mama veriyormusun
Tabiki artar ben nasil iki cocuk emzirebiliyorum? Ne kadar emerse o kadar sut gelecek buyudukce emmesi hizlanacak 2 dk da alacagini alacak suan emdiginden fazla emerek ve surekli memelerdeki sut yenilenecek. Ben hic mama vermedim. En ufak birseyde sut kaygisi yasamayin ne olur sutunuz memenizde emzirin gitsin.

Benimde o civarlarda çıkıyordu canım 39 haftalık gittiğimde 3200 demişti 39+5 de doğum yaptım 3450 doğdu ultrasonda yanılma payı oluyor

Kaç günlük oldu kuşum. 3 haftalık filandı Deniz arel zaten uzun uzadıya emen bir bebek değil bir memede maksimum 8 dk kalır, bağırıyordu memede. Tepiniyordu. Ben panik noluyor diye. Önce süt dedim. Şartlanmışız ya. Bir gün farkettim ki gaz çıkarıyor. Memeyi 3 dk emiyor sonra her yerimi tırmalaya tırmalaya meme ile kavga ede ede gaz çıkarıyor kaka yapıyor. Arada rahatlayıp memeye dönüyor. Bazen ayağa kalkıyorum ancak öyle alıyor. Sütüm ile zerre alakası yokmuş konunun ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…