2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim ben oğlumda hep onu kullandım Suan 4 yasında, bi sıkıntı yaşamadım çocuktan çocuğa değişir tabi oğlumda rahatlıkla ölçtüm koltuk Altından kimi çocuk istemez tabi o ayrı..
ben mesela önce raks marka uzaktan ölçer aldım hep yanılttı ve yanlış ölçüyordu çevremde de 3-4 kişiden biliyorum memnun değiller , belki senin dediğin Marka güzeldir bisey diyemem ona.

Canim

neyden kaşınıyorsun ? Bende de var ayni sorun
Ya canım sorma doğumdan çıktığımdan beri kaşınıyorum. Dr um doğum sonrası kullandığım antibiyotiktendir dedi alerji iğnesi ve cortizonlu iğne vurundum ama banamısın demedi. Hiç geçmedi yara oldu heryerim. Sadece bel altı bide kaşınıyor üst taraflarda yok. Sanıyorum epiduralden oldu. Dermatoloğa gidicem ama bulunduğum ilçede özel hastanelerde cildiye yok devlette de dr izinli. Bakalım pzt inşallah gelir dr da giderim. Dayanılcak gibi değil kanatıyprum bildipin

Canim seni oyle kolay çıkaramaz kiraci haklari var gidin bi avukata danışın yada burda bilen var mi
Kirasini odemeyeni bile ne kadar uğraşıyor ev sahipleri de çıkaramıyor mutlaka bi.sure var hatirlayamadim
esimle konuştuk kuzum,o gun gelen kadin bize bu evi zamaninda kiralayan adamin annesiymis.daha diğer oglunun evlenmesine 7 8 ay varmis.bizi simdiden cikartmak istemiş kadin bir an once oglunu evlendirmek icin.adama dedik daha onceden haber verseydiniz falan filan diye.adam dedi ki annemin canı tez dir biraz.daha düğünün olmasına neredeyse bi sene varken gelmis soylemis kuaura bakmayin dedi.öyle bi durum oldugunda ben size 2 ay oncesinden haber ederim zaten mağdur olmazsiniz falan dedi.cok şükür simdilik kurtulduk şu dertten.zaten dogumdan sonra cocugum birazcik toparlansin cikarim evden.gunlerim stresle gecti.esimde gidiyo yarindan sonra.annemi getirtecegim

Coco sende de ne şans var be kuzum hepsi üst üste gelmiş. Sıkma canını herşey olacağına varır. Bulunur bir hal çaresi
aynen kuzum valla benim şansım hep boyle,birde geldi mi hersey ust uste geliyor ya,o beni öldürüyor iste.şükürler olsun suan için tasinma işinden kurtulduk sayilir.konuştuk ettik ev sahipleriyle.bir tek esim gidecek ona sıkılıyor canim.vardr bunda da bi hayır ne bilim

Allaha şükür canomm benlik hersey yolunda.esim gidecek ona canim sikiliyor sadece o kadar.bugun kontrol vardı.Allaha sukur bebegimi gördüm.27 sinde dogum var insallah Hayirlisiyla ❤❤

Bu arada kizlar ates olcer icin hangisi daha uygun temassiz mi kulaktan olcen mi markada hangisi daha iyi acaba bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim
Canim ben uzun arastirmalarim sonucu braun kulaktan ölçer aldim.koltuk altı olcerler daha garanti tabi ama ben cocuk huysuzlanir o an kayar mayar dogru olcemem diye kulaktan aldim.evimin yanindaki eczanede 1 tane kalmis 185 e verdi adam.biraz pahali ama cok met ediyorlar bilmiyorumki.deneyip gorecegim bende.2 yıl garantiliymis

Kızlar bugün kontrolum vardi,37+2 yiz bugün.doktor bebegimin kilosunun 3.110 gram olduğunu soyledi.sizcede cok degil mi bu kilo bu haftada.son zmanlarda üzüm beyaz ekmek falan yiyodum ondan mi oldu ki gecen hafta 36+2 de 2.840 tı.1 haftada 3.110 olmuş doktor haftasiyla uyumlu ama cok ilerlerse kilosu normal dogum yapamazsin falan dedi.sizlerin kac kiloydu bu haftalarda?

Canım ben 37+3 te doğum yaptım 3370 doğdu. Çok değil dert etme. Doktorunun yorumu ne oldu? Kilosu fazla olsaydı doktor söylerdi büyük bir ihtimalle; )

Canım ben 37+3 te doğum yaptım 3370 doğdu. Çok değil dert etme. Doktorunun yorumu ne oldu? Kilosu fazla olsaydı doktor söylerdi büyük bir ihtimalle; )
Doktor 3.110 dedi ilk,bende oh oh iyi falan diyorum tabi :) sonra doktor dedi ki dogumuna 3 hafta var cok fazla ilerlerse kilosu normal dogum zor olur falan dedi.aslinda normal veya sezeryan Cokta onemli degil benim icin.sadece bebegim icin korkuyorum acaba seker mi var bilmiyorum ki.birde Allah korusun kilolu bebeklerde son aylarda dekolman yasanabiliyormus ondan korkuyorum.bebegime birsey olmasin yeterki (

Biz bugün 4700 olmusuz. Yani pazartesiden bugüne kadar 100 gr almisiz. Artık anne sütüne devam edebilirizzz. Benim savaşçı kızım annesinden sütü de çeke çeke aldı çok şükür Sıra gaz ile savaşmaya geldi.
Şimdi biz süt artsın diye emek veren annelere çok çok dua edeceğiz. Sutleri artsın beboşlara yarasin, kilo olsun.
Boyumuz da 59.7 cm olmuş.

Benim gogsum biraz doluydu tam damagina sıkıştırmadigi icin oyle yapıyormuş 5 dakika sagdim emzirmeden sicak suyla biraz masaj yapip yumusattim damagiyla sıkistirabildi öyle emdi benimki

Cok degil canim kilosu zaten ultrason bire-bir olcum yapamıyor

Cok degil canim kilosu zaten ultrason bire-bir olcum yapamıyor
Dimi illa ki yanilma payi vardir.doktora da sordum yanilma payi olabilir diymi diye.olabilir tabii ama karnin baya buyumus pek yanilma payi olacagini zanmetmiyorum falan dedi.bebegim saglikla dogsun da yeter ki..

Canım bizimde 38. Haftada 3350 gram hesapladı dr, 39. haftada doğum yaptım 3000 gram doğdu ki 1 hafta daha geçti 3500 falan olmuştur diyorduk biz. Ultrason doğru sonuç vermiyor malesef. Genelde 400 grama kadar az doğuyor ultrasona göre bebekler.

Selam ağustos anneleri..benim oğlum 28 günlük oldu ve uyku sorunu yaşıyoruz..geceleri uyuyor ama gündüzleri zar zor 1 saat uyuyor sadece.yykuya dalmakta zorluk çekiyor uyudu mu da maks 1 saat uyuyor sürekli mememde olmak istiyor yapışık ikiz olduk resmen..duşa girmek lüks oldu resmen sizler de yaşadınız mı bu durumu

Hamileyken doguma odaklanmisim, bebek bakimi, enzirme filan nasil olur hicbirsey bilmiyordum. Bebek de kilo almayinca ilk 2 hafta saskunlik oldu, ama cok okudum ogrendim. Bi de bana hamileyken hep iri bebek dediler hala onun saskinligini yasiyorum, yoksa sorun degil en azindan 600 gram aldi. Babasina cekmue herhalde uzun boylu, istedigi kadar yer kilo almaz.

Ben de ten tene temas yapiyorum, kv basta surekli useyecek diye telaslaniyordu ama alisti :) en gec 3 satte bir de emziriyorum, ufak diye ememiyor diyordum ama seninkinin masallahi varmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…