2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah sana hep boyle pozitif dusun keske bende basarabilsem

Geçmiş olsun canim Rabbim acil şifalar versin insallah

Ben bulantım olduğunda bile seviniyorum çok şükür yaşıyor diye... Amin inşallah sağlıkla

Ay çok güzel birşeymiş bende gelince araştırıyom teşekkür ederim canım

Güzel seyler duymana cok sevindim canim agrin mi vsrdi senin? Bugun kac hafta lac gunluksunuz simdi? Benim cuma ya ikili tarama icin erken mi olucak ki 11+2 olucam gerci..sen iki hfta sonra ne kadar olucan
Çok sağol canım benim evet kasiklarimda sancm coktu..10+2 yiz şimdi o zamn 12+2 olur 11 den sonra diyolar aslında ama bilemedim ki Erken değildir herhalde seni direkt 2 li test için mi cagrdi

Kızllaaaar size yetişemiyorum hiç bi zaman hepinizi okuyorum tek tek ama konulara dahil olamıyorum. Ya facebook grubu kuralım ya da whatsapp açalım artık. Böyle takip etmesi inanılmaz zor oluyor bi uygulaması yok bildirim de gelmiyor iş güç derken bakamıyorum

Masallah sana hep boyle pozitif dusun keske bende basarabilsem
Canim zor gunler gecirdigim benimde oluyor evham yapmiyor muyum yapiyorum bende ama artik boyle bi karar aldım rahat ol akisina birak dedim yoksa cok üzülüyorum gereksize bebegide uzuyorum.bizim duygularimizi onlarda yasiyormus cunku.bari onlar pozitif bebek olsunlar.ikimizde rahat edelim

Oyyy maşallah çok sevindim Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin insallah yorma kendini ama elimizde degilki dimi ama arada hepimiz biraz evham yapıyoruz iste

Bende daha önce böyle bi konudan söz ettim ceza yersin dediler sitede bu tarz şeyler konuşmak bile yasakmış...

Çok sağol canım benim evet kasiklarimda sancm coktu..10+2 yiz şimdi o zamn 12+2 olur 11 den sonra diyolar aslında ama bilemedim ki Erken değildir herhalde seni direkt 2 li test için mi cagrdi
Hayır canim 14 aralikta gtmistik en son 7+1 di 1 ay sonra gelebilirsiniz dedi doktor.bizde cikarken 12 ocağa randevu aldik yani 1 ay snrq dedigi icin.. birde bizim doktorumuza randevu bulmak zor biraz randevular cok dolu.umarim erken olmz

Bende daha önce böyle bi konudan söz ettim ceza yersin dediler sitede bu tarz şeyler konuşmak bile yasakmış...
Olur mu yaaaa. Büyük ablam 2011 şubat annelerinde, 2014 Ocak annelerinde diğer ablam ise 2015 temmuz annelerindeydi hepsi facebooktan grupta açtı whatsapptan grupta açtı. Hiç kimse ceza yemedi. Hattaaa 3 grupta hala aktiff :) 3 tane canlı örneğim var önümde.

Güzel anneler günde ne kadar su içiyor sunuz??? Benim Dr 3 litre su içten dedi gerci suyu severim şu hayattir

Değerin süper canım haftaya keseyi görürsünn sendee inşallah. Ay canım bakalım senin doktorun nediyecek ya. Sende iyi bir doktora gidiyordun hatırladığım kadarıyla. Ne zaman gideceksin doktoruna canım.
önümüzdeki hafta randevu alacagım perşembeye kese görünür sanırım o nedenle perşembeye almayı planlıyorum. sen nasılsın. bulantın falan var mı ? inşallah cokk rahat bir hamilelik gecırırsın canım. seninde ilk bebek mi?[/QUOTE]
İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun herşey. Ç prrşembe görünür canım kesin kese. Bulantım var ya özellikle sabahları çok oluyor. Hayır ilk gebeliğim değil canım

O zaman facede açtım bile

Aslında geıp varmış 2018 ağıstos anneleri diye oraya girebiliriz

Cok haklisin canimmm iste bazen elde olmuyor aniden dusunce beynine girip seni kemiriyor zor isler rabbim bu yolda yardimcimiz olsun minik yavrularimizi bize bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…