2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece anne sütü verıyodun sanırım su da vermek gerekir mi ki acaba? Benım ilk kızımda agustos sonu doğdu ama sankı 5 sene önce bu kadr sıcak değildi acaba ben de versemmi ki bikaç kasıkda olsa

Doğumdan sonra ilkkez dun tartildim 57 kiloyum. Normal hamile kaldıgm.kiloma donmusum.. sanki cok kilo almisim bide eski kiloms donmeme seviniuom zaten 7 kilo almsistm doğumla gitms ods

Canım ben de gitti aldıgım kılonın cogu ama bi baktım 2 sini geri almısım. Aşırı iştahlıyım öyle böyle değil durduramıyorm kendimi napcam bilmıyorm/(

Kızım 25 günlük oldu ve sanırım üşüttük ( 2 gündür ağlarken sesi başka çıkıyo doktora haftasonu gidicez 1. Ay kontrolü kısmetse, yarında saglık ocagına götürüp göğsünü dinleteyim diyorm cok canım sklıyo agladgnda ki sesi duyunca

Kulakta yok benim :) alnının üstü yani en fazla. Bir de yanlarda var. Laroche iyi marka kesin işe yarar. Benim kızım 48 günlük. Doktor bana sütün yağlı olduğu için dedi sebep olarak ama bilmiyorum tek etken mi. Laroche iyi gelirse bana haber verir misin? Sen kaşları ne yaptın tarayabiliyor müsün :)

Geçmiş olsun canım bizde birbuçuk gün gördük fototerapi hiç takma kafana sarılığı ve emin ol sen rahat oldukça dinlendikce gelecek sütun gelmezsede dediğin gibi dünyanın sonu degil... zaten o çevreden ordan burdan çok bilmisler olmasa çok daha rahat ve huzurlu büyüyecek bebeklerimız bizi bize biraksalar

bulasiksuyu canım sen emzirme kampı yaparken ilk gün falan çişin rengi biraz daha koyu muydu eskisine göre? Eğer öyleyse şimdi düzeldi mi

Canim dinleme kimseyi ben dinlemedim sukur sariligimiz cok hafif oldu agzi olan konisuyor malesef herkes cocugunu emzirmek.ister ama emzirmek.icinde kucucuk bebegi ac birqkmak cok yanlis

Kizlar acil yardım.meme hastası kizim memeyi emmiyor basıyor yaygarayı daha bir iki cekio birakiyor agliyor.once gaz dedim herdefasibda kldrdim gazini çıkardım..ama bu is baska gaz degil.sanki.ne yapacam cok sasirdim.mama veriyordum biberonla arada ona mi alışacak dersiniz..

Sadece anne sütü verıyodun sanırım su da vermek gerekir mi ki acaba? Benım ilk kızımda agustos sonu doğdu ama sankı 5 sene önce bu kadr sıcak değildi acaba ben de versemmi ki bikaç kasıkda olsa
Sadece anne sutu veriyorum canim bana 3 doktor da su ver dedi. Birincisi pamukcugu onlemesi icin emzirmeden sonra ver agzi temizlensin dedi. Bi sut bogazinda balgamlasmasin diye ver dedi. Oglum da temmuz dogumluydu sicak havalarda vermistim bi zararini gormedim. Simdi de kızıma verirken kana kana iciyor sanki. 2 3 gun vermedigim zaman susuz kalmis gibi oluyor

Canim kolostrum sagimla makinaya gelmez sut gelmezse yok diye uzme kendini bebek emdikce damla damla bal kivaminda gelir makina onu cekemiyor ceksede aparatlarinda yapisip kaliyor ziyan oluyor ilk bir iki gun bilgin olsun.

Biz de fototerapinin ilk 3 saatinde hiç tedavi alamamıştık koyar koymaz basıyordu yaygarayı. Sonra emzirirken de altını alırken de göz bandını hiç çıkarmamakta bulmuştum ona alışmıştı. Bir de Şapkanın üzerine bandı takmıştık kaymamıştı. Yavrum alıştı sonra ama ben baktıkça çok üzülüyordum çok şükür atlattık o günleri, siz de en kısa sürede atlatın inşaallah

Geçmiş olsun cnm, kaşlarda da Konak olabiliyor diye okumuştum ben daha önce. Geçecektir sakin ol bir sürü bebek yaşıyor bunu. Bu arada yolculuk nasıl geçti. Kaç saat sürdü yolda ağladı mı? Er yada geç annemlere gideceğim bende iki saat sıkıntı yokta üstünde olunca ne yapar bilemiyorum :)

Ne kadar veriyorsun gunde canim

Doğumu başlamış bile. idigna35 , Rabbim bir avazda sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
üç gün suni sancı verildi ama sadece bir açılma oldu sonuç sezeryanla bitti. şükür dün beşte kızıma kavuştum sağlığı iyi benim sezeryan yeri ağrıyor zorluyor beni kızım 3500 kilo doğdu bugün memeyide tuttu azda olsun süt geldi 41+1 de kavuştuk doğurmayan kalmadı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…