2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar sizinde 8. Haftanizda gogus agrilariniz biraz hafifledimi yoksa korkup dr a mi gitmeliyim
Benim başından beri pek fazla göğüs hassasiyetim yoktu, 8. Haftadan sonra nerdeyse hiç.yok. Bir de 2,5 yaşına kadar emzirmiş kadınım ben ))))))) ilkinde hiç varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum demekki yokmuş

Beni de anketçi hanım zile basarak kaldırdı sabah sabah. Gencecik de kız korkmuyorlarmı her eve girmeye acaba?!
Aslında ben de sezeryenle doğum yapacağım büyük ihtimalle temmuz ortası ama iyiyim burda :) ilk de sezeryandı, damar sorunum var benim , başka lüksüm yok

Biz geçen sene vajinismus sayfasından bir kaç arkadaşla whatapp kurmuştuk hepimizinde hesapları kalıcı olarak kapatıldı.Yazını bile görünce hemmeen uyarı ceza veriyolardı ama şimdi herkes yazıyor talepte bulunuyor yöneticilerden ses yok anlamadım ben neye göre işliyor bu sistem

Rabbim yardımcın olsun canım benm sağlık sorunları başka tabii, sezeryan kaçılmazsa mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…