2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki usg ye gore 300 gr fazla dogdu. Her zaman az olacak diye bir kaide yok @CocoChanelmademoiselle
Etrafımda kim doğum yaptıysa eksik doğdu burda birçok arkadaşında öyle oldu çoğunluk öyle olunca eksik çıkma ihtimali üstünde duruluyor. Ben öyle öyle bir kaide var demedim şahit olduğum çoğunluğa göre konuştum..

Uyumamak da direnen bir kızım var, dün geceyi de sıfır uyku ile geçirdik, annem iki saat yanına aldı da okadar uyuyabildim. Memede uyuyor yerine koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor napacağımı şaşırdım, gözlerimden uyku akıyor. Hiçbir sıkıntısı da yok neden böyle yapıyor anlamıyorum

Ya bu kimyonu herkes soyluyor.. ben de yemekte sevdigim baharatın cayini dusunemiyorum diye hic icmek istemedim. Gecen hastanede emzirme odasinda Nehir den 9 gun buyuk bir bebek vardi. Masallah subhanallah nasil sakin bir bebekti. Benimki onun yaninda azman gibiydi, memeyle kavga ediyor agliyor altini degisirken sinirleniyor. O boyle pamuk gibiydi ya.. dedim gazi var mi, bilmem yok herhalde dedi annesi. Yani dedim gazi olsaydi bilirdin merak etme. Kimyon kullaniyorum hic gazi olmadi dedi. Kendisi mi kullaniyor bebege mi veriyor o kismi Nehir in aglamasi yuzunden anlamadim.
Bugun de aktardan rezene aldirdim. Aman dedim yillarin rezenesi hem ONTK ya isvicrede bile onermislerse bir sey olmaz dedim. Aktar sıkı sıkı tembihlemiş sakin cocuga direk vermeyin diye. 2 cay kasigindan ne cikar ya
Bana kimyonlu bir karisim vermis bunu icsin demis. Bakalim etki edecek mi

kızlar tirnagimiz kipkirmizi olmuş öbürune görede hafif sis gibi.. tırnağa falan dokunmadim ben kesmedim yani durup dururken niye batık gibi olmuski.. ne yapsam bilemedim bi fikri olan varmi???Eki Görüntüle 2187337
Oglum dogdugunde her iki ayak bas parmaginin tirnagida tam cikmamisti ve cikarkende batti ucu iltihap topladi kizardi. Aile hekimi fito krem kullanmamizi soyledi iltihabi kurutmasi icinm tirnak uzadikcada batma gecer dedi. Birde firsat buldukca zeytinyag sürüp ovabilirsin daha rahat tirnagin cikmasini saglar.

Cok genel konusmussun da ben de kendimden aykiri ornek verdim

O gaz cikmak bilmiyor bacim yaaa deli olacam
Cikmadimi cikmiyor bagirsaktan alttan cikartmalari daha zor. Bildigin uzerime tirmaniyor sanci girince icim aciyor. İki gece cok kotu oldu sabaha kadar rezene fayda etti yan etkileri var densede sutu azaltma gibi o aciyi cekmesindense gunde asiriya kacmadan bir bardak iciyorum.

Cocuga verme canim cani kimyon ve rezeneyi karistirip bes dk demlenince ic. Kizimda oyle yaptim. Simdi tane kimyon alacagim yine aktardan ve onu icecegim yine.

Hadi ya bizimkide batık uzuyor sanırım hiç kiyamiyorum evde aquaphor iyileştirici krem vardı ondan surdum inşallah iyi gelir.. dokunmaya korkuyorum aslında ya acirsa diye ama tepki vermiyor allahtan masaj da yapayım...

Hadi ya bizimkide batık uzuyor sanırım hiç kiyamiyorum evde aquaphor iyileştirici krem vardı ondan surdum inşallah iyi gelir.. dokunmaya korkuyorum aslında ya acirsa diye ama tepki vermiyor allahtan masaj da yapayım...
Bizimkide vermiyordu ne zaman iltihap oldu o zaman cekmeye basladi ayagini dokununca. Simdiden al onlemini hemen atlarir insallah.

Sutle alakasi olmayabilir huysuzlugunun canim. Donem donem sebepsiz aglamalari da olacak. Huy degismeleri cok olacak.. sütünden endise etme sen
Herkes öyle dedi umarım öyledir canım ya. Üzüldüm öyle huysuzluk edince. Neyseki şimdi emdi uyudu. Değişiuor her gün huyları

İyi geceler kızlar herkes iyidir umarım Biz bugün 10 günlük olduk bol emişmeli, bol uykulu günler geçiriyoruz çok şükür. Birşey soracaktım.

Kızımın çamaşırlarını friendly sıvı deterjanla yıkıyorum, ama kaka lekelerini çıkarmadı fazla organik geldi heralde Bu kaka lekeleri için ne yapsam acaba?

Biz de geçen gün market alışverişine gidecektik ama gitmeden önce cayır cayır ağlıyordu. Gözümü kararttım belki araba iyi gelir diye çıktık ve daha arabaya biner binmez sustu sonra da mışıl mışıl uyudu dönüşte uyandı ben de arabada emzirdim eve gelince bir süre daha uyudu. Annesi gibi gezmeleri seviyor sanırım m

E Egepam humanin cayi mi kimyonlu rezene. Bak bizim burada nasil kullaniyoruz kimyonu anlatayim kimyonun cekilmemis tohumunu tavada biraz kavurup o sekilde cayini demliyorsun sen 1.2 bardak icebilirsin gunde 1.2 cay kasigida bebege verirsin

Yemeğini zor yiyorsun ya sütün eksilmiyor mu? Ben cok stres oluyorum
Yok canım çok şükür okadar düzensiz yememe rağmen sütüm azalmıyor maşallah ama yemek yediğimde aradaki farkı görebiliyorum çocuğun fazla sütü kusmasından ve emmesinden. Yanımda hep şişe su var ama su içmeninde faydası olabilir diye düşünüyorum. Hiç stres olma kafaya neyi takarsan başına geliyor bu stres çok fena birşey herşeyi etkiliyor

Aynen benimkide öyle benimki hatta emzirme dışında kaka yaptığını hiç farketmedim emiyor sona doğru kaka gaz ne varsa kucağıma bırakıyor bende süt Yok sinirleniyor sanıyordum hep :)
Kız yalancı sancın varmı hala ne günlerdi beee. Şimdi kakasıdır gazıdır konuşulması ne güzel birşey ya

Ben emdikçe bitiyor gibi düşünüyorum. Hazne var içtikçe tükeniyormus gibi sanki. İnş canım artar zamanla
Sabirsiz61 çok teşekkür ederim bu konuda senden çok şey öğrendim, gerçekten en önemli şey olumlu düşünmek hatta düşünmemekmiş. Asz önce sağım yaptım biter bitmez ufaklık uyandı. Eskiden yetmez mi diye endişe duyuyordum ama artık düşünmüyorum aldım emzirdim lık lık emdi doydu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…