2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tirnagimiz kipkirmizi olmuş öbürune görede hafif sis gibi.. tırnağa falan dokunmadim ben kesmedim yani durup dururken niye batık gibi olmuski.. ne yapsam bilemedim bi fikri olan varmi???Eki Görüntüle 2187337
Geçmiş olsun, enfekte olmuş görünüyor bir doktora gösterin bence

İyi geceler anneler 3 gecedir kızımı kaşıkla besliyorum uyanmadigi icin emmiyor uykuda, kaşıkla verirken bir iki kez bogulur gibi oluyor ağzında tutup biriktirmiş ve birden çıkardı hepsini.
Artık geceler cidden benim icin stres sebebi oldu. Bu saat oldu bi sağım bi kaşıkla besle derken saatler sürüyor uykumu alamıyorum 1 saat sonra yine ekmezse sağıp vermem lazım ama ben 3 gecedir fena uykusuz kalıyorum dua edin de ptesi kilo kontrolunde kızım 300 gram almis olsun

Hele sukur deneyen biri cikti cok mutlu oldum ah akisina birakabilseniz neler olacak her annenin sutu yavrusuna yeter en guclu makine bebekler onlar ac kalmazlar.

İnşallah almış olur annesi sende bu uykusuzluklari unutursun

Çok değil kuzum ben 37+6da doğum yaptım bebeğim ultrasonda 3250 gözüküyordu 3100 doğdu. İnsanlar 4.5 kilo normal doğuruyor doktorun neden öyle dedi anlamadım

Maşallah kuzum darısı başımıza
evet nerdeyse hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz canım bizim bugün 40imiz 40tan sonra değişir diyorlar ama bakalım :)

Benim kız öyleydi canım. Biraz etinin olması iyidir. Şükür bebişimiz iyi, sen iyisin. Zayıf bebek pıt diye çıkmıyor canım, gücü yetmiyor kendini ittirmeye. Çok da iyi normal kızımız olacak inşallah.Allah görüyor, kızın annedin yormaz zorlamaz çok. Ev sahibinin annesine ne diyeyim, hamile kadına stres yaşattı . Ben kendime diyorum allahın imtihanındayım, sana bakınca benimki hiçbir şey değil. Dualarım seninle canım, kazasız belasız hayırlısıyla şu doğumu atlatırsın inşallah. Kardeşin de geliyormu? Annenle sakin geçinirsiniz inşallah artık senin tek kalmaman gerekir, doğum dediğin belli olmuyor çünkü.

ONTK , dr a gittinmi canım? Bebeği neden erken almadığını sordunmu? Orda olaydım seninle gelirdim. Böyle durumlarda dayanamıyorum ya, can bu. El kadar bebe ihmale gelemez.

Cok genel konusmussun da ben de kendimden aykiri ornek verdim
Canım bizimde 38. Haftada 3350 gram hesapladı dr, 39. haftada doğum yaptım 3000 gram doğdu ki 1 hafta daha geçti 3500 falan olmuştur diyorduk biz. Ultrason doğru sonuç vermiyor malesef. Genelde 400 grama kadar az doğuyor ultrasona göre bebekler.
Genelde az doğuyor demişim, herkesin bebeği az doğuyor dememişim. Benden 5 ay önce ve 40 gün önce doğum yapan iki kuzenim de 400 grama kadar düşük kiloya kendini hazırla demişlerdi öyle de oldu. Burda çoğu arkadaşınki de öyle oldu. Yani bunu muhalefet konusu yapmana gerek yoktu.

Hayırlı olsun, bebeğin kıyafetleri nasıl kaka lekesi oluyor, kumaş bez mi kullanıyorsun yikananlardan?

Ben her kakada altini yikiyorum, kuruladigim bez bazen leke oluyor ama suyla geciyor.

Bu arada doğum nasıl geçti, umarım istediğin gibi olmustur.

Ohhhh masallah masallah. Allah daha da artirsin sutunu, bebos daha cok faydalansin sutunden. Boyunu nasil oyle küsuratlı olcebildiler canim
Amin canım inşallah.
Eşim beboşu sabit tuttu doktor da metresi ile olctu. Doktor sayıları yuvarlamayi sevmiyor galiba :)))) İki kere gittim bu doktora ikisinde de boyu küsuratlı söyledi.

Maşallah gözün aydın canım. Gaz için emekli ebe hemşire hatta yıllarca başhemşireydi annemin halası bana anason bitkisi alıp kendim içmemi ve bebeğe 1 çay kaşığı vermemi söyledi, soğan ve acı hariç herşeyi ye iç bebeğin ağız tadı midesi herşeye alışsın sonra daha çok zorlanırsın dedi. Yedikten sonra akşam kendine demle iç bebişe de 1 çay kaşığı ver gazını çıkarıp mışıl mışıl uyur dedi. Bugün başlayacam bende torunları da hep öyle büyümüş ve doktor köşe yazıları gönderdi anasonla ilgili hiçbir sakıncası yok hep aynı görüşteler. Ben rezene içiyordum, Rezene okadar etkili değilmiş.

Çok teşekkür ederim canım. Denerim anason içmeyi de. O kadar gazlı ki gaz çıkarırken ağlıyor. Canı nasıl yanıyor anlamıyorum Gün içerisinde ağlama nobetlerimiz var. Doktora beboş sanırım kolik dedim. Bu bebekte kolik görüntüsü yok dedi. Rahatladik eve geldik ama akşam 8 de Cümbüş başladı. Susturana kadar yapmadığımiz şey kalmadı
Bu arada anasonu bebekligimde bana da icirmisler. 3 gün deliksiz uyumuşum, ben uyanmayinca korkular :)))) Bu hikayeyi hep anlatırlar :))) Acaba ben de çok mu gazliydim ki ? Anneme bi sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…