2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim minik memedeyken huysuzlanıyor tepiniyor ağlıyor. Yapmazdı böyle şeuler. Büyüdükçe sütüm mü yetmiyor acaba? Nasıl emzirme kampı yapayım ben şimdi mama yapsam susacak
Sütünü sağ sağım yapmak çoğaltıyor hem emzir hem saydığını ver benim kızda kilo bile verdi süt gelmeyince tepiniyor salı kontrol var bakalim kilo almışsa işi çözdük

Bende bir akrabamız aktar onun tavsiyesi üzerine ısırgan otu kimyon tohumu rezene ve az anason kaynamış suya koyup demlenecek günde iki bardak bir haftaya etkisini gösterir dedi iki gündür başladım sağımda yapıyorum sürüm 2 katına cıktı bebiş daha rahat uyuyor

Madela biberonu 4 gündür ara ara sagdigim sütleri vermek için ve gece uyanıp emmedigi için veriyorum meme reddi yapmadı henüz

Selam bayanlar Anne sütü iyi güzel de şu baskı anneyi strese sokmaktan baska bir ise yaramıyor

Daha da kimseyi dinlemek istemiyorum nasıl gerginim
Dun yenidoğan kontrolümüz vardı
Benim aütum hic yok bir gram dahi bebek memeyi ellemiyor bile
Tabii mama verme aman diyenler yüzünden sarılık olmus
Hastaneye yattık
Fototerapi icin
O arada da mama verdik düzenli bebek megersem açlıktan durmuyormuş huzursuzmuş

Au etraftaki herkese saldıras var sinirden daha da kimseyi dinlemicem sanki anne aütu vermemek dünyanın sonu

Yakınmam size değil
Kendi cevreme
Ama malum kimseye bir şey denmiyor
Dert yanmak rahatlamak istedim

Geçmiş olsun canım. Bizde yatmıştık. Kaç çıktı değeriniz esentepedemi yattınız?

Kızlar ben şimdi sıcak su torbasına otursam dikislerim açılır mı 10 gün oldu sezeryan olalı

Kizlar slm bayadır yazamıyorum umarim herkes iyidir bayramdan sonra tatile gittik oyuzden çok bakamadım foruma. oglum sorun çıkarmadı çok şükür ama büyük kizim daha çok yordu ama iyi geçti tatilimiz. Benim size sormam gereken bişey var oğlumda taile giderken isilik baalamıyorum sonra gttik yüzü tüm vücudu kurudu kafasında kaslarında hep konak dokünlüleri oluştu cocugun teni feci kuruyo dr a gttik laroche un yoğun nemlendiricisini önerdi 2 dir kullaniorum ama tam bitmedi kuruluk kafası için konak sampuani aldık önce zeytinyağ surup terse taradim sonra yıkadık ama yine kafası konaklaniyor böyle olan varmı canım çok skılıo ne zmn geçer acaba konak kafada olur diye biliorum bizimki kas ve alın kismindada oldu ve tüm vücut kuruyo

Geçmiş olsun , bazen sadece anne sütü alsa da hatta süt dolup taşsa da sarılık olabiliyor kendini sakın üzme . Çevreyi de hiç dinlememek hatta konuşturmamak gerekiyor.şu sıralar bir sürü arkadaşım Doğum yaptı ziyarete gittiğimde hiçbirine sütün s sini ağzıma almadım. Belki gelmemiştir azdır üzülür diye. Ama maşallah beni görenlerin ilk lafı süt oluyor.
Bizim insanımız her şeyi biliyor ya onu da bilmek zorunda. Ama hiç takmamak gerek. Anne sütü yoksa alternatifi var çok şükür, öyle de böyle de büyüyecekler Allah’ın izniyle .
Ayrıca biz de sarılık için yatmıştık, fototerapi baya rahatlatıyor, geçmiş olsun

Peki nasil bir programda yikiyorsun? Benim makineed bebek programi 90 derece ben onu 40 dereceye cekip yikiyorum. 30da yikiyirsan soguk geliyordur belki

Ya deme Sağol canım söylediğin için aklımda bulunsun doktoruna bi sorayim gidince...
Küçükken daha çabuk cozulebiliyor böyle sorunlar varsa da canım .Meme çok doluysa da bazı çocuklar ememiyor biraz boşaltıp deneyebilirsin eger memen çok sert oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…