2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic yoksa yapacak bjsey yok ac mi dursun yavru seni cok iyi anliyorum buyuknoglum mamayla buyudu diye ozellikle esimin tarafi demedigini koymadi sanki bizim elimizde olan bisey zaten su stres daha da seni zora sokar olacagi varsada olmaz

Evet canım aynen. Zeytinyağı hikaye resmen. Bebeyağı kullanmıştım ilk kızımda. Şimdi de oradan ilham alarak elimde mevcut olan mustela vücut losyonuna ve mustela Konak şampuanına başladım bakalım nolacak. Kaşlara napıyım müdahale edemiyorum duruyor öylece

rofleli_kedi benim de sütüm hiç yoktu kuzum ve ben anne değilmişim gibi davrandı doktorlar özellikle . Ve çevremdeki herkes çocuğun her hareketinde aç bu çocuk dedi durdu .Seni çok iyi anlıyorum ver mamayi benim bebeğim mamayla geldi bu günlere maalesef stres yapmayınca geliyor süt ve herkes bunu söylüyor stres yapmamak çok kolaymis gibi. Bebeğinin sana ihtiyacı var anne sütü olmasa da büyür ama sen olmazsan eksik kalır senin de sağlam kafayla olman lazım o yüzden takma kimseyi mamayi ver sütün gelirse onu da verirsin gelmezse de kısmet der geçersin aynı baskıları yaşadım çok ağladım yeni anladım ki çok gereksizmis ben anneyim sütüm olsa da olmasa da.

Oglen mama öğünü yerine sagdigim ayni miktarda sütü verdim 1 saat durmadi kopardi yaygarayı üstüne yarim saat emzirdim yok durmuyo ustune mamayi da yedi sakinlesti
Senin dedigin gibi katater alicam onunla yesin mamayi da hem memeyi daha cok emmis olur mama miktarını yariya indiririz olmazsa da artik akisina birakicam gercekten

Canim ya ne kadar cabaliyorsun almadigin yapmadigin kalmadi destek mi alsan emzirme uzmanindan yada asmden ebeden dogum yaptigin hastaneden bebek hemsiresi de bulsan okur yatdimci olurlar en azindan

Canim ya ne kadar cabaliyorsun almadigin yapmadigin kalmadi destek mi alsan emzirme uzmanindan yada asmden ebeden dogum yaptigin hastaneden bebek hemsiresi de bulsan okur yatdimci olurlar en azindan
Yok canim katateri de deniyorum son artik isterse sadece mama yesin
Baktigin zaman ben az mama veriyorum günde 3*90 cl 90a da yeni gectim benim derdim mama yemesin degilde memeyi birakmasin

İlk iki gün benimde sütüm gelmedi üzüldüm baştan bebek hemşireleri sağolsun ilgilendiler gelip gidip baktılar süt geliyomu diye korkma ilk günler gelmemesi normal bekle gelir dediler sen gelmesede emzir dedi hemsire bende stres yapmadım ama kendi annem sağolsun beni sanki strese sokmaya çabalar gibi gelmiyorsa gelmiyodur gelmiycek sütün belli çocuk aç kalıcak deyip durdu ben diyorum bekle gelir bana kızıp bağırdı ben gelmez diyorsam gelmez sen benden iyimi bileceksin gelmiycek işte dedi nerdeyse aglıycaktım. Bebek ağladıkça gitti mama istedi hemşire geldi dedi niye emzirmiyosun olmaz böyle dedi gogusumu bir sıktı baktı baya baya süt geliyor hemen emzirdim o kadar rahatladım ki yani insanı motive ediceklerine morel bozuyolar hemşireyi iyi ki dinlemişim boş goguslerimi zorla verdim emzirdim annemi dinleseydim belki de hiç sütüm olmıyacaktı

Küçükken daha çabuk cozulebiliyor böyle sorunlar varsa da canım .Meme çok doluysa da bazı çocuklar ememiyor biraz boşaltıp deneyebilirsin eger memen çok sert oluyorsa
Çok sert olmuyor ama ondan süt çok geliyor sanırım sagarken oburunden çıkandan iki katı çıkıyor.. cocuk boğulacak gibi oluyor arada bide o tarafı emince gaz doluyor yavrum

30 derece 1600 devir yıkıyordum. 40 derece deneyeyim en iyisi. Sen hangi deterjanı kullanıyorsun canım?
Benim makinenin derece ayarı sıcak ılık ve soğuk şeklinde ben bebek çamaşırlarıni sıcakta yıkıyorum.. öyle yapılır diye biliyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim simdi

Geçmiş olsun canım. Bizde yatmıştık. Kaç çıktı değeriniz esentepedemi yattınız?

17.3 du
Dünkü değeri
Esentepe de yattık cok memnun kaldık hastaneden

Ahh keşke sen gibi olsa herkes ben de hic sormadık bügune kadar ama değişik insanlar
Fototerapi yordu aslidna
Bizim kız uyumayı falan sevmiyor bir de gözü açık olmasını seviyor

Hic yoksa yapacak bjsey yok ac mi dursun yavru seni cok iyi anliyorum buyuknoglum mamayla buyudu diye ozellikle esimin tarafi demedigini koymadi sanki bizim elimizde olan bisey zaten su stres daha da seni zora sokar olacagi varsada olmaz

Aynen valla stres oldukça olmayacak
Hakkını yiyemem kv görümce takma şakın diyorlar ama başkaları özellikle arayıp süt var mi diyen var

Ay ağzına sağlık
Doktor cocuk doktoru bir tarzı var süt gelmesi lazım diyo
Tamam gelmesi lazım da napiiim
Ben mi geri gönderdim
Simdi evdeyiz uyudum dinlendim
Duş alıp sagcam gelirse gelir gelmezse de cok da tın artık
Hipp aldım mama umarım iyi gelir

ONTK , dr a gittinmi canım? Bebeği neden erken almadığını sordunmu? Orda olaydım seninle gelirdim. Böyle durumlarda dayanamıyorum ya, can bu. El kadar bebe ihmale gelemez.
Yok canım yarın 14:30 da kontrolümüz sorcam kavga edecem düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor

Park yatağını aldın mı bilmiyorum ama bende Kraft calipso elite var ve çok memnunum ben indirimden almıştım e bebekten

Senin bebeğin kaç günlük cnm ? Neden bu kadar kuruluk oldu bilemiorum kabuk kabuk dokulmeside ayrı bişey bnimde ilk kizim konak olmuştu ama hızlıca geçti oğlumun abartı derecede oldu kesin cocukta kuruluk tan rahatsız oluordur inş benm laroche nemlendirici ise yarar dr her yerine Sur dedi benimki kulaklarina kadar soyuluyor. Kulak yüz kas tüm vücut her yerine suruyorum

Ya benim kk hesabım kafayı yiyor galiba bazen biri bana yazdıysa görünüyor bazen göremiyorum. Ayarlarda ileti alma açık ama neden böyle oluyorki

Bebek kac günlükken tatile gittiniz
Bizimde tatil planımız var nasipse ama istanbldan antalya ucakla sonra 2 saatlık yol, kızım 39 günlük olacak biraz cekiniyorm acıkcası 5 günlük tatil

İptal etme hakkımız var hala düşünüyorız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…