2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Su süt konusunda soyle bir planım var özellikle Sabirsiz61 söylediklerinden sonra

Gunde 3 defa 90 ml mama yiyor atlas
270 ml sut biriktirip mama yerine süt iciricem bakalim doyacak mi
Sutun olup olmamasını gectim 25 gun boyunca emzirdim sadece 100 gt almıştı dr sutun var ki emmi
Canim ayak altlarına ve karnina adacayi yagi sürüyor musun gaz agrisi icin

Dene bakalım yavrucum. İyi gelirse içinde neler var banada söylersin. Hoşaftan nefret ederim iyi geliyor deseler onu bile içicem.Bizim evde akşam 7 sen sonra harp çıkıyordu resmen, biraz azaldı. Yada ben alıştım bilmiyorum. Bence de bebeğe verme yaaa. Mama veriyor muydun kuşum sen? Ya da su? Ben vermediğim için ilave hiç bir şey de vermiyorum.

Bende kesmedim ayakları henüz cnm. Doktor da öyle bir uyarıda bulundu.

Su süt konusunda soyle bir planım var özellikle Sabirsiz61 söylediklerinden sonra

Gunde 3 defa 90 ml mama yiyor atlas
270 ml sut biriktirip mama yerine süt iciricem bakalim doyacak mi
Sutun olup olmamasını gectim 25 gun boyunca emzirdim sadece 100 gt almıştı dr sutun var ki emmis ama kilo alamamis deyip mamaya baslamisti
Simdi mama öğünlerinde sagdigim sutleri verip yine yerinde sayarsa diye korkuyorum
Zaten benim 3 gun sagmam lazim 1 günlük mama yerine sut icmesi icin
Kafamda deli sorular
Aksam 7 8 arasi son mamasini yiyip uyuyor gece 12 1 arasi ilk uyanmasi ama ondan sonra 1 1.5 saatte bir uyanip emiyor 3 aylik olucak artik bu kadar sık uyanmasi normal mi acaba doyamadığı icin mi uyaniyor bilmiyorum

Bebegimin burnu görünürde temiz ama burnu dolu gibi zor nefes alıyor. Ne alabilirim burnunu temizlemk için.

Gereksiz uzatiyorsun suan

Cok bilgim yok canim ama sanki cay daha etkili olur gibi.. ben bana verilen karisimi icip bakacam. Gunde 3 bardak icecekmisim gaz kalmayacakmis. Biraz utopik geliyor ama bakalim hayirlisi.

Su veriyorum kuzum, mama vermiyorum. Gaz ilaclarimiz vardi bi faydasini gormedik biraktim. Suyu da 2 3 gunde bir aklima geldiginde veriyorum. Atak haftalarinda miyiz nedir benimki de saatlerce agliyor. Tekim ve bazen yetemiyorum. Dun icin 20 saatlik bir zamanin 9 saatini aglayarak gecirmis. 3 er saatlik 3 kriz yasadik. Insallah gececek bu aglamalar cok üzülüyorum. O aglamasin herseyi icerim. Basladim caya sonucu yazarim

Bebegimin burnu görünürde temiz ama burnu dolu gibi zor nefes alıyor. Ne alabilirim burnunu temizlemk için.
Gorunurde temizse karisma bence. Benimkinin de oyle, doktor soluk borularinin hala yumusak oldugunu o yuzden sanki burnu doluymus gibi nefes aldigini 2 3 ayinda sertlestiginde bu durumun düzeleceğini soyledi. Bence görünürde bir sey yoksa hic karisma

Gaz yapacagini dusundugumuz yiyeceklere katilmasinda fayda var ama ben cayinin da icilmesi taraftariyim tozundan ziyade tohumu daha kolay icilir oyle deneyin bi istetseniz

Yoo normal bez kullanıyorum ama göbeği daha düşmedi çok sıkmadan kapatıyorum bazen bezinden taşıyor o yüzden. Hatta kaka değil yakasındaki kusuk lekeleri bile tam çıkmamış bilemedim nasıl yapsam çamaşır işini

ayvacicegi Doğum güzel geçti çok şükür. 40+4 olmuştuk doktorum artık bekleyemeyeceğini suni sancı deneyeceğimizi olmazsa sezaryene döneceğimizi falan söylemişti. Cumartesi yatışım olacaktı. Cuma suyum geldi :) 6 saat aktif sancı çektim ama açılmam ilerlemedi o yüzden suni sancı takıldı. Sonrası çok hızlı oldu annemler eve eşya almaya gitmişlerdi yetişemediler 1.5 saat sonra kızım kucağımdaydı

Sürüyorum canım. Günde iki kere. Sabah ve akşam. Masaj da yapıyorum.Sıcak banyo çok iyi geliyor. Kuvetinin içinde masaj yapıyorum karnina. Suyun içinde gaz çıkarıyor rahatliyor.
Gece ayaklarının altına ya da karnina kiraz çekirdekleri ile dolu torbayi isitip koyuyorum. Daha rahat gaz çıkarıyor. Buna rağmen yine de ağlıyor acı çekiyor

Gaz ilaçlarının içindeki bitki özleri dışındaki kimyasallara bakıyorum da içim acıyor el kadar bebebeğe ben ne veriyorum diye. Sonra oturup düşünüyorum. Rezene ya da kimyon çayı zararlıdır vermiyorsun ama gaz ilaçlarının içinde dünya kadar kimyasal var. Çok karıştı kafam. Hiç vermesem dedim onu da denedim ama beboş neredeyse catlayacak hale geliyor. Sonra da diyorum ki bu kadar acı çektirmek mantıklı değil. Gaz ilaçlarını denemeye devam ediyorum. Kendi içtiğim caylardan vermeye korkuyorum

Sabirsiz61 benim oglum surekli memede durmak istiyor hatta orada uyuyor memelerim.bos bos doyuyor mudur cok tereddutte kaliyorum doymadigi iciin mi surekli istiyor bide memede olmazsa basiyor cigligi gazida yok yani eminim

Oh maşallah çok sevindim sizin için :)
Çooook teşekkür ederiz teyzesi

Bizim doktorumuz da 3 ayda biter dedi. İnşallah 3. Aya kalmadan rahatlayanlardan oluruz hepimiz. Ben kimyonu rezenenin içine koyup çay olarak da içiyorum. Yemeklere de koyuyorum. İnşallah kehribar derdinizin dermanı olur.
Maşallah güzel büyümüş
Teşekkür ederiz teyzesi

O suni sancı ya ben niye dayanamadım ya benimde suyum geldi gittim kendi sancım 0 dı suni sancı bağladılar o ağrılar bir arttı ben bağırdım hep dakika da bir sancı geliyordu sinir krizine girdim resmen ya

Hayir baharat olarakta yedigin yemeklere ekleyebilirsin diye biliyorum

Rosalie-00 canım ben yıkamadan önce beyaz sabunla temizliyorum çitiliyorum yani öyle makineye atıyorum . Lekeli kalan hiçbirşeyi yokk. İlk zamanlr kaka çok bulaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…