- 12 Ağustos 2013
- 1.028
- 2.028
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #7.481
Hemde nasil besliyor sagolsun :) Allah basimizdan eksik etmesin onlari annesi babasi ebedi dunyaya goc edenlere de rahmet etsin insallah.Hadi geçmiş olsun annecigin güzelce besler seni şimdi. Bebeğine de Allah şifa versin canım insaallah
Canım benim onlar özel çoçuklar dediğim gibi ben rabbim nasıl uygun gördüyse öyle kabulüm küçük teyzoşuda öpüyorum sağlıklı uzun ömürlerKızlar benim kardeşim down sendromlu bugün doktorum ikili üçlü test yaptırmak isteyip istemediğimi sordu. Ben de bir sorun varsa da aldırmam bilip kendimi hazırlamak istiyorum dedim. Peki amniyosentez yaptıracak mısın risk çıksa dedi hamileliği riske soktuğu için yaptırmam dedim.
O zaman bence ikili üçlü testi yaptırma eğer risk çıkarsa kendini strese sokacaksin stres daha zararlı bebeğe dedi. Bu arada amniyosentez yerine normal kan alıp ABD'de bir merkezde kandan bakilabiliyormus bu kromozom hastalıklarına ama pahalı.
Biz kardesimde de sadece detaylı ultrason yaptirmistik ve ense kalınlığı normaldi sıkıntı görmemişti doktor. Annem de aldirmayacagi icin testleri yaptırmamisti. Ailemizde ilk olduğu için şok olmuştuk tabi ama su an dünyalar tatlısı bir çocuk. Ben de eşimle konuştum yaptırmamaya karar verdik. Ic organlarda bir sıkıntı var mı diye detaylı ultrason yaptıracağız sadece.
Allah hepimize hayirlisini nasip etsin. Sadece şunu bilin böyle çocuklar dünyanın sonu değil. Annem 10 kilo verdi o zaman sutu kesildi mahvolduk dedik ama olmadık ailemizin neşe kaynağı küçük teyzoş olacak insaallah benim bebeğim olunca :)
Hemde nasil besliyor sagolsun :) Allah basimizdan eksik etmesin onlari annesi babasi ebedi dunyaya goc edenlere de rahmet etsin insallah.
Cok sagol canim insallah hemen iyilesir yuregim daraliyor onun nefesi sıkıştikca
Sen nasilsin bulantin ne alemde
Canım benim onlar özel çoçuklar dediğim gibi ben rabbim nasıl uygun gördüyse öyle kabulüm küçük teyzoşuda öpüyorum sağlıklı uzun ömürler
Bu sabah yine bulantim oldu çubuk krakerle geçiyor çok şükür.
Amiiin Allah başımızdan eksik etmesin. Benim esim askerde ben de biraz annemlerde biraz kendi evimde kalıyordum şimdi komple yerleştim:) Nisanda eşim dönünce zor olacak ama çok özledim onu da bu dönem de onsuz zor geçiyor. Bugün bana video cekseydin kalp atışlarını keske dedi icim acıdı. Neyse insaallah 5. Aydan itibaren yanımda olacak
Evet ya bende oğlumla ilgilenemiyorum sürekli yatmaktan çok kötüyüm ilk gebeliğimde doğuma kadar mide yanması ve ağrısı çektim benim korkum o yine geçmezse diye. Bu arada mona rosa şiiri merkaın nerdenBenim de aynı canım. Sabah kızım için olmasa asla mutfağa girmem. Her tarafım ağrıyor. Aşırı mide bulantısı ve yanması var. Evde zaruri işleri yapıyorum. Hergüne biryer. Bazen kızıma haksızlık olduğunu düşünüyorum. Canım sıkılıyoü r.
Sağol canım. Belin kalınlaşmışsa erkek diyorlar biz tarafta . kızımda karnım sivriydi top gibiAllllah arkadasina sabir versin valla bende kilo versem keske yanlarim dolmus kiz karni gibi belim kalinlasmis direk
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağınıza alın gönlününüz nerde olmak isterse öyle yapınMerhaba kizlarrr kan verdim sonucun pozitif beta 207 doğum eylül 13 u gorunuyo ama sezeryan istiyorum bu yüzden ağustos sonu da olbilir hangi sayfaya gidicem şaşırdım
Benim de ilk hamilelikte 7 ay sürdü. Bu da öyle olacak sanırm. İstanbuldayım. Şiir de özel bir anısı var. :)Evet ya bende oğlumla ilgilenemiyorum sürekli yatmaktan çok kötüyüm ilk gebeliğimde doğuma kadar mide yanması ve ağrısı çektim benim korkum o yine geçmezse diye. Bu arada mona rosa şiiri merkaın nerden
20 Ocak'ta da benim var. Cinsiyeti de görebiliriz belki demişti. Bende çok heyecanlıyımmmm.Kizlar haftaya cuma doktor kontrolüm var ikili tarama olacak sanirim cok heyecanliyim,belki cinsiyeti hakkinda da yorum yaparikili tarama icin randevu bekleyenler kimler @nisanbu sen varsin seni biliyorum gazelim_24 sende bizimleydin sanirim senin ne zaman? Ve diger arkadaşlar sizler de durum ne?
Benim de kızım da son güne kadar hep yuvarlaktı karnımSağol canım. Belin kalınlaşmışsa erkek diyorlar biz tarafta . kızımda karnım sivriydi top gibi
Canım doktorum soda içebilirsin ama sade demişti bana :)kızlar meyvelı sodalar zararlı mıdır su dönemde bebeğe
yanı ıkı gundur yemek sonrası ıcıyorum bıraz olsun rahatlatıyo
yarın doktora da soracagım bı akslık ckmazsa ama sızın tecrubelerınızden de yararlanmak ıstedım:)
Buraya gel tatlım mutlaka ağustosta olurMerhaba kizlarrr kan verdim sonucun pozitif beta 207 doğum eylül 13 u gorunuyo ama sezeryan istiyorum bu yüzden ağustos sonu da olbilir hangi sayfaya gidicem şaşırdım
Bende varım kızlar ama 6 şubatta20 Ocak'ta da benim var. Cinsiyeti de görebiliriz belki demişti. Bende çok heyecanlıyımmmm.
Hayırlı olsun öncelikle canım ikili test için kan vermen yeterli tabikide rutin kontrol yapacaktır doktorunmerhaba kizlar; ben gec kesfetmisim burayi ne kadar cok sayfa var:) hepsini okuyamadim tabi ama hepimize hayirlisi olsun, saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin allah insallah.
ben izmirdeyim ve 10.haftadayim.
2. kontrolumuze gittik bu haftabasi her sey yolundaydi hatta hareket ettigini gorduk, doktor da beyin fonksiyonlarinin yolunda olduguna dair cok guzel bi isaret bu dedi. 3,5 santimlik minik kollarini bacaklarini oynatiyor inanilmaz gercekten19una da 2li test icin randevu aldik. nasil oluyor o test yine gorebilicek miyim bebisi ultrosana giriliyor mu?
Ben ilk gebeliğimdede şimdide 8. Haftamda gittim doktora. Öğrendiğim gibi eczaneden folik asit aldım kullanmaya başladım. Zaten gitsende şimdi alttan muayene etmedikçe net bişey söyleyemiyorlar. 2 hafta sonra keseyide görüp kalp atışınıda duymuş olursun. Şu an gitmenin bi acelesi yok. Allah korusun bi sorun olsa da acilden istediğin zaman giriş yapabilirsin. Bunu sorun etme bence. İlk zamanlar biraz sabır en çok ihtiyacımız olan şey.Kızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?