2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde dis etlerim sisti aksamlari tuzlu su ile gargara yapiyorum faydasi oldu canim sende yap istersen

Gunaydin kizlar sizinde 8. Haftanizda gogus agrilariniz biraz hafifledimi yoksa korkup dr a mi gitmeliyim

Bende 38 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah. Neden riskli gebelik diyorsun. Eğer kontrollerinde hersey normalse riskli gebelik yasamiyorsundur

Yaştan dolayı mı riskli bşka sorunun var mı bildiğim kadarıyla sadece 40 üzeri için riskli diyorlar görümcem 40tan sonra doğum yaptı sedece bi kaç tane ileri seviyede tahlil usg istediler iyi bir dr bulsan seni zaten risk varsa yönlendirir bu kadar korkma eminim genç hamilelerden daha bilinçli olacaksın

Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari sekerler... benim rahimde kisa sureli igne batmalari oluyor sizce normal mi bu durum tecrubeli anneler bana yardimci olursaniz sevinirim

Herkese günaydin. Ya kizlar benim kolumda ve belimde agriyan sivilceler cikiyor sizdede varmi yüzüm aksine beyazlaşti ama totomda bile sivilce cikmiş

Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari sekerler... benim rahimde kisa sureli igne batmalari oluyor sizce normal mi bu durum tecrubeli anneler bana yardimci olursaniz sevinirim
Aynen bende de gaz sancısı gibi batma gibi bir ağrı oluyor, 20dk civarı sürdü bu sabah. Normal midir acaba?

Günaydınnn.. Normal tabiki canım benim ilk bebeğimdede 4. Aya kadar oldu şimdi yine aynısı var iğnede laf mı yumruk yiyor giibiyim bazen

Canım benimde basima geldi 2 hfta once cok enfeksiyonluydu bnm bademciklerim bna penisilin igne verdi kbb. Doktorumun onayi ile kullndim.gecti sukur.tabi sana vermiyorlarsa blki benim kdr agir degildir.limonlu tuzlu su ic demisti biri bana sirke ile gargara yap dediler ama bn tiksindim yapamadim tabi.Allah sifa versin.enfeksiyon olsa mutlaka ilac verirlerdi diye dusunuyorum.

Herkese günaydin. Ya kizlar benim kolumda ve belimde agriyan sivilceler cikiyor sizdede varmi yüzüm aksine beyazlaşti ama totomda bile sivilce cikmiş
Gunaydin cnm bende ayni dertten muzdaribim. Her yanimda cikiyo ve cok aciyo ucu beyaz oluyo sonra sonuyo. Cok sizlatiyor. Yuzum bembeyaz soluk benizli gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…