- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #71.381
İlk fırsatta gidicem canım teşekkür ederimCanım doktora git benim hemoroid fissure çevirmişti geçen sene ameliyat oldum yılanın başını küçükken ezmek lazım
30 derece 1600 devir yıkıyordum. 40 derece deneyeyim en iyisi. Sen hangi deterjanı kullanıyorsun canım?Peki nasil bir programda yikiyorsun? Benim makineed bebek programi 90 derece ben onu 40 dereceye cekip yikiyorum. 30da yikiyirsan soguk geliyordur belki
Hic yoksa yapacak bjsey yok ac mi dursun yavru seni cok iyi anliyorum buyuknoglum mamayla buyudu diye ozellikle esimin tarafi demedigini koymadi sanki bizim elimizde olan bisey zaten su stres daha da seni zora sokar olacagi varsada olmazSelam bayanlar Anne sütü iyi güzel de şu baskı anneyi strese sokmaktan baska bir ise yaramıyor
Daha da kimseyi dinlemek istemiyorum nasıl gerginim
Dun yenidoğan kontrolümüz vardı
Benim aütum hic yok bir gram dahi bebek memeyi ellemiyor bile
Tabii mama verme aman diyenler yüzünden sarılık olmus
Hastaneye yattık
Fototerapi icin
O arada da mama verdik düzenli bebek megersem açlıktan durmuyormuş huzursuzmuş
Au etraftaki herkese saldıras var sinirden daha da kimseyi dinlemicem sanki anne aütu vermemek dünyanın sonu
Yakınmam size değil
Kendi cevreme
Ama malum kimseye bir şey denmiyor
Dert yanmak rahatlamak istedim
Uzun sureli olmasin canim ama cok zorda degiksen oturma derim daha cok yenisin neyin ne etki yaratacagi belli olmazKızlar ben şimdi sıcak su torbasına otursam dikislerim açılır mı 10 gün oldu sezeryan olalı
Evet canım aynen. Zeytinyağı hikaye resmen. Bebeyağı kullanmıştım ilk kızımda. Şimdi de oradan ilham alarak elimde mevcut olan mustela vücut losyonuna ve mustela Konak şampuanına başladım bakalım nolacak. Kaşlara napıyım müdahale edemiyorum duruyor öyleceKizlar slm bayadır yazamıyorum umarim herkes iyidir bayramdan sonra tatile gittik oyuzden çok bakamadım foruma. oglum sorun çıkarmadı çok şükür ama büyük kizim daha çok yordu ama iyi geçti tatilimiz. Benim size sormam gereken bişey var oğlumda taile giderken isilik baalamıyorum sonra gttik yüzü tüm vücudu kurudu kafasında kaslarında hep konak dokünlüleri oluştu cocugun teni feci kuruyo dr a gttik laroche un yoğun nemlendiricisini önerdi 2 dir kullaniorum ama tam bitmedi kuruluk kafası için konak sampuani aldık önce zeytinyağ surup terse taradim sonra yıkadık ama yine kafası konaklaniyor böyle olan varmı canım çok skılıo ne zmn geçer acaba konak kafada olur diye biliorum bizimki kas ve alın kismindada oldu ve tüm vücut kuruyo
Oglen mama öğünü yerine sagdigim ayni miktarda sütü verdim 1 saat durmadi kopardi yaygarayı üstüne yarim saat emzirdim yok durmuyo ustune mamayi da yedi sakinlestirofleli_kedi benim de sütüm hiç yoktu kuzum ve ben anne değilmişim gibi davrandı doktorlar özellikle . Ve çevremdeki herkes çocuğun her hareketinde aç bu çocuk dedi durdu .Seni çok iyi anlıyorum ver mamayi benim bebeğim mamayla geldi bu günlere maalesef stres yapmayınca geliyor süt ve herkes bunu söylüyor stres yapmamak çok kolaymis gibi. Bebeğinin sana ihtiyacı var anne sütü olmasa da büyür ama sen olmazsan eksik kalır senin de sağlam kafayla olman lazım o yüzden takma kimseyi mamayi ver sütün gelirse onu da verirsin gelmezse de kısmet der geçersin aynı baskıları yaşadım çok ağladım yeni anladım ki çok gereksizmis ben anneyim sütüm olsa da olmasa da.
Canim ya ne kadar cabaliyorsun almadigin yapmadigin kalmadi destek mi alsan emzirme uzmanindan yada asmden ebeden dogum yaptigin hastaneden bebek hemsiresi de bulsan okur yatdimci olurlar en azindanOglen mama öğünü yerine sagdigim ayni miktarda sütü verdim 1 saat durmadi kopardi yaygarayı üstüne yarim saat emzirdim yok durmuyo ustune mamayi da yedi sakinlesti
Senin dedigin gibi katater alicam onunla yesin mamayi da hem memeyi daha cok emmis olur mama miktarını yariya indiririz olmazsa da artik akisina birakicam gercekten
Tamam canım biraz oturdum sonra kalktım tedirgin oldum çünküUzun sureli olmasin canim ama cok zorda degiksen oturma derim daha cok yenisin neyin ne etki yaratacagi belli olmaz
Yok canim katateri de deniyorum son artik isterse sadece mama yesinCanim ya ne kadar cabaliyorsun almadigin yapmadigin kalmadi destek mi alsan emzirme uzmanindan yada asmden ebeden dogum yaptigin hastaneden bebek hemsiresi de bulsan okur yatdimci olurlar en azindan
İlk iki gün benimde sütüm gelmedi üzüldüm baştan bebek hemşireleri sağolsun ilgilendiler gelip gidip baktılar süt geliyomu diye korkma ilk günler gelmemesi normal bekle gelir dediler sen gelmesede emzir dedi hemsire bende stres yapmadım ama kendi annem sağolsun beni sanki strese sokmaya çabalar gibi gelmiyorsa gelmiyodur gelmiycek sütün belli çocuk aç kalıcak deyip durdu ben diyorum bekle gelir bana kızıp bağırdı ben gelmez diyorsam gelmez sen benden iyimi bileceksin gelmiycek işte dedi nerdeyse aglıycaktım. Bebek ağladıkça gitti mama istedi hemşire geldi dedi niye emzirmiyosun olmaz böyle dedi gogusumu bir sıktı baktı baya baya süt geliyor hemen emzirdim o kadar rahatladım ki yani insanı motive ediceklerine morel bozuyolar hemşireyi iyi ki dinlemişim boş goguslerimi zorla verdim emzirdim annemi dinleseydim belki de hiç sütüm olmıyacaktıSelam bayanlar Anne sütü iyi güzel de şu baskı anneyi strese sokmaktan baska bir ise yaramıyor
Daha da kimseyi dinlemek istemiyorum nasıl gerginim
Dun yenidoğan kontrolümüz vardı
Benim aütum hic yok bir gram dahi bebek memeyi ellemiyor bile
Tabii mama verme aman diyenler yüzünden sarılık olmus
Hastaneye yattık
Fototerapi icin
O arada da mama verdik düzenli bebek megersem açlıktan durmuyormuş huzursuzmuş
Au etraftaki herkese saldıras var sinirden daha da kimseyi dinlemicem sanki anne aütu vermemek dünyanın sonu
Yakınmam size değil
Kendi cevreme
Ama malum kimseye bir şey denmiyor
Dert yanmak rahatlamak istedim
Çok sert olmuyor ama ondan süt çok geliyor sanırım sagarken oburunden çıkandan iki katı çıkıyor.. cocuk boğulacak gibi oluyor arada bide o tarafı emince gaz doluyor yavrumKüçükken daha çabuk cozulebiliyor böyle sorunlar varsa da canım .Meme çok doluysa da bazı çocuklar ememiyor biraz boşaltıp deneyebilirsin eger memen çok sert oluyorsa
Benim makinenin derece ayarı sıcak ılık ve soğuk şeklinde ben bebek çamaşırlarıni sıcakta yıkıyorum.. öyle yapılır diye biliyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim simdi30 derece 1600 devir yıkıyordum. 40 derece deneyeyim en iyisi. Sen hangi deterjanı kullanıyorsun canım?
Geçmiş olsun canım. Bizde yatmıştık. Kaç çıktı değeriniz esentepedemi yattınız?
Geçmiş olsun , bazen sadece anne sütü alsa da hatta süt dolup taşsa da sarılık olabiliyor kendini sakın üzme . Çevreyi de hiç dinlememek hatta konuşturmamak gerekiyor.şu sıralar bir sürü arkadaşım Doğum yaptı ziyarete gittiğimde hiçbirine sütün s sini ağzıma almadım. Belki gelmemiştir azdır üzülür diye. Ama maşallah beni görenlerin ilk lafı süt oluyor.
Bizim insanımız her şeyi biliyor ya onu da bilmek zorunda. Ama hiç takmamak gerek. Anne sütü yoksa alternatifi var çok şükür, öyle de böyle de büyüyecekler Allah’ın izniyle .
Ayrıca biz de sarılık için yatmıştık, fototerapi baya rahatlatıyor, geçmiş olsun
Hic yoksa yapacak bjsey yok ac mi dursun yavru seni cok iyi anliyorum buyuknoglum mamayla buyudu diye ozellikle esimin tarafi demedigini koymadi sanki bizim elimizde olan bisey zaten su stres daha da seni zora sokar olacagi varsada olmaz
rofleli_kedi benim de sütüm hiç yoktu kuzum ve ben anne değilmişim gibi davrandı doktorlar özellikle . Ve çevremdeki herkes çocuğun her hareketinde aç bu çocuk dedi durdu .Seni çok iyi anlıyorum ver mamayi benim bebeğim mamayla geldi bu günlere maalesef stres yapmayınca geliyor süt ve herkes bunu söylüyor stres yapmamak çok kolaymis gibi. Bebeğinin sana ihtiyacı var anne sütü olmasa da büyür ama sen olmazsan eksik kalır senin de sağlam kafayla olman lazım o yüzden takma kimseyi mamayi ver sütün gelirse onu da verirsin gelmezse de kısmet der geçersin aynı baskıları yaşadım çok ağladım yeni anladım ki çok gereksizmis ben anneyim sütüm olsa da olmasa da.
Yok canım yarın 14:30 da kontrolümüz sorcam kavga edecem düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyorONTK , dr a gittinmi canım? Bebeği neden erken almadığını sordunmu? Orda olaydım seninle gelirdim. Böyle durumlarda dayanamıyorum ya, can bu. El kadar bebe ihmale gelemez.
Ay valla ben hiç çözemedim bu çamaşır işini bilen biri bizi aydınlatsaBenim makinenin derece ayarı sıcak ılık ve soğuk şeklinde ben bebek çamaşırlarıni sıcakta yıkıyorum.. öyle yapılır diye biliyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim simdi
Park yatağını aldın mı bilmiyorum ama bende Kraft calipso elite var ve çok memnunum ben indirimden almıştım e bebektenI
hey masallah senin minnakta inatci cikti desene :)) firuzenin bebis gibi oldu seninde.haftasi cok dolmus artik kuzum doktor bi girisimde bulunmayacak mi suni sanci sezeryan falan gibi.benim doktorum ben 40+3 e kadar bekliyorum riske atamayiz demisti.doktorun ne diyo?
evet kuzum dogru yazdin:)) bende dün buldum kraftin 790 liraya.galiba iyibi park yatagin fiyatları bu sekilde.joie de cok ovuyorlar
kraftin oyle bir modeli var ayak ucundan 750 lira fiyatı.aslinda calipso elit te uygun fiyata buldum 790 liraya.
Sizce hangisi guzel kizlar?
Eki Görüntüle 2185431 Eki Görüntüle 2185432 Eki Görüntüle 2185433 Eki Görüntüle 2185434
Senin bebeğin kaç günlük cnm ? Neden bu kadar kuruluk oldu bilemiorum kabuk kabuk dokulmeside ayrı bişey bnimde ilk kizim konak olmuştu ama hızlıca geçti oğlumun abartı derecede oldu kesin cocukta kuruluk tan rahatsız oluordurEvet canım aynen. Zeytinyağı hikaye resmen. Bebeyağı kullanmıştım ilk kızımda. Şimdi de oradan ilham alarak elimde mevcut olan mustela vücut losyonuna ve mustela Konak şampuanına başladım bakalım nolacak. Kaşlara napıyım müdahale edemiyorum duruyor öylece
Kizlar slm bayadır yazamıyorum umarim herkes iyidir bayramdan sonra tatile gittik oyuzden çok bakamadım foruma. oglum sorun çıkarmadı çok şükür ama büyük kizim daha çok yordu ama iyi geçti tatilimiz. Benim size sormam gereken bişey var oğlumda taile giderken isilik baalamıyorum sonra gttik yüzü tüm vücudu kurudu kafasında kaslarında hep konak dokünlüleri oluştu cocugun teni feci kuruyo dr a gttik laroche un yoğun nemlendiricisini önerdi 2 dir kullaniorum ama tam bitmedi kuruluk kafası için konak sampuani aldık önce zeytinyağ surup terse taradim sonra yıkadık ama yine kafası konaklaniyor böyle olan varmı canım çok skılıo ne zmn geçer acaba konak kafada olur diye biliorum bizimki kas ve alın kismindada oldu ve tüm vücut kuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?