2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün doktor tırnaklarına yağ sür yoksa batık olabilir dedi. Çok kuru kuru mu tırnakları normalde. Benimkinin ayaklar öyle. Sen bunun için bir doktora götür bence cnm
Tamda hafta sonuna denk geldi yağ falan sürmedim hiç kendi kendine uzarken batık mi olduki hiç Kıyamam azıcık bastırdım tepki veriyormu diye bişey yapmadı acisa çekerdi demekki açımiyor diye düşündüm ama

Ay sorma perişan oluyoruz su sıralar ama topikteki tüm anneler öyle sanırım. Zormus valla annelik

Nerden aldın canım. Kaç kilo sartı var

Acımıyor aglamıyorsa dert etme be canım. Batık acısı fenadır. Acıtır yani. Krem sür yumusasın bari

Aynen benimkide öyle benimki hatta emzirme dışında kaka yaptığını hiç farketmedim emiyor sona doğru kaka gaz ne varsa kucağıma bırakıyor bende süt Yok sinirleniyor sanıyordum hep :)

Walla canim aynisi benim kiz da yapiyor ve benim tecrubem bunun neden oldugunu anlamiyor. Gazdan diye tahmin ediyorum bazen de sinirden. Allah yardım etsin ama benim ki gibi huysuzsa isimiz cok

Ya merkez sicak annemlerde anlayamiyorum bir cok sicak bir cok soguk korkuyorum hasta olur diye emerken terlemiyorda sut gelmediginde cok sinirleniyor

Ama her zaman yapmiyor ki, bazen sindirip bazen sindirmiyor da diyemeyiz. Gun icinde 2 3 kriz yasiyoruz boyle, onun haricinde emiyor.

Ohhhh masallah masallah. Allah daha da artirsin sutunu, bebos daha cok faydalansin sutunden. Boyunu nasil oyle küsuratlı olcebildiler canim

Benimki usg ye gore 300 gr fazla dogdu. Her zaman az olacak diye bir kaide yok CocoChanelmademoiselle

Kızlar benim minik memedeyken huysuzlanıyor tepiniyor ağlıyor. Yapmazdı böyle şeuler. Büyüdükçe sütüm mü yetmiyor acaba? Nasıl emzirme kampı yapayım ben şimdi mama yapsam susacak
Sutle alakasi olmayabilir huysuzlugunun canim. Donem donem sebepsiz aglamalari da olacak. Huy degismeleri cok olacak.. sütünden endise etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…