2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15 yemek kasigi ne ki belki onun 3 kati bez agirligi oluyor dedigin sekildr süt sagip verecek ölçeyim bide
Süt sagdiginda cikan miktar sütün konusunda bir referans değil canım sagdigin süt elini kestiginde çıkan kan gibi yani aslında senin vücudunda dışarı cikandan kat kat fazla süt var

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar size bir sorum var benim doğumdan sonra affedersiniz makatta ağrı var tuvalette çok zorlanıyorum yanma falan yok sadece ağrı oluyor yürümeme de yansıyor doğrultup yuruyemiyorum oturamıyorum karnımda da ağrı oluyor normal mi böyle olması

Kabız olmuşsun canım bence. Bende aynı durumdayım

İnşallah hemoroid değildir canım

Sabirsiz61 @etka31112 kizlar cok çok teşekkürler gerçekten destekleriniz hakki büyük
Dediklerinizi yapicam ama once sunu denemem lazim

Ilk kuvezden cikti 25 gun günde nerdeyse 20 saat emzirdim ama 100 gr almisti benim sütum o zamankinden çoktur ama beesleyiciliği nasil
Bu hafta yavas yavas mama azaltip denicem kilo kontrolü bakalim nasil olucak çarşamba dr kontrolu var onunla da görüşücem

Oglen mama vermedim sagdiklarimi verdim gayet keyifli doydu su an
Acaba biberonla içmekten mi hoşlaniyor

@Ayca Bahar bebis tek memeyi güzel emiyor diğerini zorla emiyorsa boynunda bir sıkıntı olabilir bir tarafta kisalik olabiliyormus bir baktir istersen kuzum

Canım ben anne memesi akmasiyla aynı diye gittim medela aldım o bile aynı değilmiş biberonu bıraktım 4 gündür tamamen ve sutum arttı. Sütün besleyiciligi diye bir şey yok sen uzun uzun emzir sadece bir emzirmede bitirince diğer emzirmede aynı memeden basla atak zamanları zaten bol bol sık sık emdiği için sütün iki kısmını da alır bebis

Yok ben burdayım hep okuyorumda yazamıyorum.
2 kizım var ama şimdilik iyi idare ediyorum yardım edenım cok bu yuzden de vakıt bula biliyorum ama bu rahatın ömru bitmek üzere 8 gün sonra en buyuk yardımcım gorumcemın kızı sagolsun ama 8 gün sonra okular acılıyor ondan sonra baya zoranıcam.

Kuzlar ya ben hala korku içindeyım ya bebeğim beni red ederse diye, hani bebeğin memeden vaz gecemeyeceği bağlılık yapması kac ayda oluyor ne zaman oh ceke bilirim bu konuda?

İnşallah değildir. Başta suni sancı çektim ya arkaya doğru çok baskı olmuştu sancı gelince oturamamıstım acaba ondan mı kaldı böyle
Olabilir canım eger kanama ya da tuvalet sonrası devam.eden sancı olursa direkt doktora git ilerleyince çözmek zor başından halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…